Bende Hondacı oldum...

O artık dede oldu.. Sen düşün :queen:
Fatih te geliyo way haline :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O artık dede oldu.. Sen düşün :queen:
Fatih te geliyo way haline :queen:

Günah benden gitti çekirgem;
Fatih için 1 kilo nohut,senin için 2 kilo kuru fasulye yiyeceğim bu gece::queen:
Yarın gurup sürüşünde inadına önünüze geçecegim :)

Günah benden gitti çekirgem;
Fatih için 1 kilo nohut,senin için 2 kilo kuru fasulye yiyeceğim bu gece::queen:
Yarın gurup sürüşünde inadına önünüze geçecegim :)

siplintır sana bi tüyo vereyim, fatih cbf 150 görünce çarpıyor.. haberin olsun..
sapanca berceste gezisinde irfan agaya arkadan vurdu dikkatli ol.. nazarlık yapmasın:queen::queen:

F54

siplintır sana bi tüyo vereyim, fatih cbf 150 görünce çarpıyor.. haberin olsun..
sapanca berceste gezisinde irfan agaya arkadan vurdu dikkatli ol.. nazarlık yapmasın:queen::queen:
aga bende bi sorun yok cbf 150 önde gidiyorsa arkada bi mavi duman bulutu oluyor gözüm görmüyor:queen:

aga bende bi sorun yok cbf 150 önde gidiyorsa arkada bi mavi duman bulutu oluyor gözüm görmüyor:queen:

doğru gangam unutmuşum.. bugün motoru yıkıyorum bi baktım törtıl geldi...
hemen motoru stop etti, yağ tıpasını çevirdi yağ kontrolü yapmaya başladı.. çok erken oldu be aga.. :queen:

asfalt kayıyoooor muş beeee demeyinde yerde sereserpe böğürürken :queen:Dikkatli olun asfalta organik yağ dökücem :)

en arkadan ben geleceğim... önümde 50 motür olacak :) dikkat et arada hayabusa falan düşürmede... :queen:

hemen motoru stop etti, yağ tıpasını çevirdi yağ kontrolü yapmaya başladı.. çok erken oldu be aga.. :queen:
Yaparım tabe lan :) Adamı psikolojik bunalıma sokmayın zizde :)

en arkadan ben geleceğim... önümde 50 motür olacak :) dikkat et arada hayabusa falan düşürmede... :queen:

Yok benim yağ mötür seçiyor,güdümlü yapıyorum ben onu:queen:,ybr leri bulup indiriyor paratonerin yıldırmı çekmesi gib bişey yanee :)

abi bugün sen bizim mt den kimle görüştün ben tam anlayamadım..çok ses vardı..

F54

kanka ahmet aganın doğum günün de ona bi varil 20 50 yağ alalım cbf bu kadar kalın yağı yakar ama biraz zor yakar yakamassa gargara yapar:queen:

kanka ahmet aganın doğum günün de ona bi varil 20 50 yağ alalım cbf bu kadar kalın yağı yakar ama biraz zor yakar yakamassa gargara yapar:queen:

bence yarın ki geziden sonra törtıl bu motoru satar.. :queen:
bide yağsızlıktan yatak sarıyor mu? neyse kanka sende yanında yağ getirde takviye ederiz..

F54

Seninle....

Harbimi laaaa :) Vallaha züpper olur..bi varili kaç litreki.kilo kilo satsam köşe olurum hacııı :)
hacı sen satmayı bırak da honda ya yağ yetiştirebilirsen helal olsun :queen:
ya ninja törtıl sen şimdi yolda kalsan o motoru ayak marşsız nasıl çalıştıracaksın?
yani koştura koştura biraz karizma çizilmez mi?:p

bence yarın ki geziden sonra törtıl bu motoru satar.. :queen:
bide yağsızlıktan yatak sarıyor mu? neyse kanka sende yanında yağ getirde takviye ederiz..

Siz varken ben yolda kalırmıyım sence,baksana ne kadar düşüncelisiniz benim için yedek yağ taşıyabilecek kadar seviyorsunuz beni :)

hacı sen satmayı bırak da honda ya yağ yetiştirebilirsen helal olsun :queen:
ya ninja törtıl sen şimdi yolda kalsan o motoru ayak marşsız nasıl çalıştıracaksın?
yani koştura koştura biraz karizma çizilmez mi?:p
Ayak marşımı ? o da nedir beee ? haaa şu ip sarıp çalıştırılan pancar motoru sistemi var ondanmı soruyorsun :) La sizin ybr lerde var ya o sistemden,ne kadar eski ne kadar banal, ucuz ve gereksiz bir teknoloji :queen:

yok be şişmanın orada iken biri vardı yanında ondan bahsediyorum
Bnede unuttum yaaa w,ha geldi aklıma İlkantek...

Fatihim ben şahidim sen arkdan çakmayı seviyon demi... :queen::queen::queen:
abi daha rodajı yapılmamış şimdilik affet ,törtılı

F54

kanka sen o motorla sakın yağmurda gezme stop eder mazallah izmit te servis te yok sonra servise nasıl gidersin:p
neyse beni ara ben seni sakaryadaki servise kadar çekerim:p:queen:

Fatihim ben şahidim sen arkdan çakmayı seviyon demi... :queen::queen::queen:
abi daha rodajı yapılmamış şimdilik affet ,törtılı
Arkada egzosum var o beni korur,tehlike anında içinden zehirli dil çıkartıyor yılan misali :),hem benim gözler 360 derece açıyı görebiliyor,fatih yaklaştımı salarım metanı avularım oracıkta tıfılı :)

Bu arada profil resmin seni çok iyi yansıtmış :)

kanka sen o motorla sakın yağmurda gezme stop eder mazallah izmit te servis te yok sonra servise nasıl gidersin:p
neyse beni ara ben seni sakaryadaki servise kadar çekerim:p:queen:
çek tabiki törtılll,arkadaşlık ne için var :)

Son düzenleme:
kardeş ilk önce hayırlı olsun kazasız belasız darısı benim gibi motoru olmayanlara ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar