teşekkür ederim,en kısa zamanda allah sanada nasib etsin...kardeş ilk önce hayırlı olsun kazasız belasız darısı benim gibi motoru olmayanlara ...
eyvallah abiciğim,cümlemizi Allah her türlü kaza beladan korusun..Gule gule kullan kardesim.
Allah kaza bela vermesin.
saolasın,amiiin.Hayırlı olsun bir çok açıdan en uygun motor ... Allah kaza bela vermesin.. :bestmt:
len ganga ma kimse yanlış yapamaz toslarım arkadanr:
l:
Ben buraya bakana kadar gelmişsin bilem yanımaAhmet abi ofistemisin... müsaitmisin ...
teşekkür ederim..hayırlı ugurlu olsun . ALLAH kaza bela vermesin. Güzel Kareler ^^
Eyvallah teşekkür ederim...Madem oyle sizde piyasanıza sahip çıkınhondaymış hayat ondaymış.. bir daha bizim konu başlığında görmeyecem. hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
:cat::cat::cat:Benzermi yahu çana çine çona koreye
capon capondur daaa
iyigünlede neeşe içinde kullanmak nasib olsun.
Benzermi yahu çana çine çona koreye
capon capondur daaa
yaw gürol abi bari sen yapma... görmüş geçirmiş adamsın...
dün gezide yok tekliyo, yok koltuktan ses geliyo diyordu...,şimdi ben törtılın ofisindeyim, benim motoru aldı nereye gitti biliyormusun..
motosiklet tamircisine dün lastiği patlamış... şu pek belli etmiyor ama pişmanları oynuyor....:queen::queen:
abi etme eyleme bu motor japon sa ben hayatımda ilk defa japon marka motor gördümBenzermi yahu çana çine çona koreye
capon capondur daaa
abi etme eyleme bu motor japon sa ben hayatımda ilk defa japon marka motor gördüm
neresini tutarsan tut elinde kalacak gibi:farao:
hele sabit kafa yı hiç saymıyorum
oşbulduk be yaaa:queen:ooooo zargana hoşgeldin ..... ..... :cherry:
aga ayar vereyimde konu sahibi kaçmış benim ileti yazdığımı görüncedevam et kanka ,giydir giydir....
ben sabahtan beri veriyom coşkuyu..sende ver... devir 12000rpm de geziyo...
bizim ihtiyar dil altı hapı içmeye başladı... :queen::queen: