Benelli Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benelli her sene fiyatları geç açıklıyor geçen sene fuardan önce TRK hariç model fiyatları belliydi bu sene hala bir açıklama yapmadılar.

Yeni görseller koyalım :)

2J8E9L.jpg
BLDyAV.jpg
Z97OOg.jpg
oOr66Q.jpg
lOvbbB.jpg
Vrv33y.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

Güzel bir değerlendirme yazısı daha :)

https://www.morebikes.co.uk/42447/launch-ride-benelli-leoncino-500-2017/

Yurt dışı sayfalarında ara ara takılırım kötü bir değerlendirmeye denk gelmedim şuana kadar. Fiyat politikası bizleri sevindirecek bir rakamdan çıkar inş piyasaya

Benelli tnt25 alıp üç kere yolda kalmış ve motoru elden çıkartmış biri olarak bir daha benelli almam.Üç arızanın nedeni
1) sigorta patladı .
2) elektrik tesisatı , aküyü şarj eden şey ne işe bozuldu.
3)Değişen parçaya rağmen sigorta tekrar patladı (tedbiri almıştım yanımda sigorta ile geziyordum)
Bu arada motor 18500km deydi.
Dip not: tamamen orjinaldi.Sis farı veyahutta başka birşey eklemedim zaten eklemeye cesaret edememiştim.

Tipi ciddi anlamda güzel o konuda lafım yok.Ne yazık ki tipinin iyi olmasa herşeyi çözmüyor.

Son düzenleme:
ABS çift kanallı ve kapatılabiliyor. ( Bosch )
ECU - Engine Control Unit ( Bosch )
Pirelli Angel ST lastikler - Radyal bağlı frenler.
Sele nin Çin' de yeteri kadar iyisi olmamasından ötürü. İtalya' dan ithal edilmesi.
TRK 502 de henüz kimsenin ciddi problem yaşamaması.
CB500F den biraz daha fazla güç üretmesi.
Ve benim hayalimde ki tasarıma çok yakın olması alma sebeplerim olacak.

Bunun biraz tutarsız karşılaştırma olduğunu düşünüyorum. Duke 390 ile Duke 690 ı karşılaştırmak gibi. Üzerindeki malzemeler farklı sonuçta. Biri 10 birimlik biri 30 birimlik ürün kalitesi aynı olabilir mi ?

Benelli tnt25 alıp üç kere yolda kalmış ve motoru elden çıkartmış biri olarak bir daha benelli almam.Üç arızanın nedeni
1) sigorta patladı .
2) elektrik tesisatı , aküyü şarj eden şey ne işe bozuldu.
3)Değişen parçaya rağmen sigorta tekrar patladı (tedbiri almıştım yanımda sigorta ile geziyordum)
Bu arada motor 18500km deydi.
Dip not: tamamen orjinaldi.Sis farı veyahutta başka birşey eklemedim zaten eklemeye cesaret edememiştim.

Tipi ciddi anlamda güzel o konuda lafım yok.Ne yazık ki tipinin iyi olmasa herşeyi çözmüyor.

18500 kmde statörün yanması evet sıkıntı fakat 2 defa sigorta atması aslında bir problem olarak sayılmaz.
10.000 tlye güzel ve güçlü bir motora sahip olup 18500kmde 1 arıza yaşamışsın.
Statör kaç kmde cortladı?

Vale moto da görmek nasip oldu. Kesinlikle canlı görmenizi öneririm, çok yakışıklı bir motor çok.. Hoş fuarda görme şansınız da var.

Motosikleti
Henüz yok.
Bugün fuarda gördüm gayet yerli yerinde fakat motor blok kısmını beğenmedim sanki çizilme veya kazınma yapılmış gibi kılcal çizikler vardı birleşme yerinde, trk502 gibi soğutma suyu hortumu yine ön yan taraftan çıkıyor, video ve resim var ama mobilden atamıyorum.

Bugün fuarda gördüm gayet yerli yerinde fakat motor blok kısmını beğenmedim sanki çizilme veya kazınma yapılmış gibi kılcal çizikler vardı birleşme yerinde, trk502 gibi soğutma suyu hortumu yine ön yan taraftan çıkıyor, video ve resim var ama mobilden atamıyorum.

fiyat konusunda bilgi edinebildin mi hocam?

Arkadaşlar bana TRK için 33.500 dediler, Leoncino için de benzer rakamlar dediler.

Fiyat 35 bin,sebebi vergilerde olsa malesef yüksek

28-30 Bin arasında bekliyordum ama bu fiyat gerçekten biraz fazla kaçmış.
Eğer önümüzdeki günlerde fuara gidecek olan varsa, Antep'te açılacak olan fabrikada Leoncino üretimi yapılacak mı, yapılırsa üretim menşei olarak Türkiye mi geçecek, yani dolayısı ile ilave gümrük vergisi ve ana gümrük vergisinden muaf olacak mı sorularını yöneltebilir mi yetkililere. Eüer böyle bir durum varsa ileriki dönemde uygun fiyata satılmaya başlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar