O artık dede oldu.. Sen düşün :queen:
Fatih te geliyo way haline :queen:
Günah benden gitti çekirgem;
Fatih için 1 kilo nohut,senin için 2 kilo kuru fasulye yiyeceğim bu gece::queen:
Yarın gurup sürüşünde inadına önünüze geçecegim![]()
aga bende bi sorun yok cbf 150 önde gidiyorsa arkada bi mavi duman bulutu oluyor gözüm görmüyor:queen:siplintır sana bi tüyo vereyim, fatih cbf 150 görünce çarpıyor.. haberin olsun..
sapanca berceste gezisinde irfan agaya arkadan vurdu dikkatli ol.. nazarlık yapmasın:queen::queen:
aga bende bi sorun yok cbf 150 önde gidiyorsa arkada bi mavi duman bulutu oluyor gözüm görmüyor:queen:
siplintır sana bi tüyo vereyim, fatih cbf 150 görünce çarpıyor.. haberin olsun..
sapanca berceste gezisinde irfan agaya arkadan vurdu dikkatli ol.. nazarlık yapmasın:queen::queen:
aga bende bi sorun yok cbf 150 önde gidiyorsa arkada bi mavi duman bulutu oluyor gözüm görmüyor:queen:
Yaparım tabe landoğru gangam unutmuşum.. bugün motoru yıkıyorum bi baktım törtıl geldi...
hemen motoru stop etti, yağ tıpasını çevirdi yağ kontrolü yapmaya başladı.. çok erken oldu be aga.. :queen:
en arkadan ben geleceğim... önümde 50 motür olacakdikkat et arada hayabusa falan düşürmede... :queen:
kanka ahmet aganın doğum günün de ona bi varil 20 50 yağ alalım cbf bu kadar kalın yağı yakar ama biraz zor yakar yakamassa gargara yapar:queen:doğru gangam unutmuşum.. bugün motoru yıkıyorum bi baktım törtıl geldi...
hemen motoru stop etti, yağ tıpasını çevirdi yağ kontrolü yapmaya başladı.. çok erken oldu be aga.. :queen:
abi bugün sen bizim mt den kimle görüştün ben tam anlayamadım..çok ses vardı..
kanka ahmet aganın doğum günün de ona bi varil 20 50 yağ alalım cbf bu kadar kalın yağı yakar ama biraz zor yakar yakamassa gargara yapar:queen:
kanka ahmet aganın doğum günün de ona bi varil 20 50 yağ alalım cbf bu kadar kalın yağı yakar ama biraz zor yakar yakamassa gargara yapar:queen:
hacı sen satmayı bırak da honda ya yağ yetiştirebilirsen helal olsun :queen:Seninle....
Harbimi laaaaVallaha züpper olur..bi varili kaç litreki.kilo kilo satsam köşe olurum hacııı
![]()
Seninle....
len ganga ma kimse yanlış yapamaz toslarım arkadanYarın egzos zehirlenmesinden gitmek istemiyorsan bulaşma irfana çaylak törtılll![]()
bence yarın ki geziden sonra törtıl bu motoru satar.. :queen:
bide yağsızlıktan yatak sarıyor mu? neyse kanka sende yanında yağ getirde takviye ederiz..
Ayak marşımı ? o da nedir beee ? haaa şu ip sarıp çalıştırılan pancar motoru sistemi var ondanmı soruyorsunhacı sen satmayı bırak da honda ya yağ yetiştirebilirsen helal olsun :queen:
ya ninja törtıl sen şimdi yolda kalsan o motoru ayak marşsız nasıl çalıştıracaksın?
yani koştura koştura biraz karizma çizilmez mi?![]()
Bnede unuttum yaaa w,ha geldi aklıma İlkantek...yok be şişmanın orada iken biri vardı yanında ondan bahsediyorum
Arkada egzosum var o beni korur,tehlike anında içinden zehirli dil çıkartıyor yılan misaliFatihim ben şahidim sen arkdan çakmayı seviyon demi... :queen::queen::queen:
abi daha rodajı yapılmamış şimdilik affet ,törtılı
çek tabiki törtılll,arkadaşlık ne için varkanka sen o motorla sakın yağmurda gezme stop eder mazallah izmit te servis te yok sonra servise nasıl gidersin
neyse beni ara ben seni sakaryadaki servise kadar çekerim:queen: