Benelli Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tel jant papatya disk tam efsane olmaya aday :)

Trail versiyonları seneye gelir.

Gy8oyr.jpg
5G5MDz.jpg

XSR 37.900' satılıyor 2108'de 41.000'i görecektir. Bu model 6.000 euroya gelirse ne yamaha ne honda kalır pazarda ülke vergi şartlarında gerçekçi olmak lazım İtalya'da 6000 Euro bizde 8.000 Euro :) İnşallah olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

ama fiyat olarak TRK'ya çok yakın olacaktır. Hatta az biraz pahalı olabilir diye düşünüyorum

İşte geldi gönlümün efendisi. Vale Moto yeni bir yer açmış. Leoncino yu koymuş vitrine :) acaba ne zaman teste açacaklar :)

LO956j.jpg
vJMWDv.jpg
1GzOoA.jpg
rJPzD7.jpg
7yR3L5.jpg
POXJV9.jpg
POXJV9.jpg
9DkZ7k.jpg
qJ7OD5.jpg
MaqAZN.jpg

@oialdemir; Üstat bu nedir? Benelli mi?
Üzerinde yazanlardan bir şey anlamadım, ters RKS gibi bir şey yazıyor ama..
ABS'li BN251 fiyatıda fuardamı belli olacakmış?

9DkZ7k.jpg

Son düzenleme:
O motor sanırım 200 cc, videodakinin yanında 125 yazıyor. Bu motorun fiyatını doğru belirlerlerse yok satar.

O motor sanırım 200 cc, videodakinin yanında 125 yazıyor. Bu motorun fiyatını doğru belirlerlerse yok satar.

Diliyle eliyle kalite kontrol yapıp malzemesinin ne kadar kötü olduğunu anlatanlar olur. Birde fiyatı uygun olsun ucuz et olur.

Motorun güzelliğine bakın. Enjeksiyonlu olsa tamamdır ama muhtemelen karbüratörlüdür.

Keeway-K-Light-202-3.jpg

Italya da degisik sehirlerde gerek is gereksede turistik acidan bulunmuslugum vardir .Algida secicilik motorcu oldugumuz icin hep ne marka ne model dikkatimi ceker tuhaf olansa benneli italyan mali ama brn italyda abartmiyim ama hic gormedim))Gorduklerimin cogu ya yamaha ya da piaggio idi.))

Benelli yükselişe geçen sene başladı, bu yıl da bu modellerle hızlanarak devam edecektir. Bunlar piyasaya çıktıktan sonra Avrupa ülkelerinde bolca görüleceklerdir. Servis işi çözülür ve tüm modelleri getirilirse Türkiye 'de 5 yıl içerisinde Japonların ipini çekecektir diye düşünüyorum. Bir eksikleri adam gibi bir cruiser kaldı.

Kalitesine birşey diyemem ama görsel olarak şahane bir motor Leoncino 500. Ducati scrambleri anımsatıyor bana. Fiyat ne olacak merak konusu.

Ancak servis işini çözmeleri lazım. Motorlar güzel ama gerek yedek parça olsun gerek onarım konusunda güven veren servisleri olmadıkça belirli satış adedini geçemezler, hele ki yüksek cc lerde.

İnsanlar her ne kadar servisleri daha pahalı da olsa sırf istendiğinde yedek parça bulunabilmesi ve tamir konusunda güven verdiği için Japon motorlarına yöneliyor.

Umarım hem kalitesi, hem fiyatı hemde servisleriyle şu japonlara sağlam bir rakip olur benelli.

Öğle arası Vale Moto' ya uğradım. Mehmet Usta ile çay içip muhabbet ettik biraz. Bu sene servis eğitimlerine İtalyan teknikerler de gelecekmiş. Güzel gelişmeler oluyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar