tabi kendin almış kadar sevinirsin çünkü artık senle makara yapmayı bırakacağız nija ahmet e yükleneceğiz:cherry:
aga sen motora o sisleri neden taktın yoksa gaz vermeyince önünü mü göremiyordun:queen:
ama takma kafaya benim eski pejo da böyleydi yavaş gidince far az yanıyordul:
Törtıl ; biz her ne kadar yanında sıcağı sıcağına hayırlara gelmesini dilesekte hevesini kırmamak için
o anda bişey demedim..l: Abi bu motoru neden aldın , şu motora verilen paraya yazık ya... 100 km yol geldin
250gr yağ kaldı karterde...:queen: Motorları değiştiğimiz anı hatırlıyormusun , işte o an ben bi kesilme tekleme ile karşılaştım sana
bişey söylemedim, üzülürsün diye...:queen: abi gel sat şunu ybr al bi tane.. :cat:
Nihat la , Ethem abide ybr alıyorlar.. Dün beni aradılar.. İşte motorumu falan övdüler .. bilirsin işte boş laflar.. yamaha ybr 125 esd daha ne olsun..
Gırnatacı irfana bakma sen , benim dilimden kurtuldu artık ona seviniyo..Şu an en alt devre sensin İrfan aga dede oldu.. :queen::queen:
neyse şaka bi yana tekerin düz bassın can yoldaşım :cat:
Kronikse benim suçum ne yürü gitttt dalaşma :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
len kamikaze bırakta adam ağız tadıynan rodajını yapsın :cherry: bismillah be olm ilk günlerden yüklenmeyin bu kadar, ahmedim, törtılım bakma sen bu bisikletlere elleşme kumda oynasınlar :cherry: :queen:![]()
artık ben burada;ybr ciler içinde gizlenemeyen açığa çıkmış kompleks türünden şeyler hissediyorum :queen:hayırlı olsun ahmet abi tekrar :rendeer: kazasız belasız kullanırsın inşallah
ybr nin neresi püsüklet yaw pekte bir fark yok aralarında
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1204.hizliresim.com/w/v/4zcq8.jpg[/url][/url]
artık ben burada;ybr ciler içinde gizlenemeyen açığa çıkmış kompleks türünden şeyler hissediyorum :queen:
cbf ye 3 lü çanta setini ve korumları giydirince nasıl oluyor sen benden iyi bilirsin
Teşekkür ederim bu arada....amin diyorum.

heh amcasını yeğeni geldihayırlı olsun amcaAkşam senin motoru denettirdikten sonra kararım kesinleşti,bende arorayı satıp cbf almaya karar verdim harbiden 10 numara motor,konfor üst düzey zerre kadar titreşim yok,ses yok,süspansiyon kusursuz..Honda;hayat onda....civic min yanına ancak o yakışır..
hayırlı olsun ahmet abi tekrar :rendeer: kazasız belasız kullanırsın inşallah
ybr nin neresi püsüklet yaw pekte bir fark yok aralarında
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1204.hizliresim.com/w/v/4zcq8.jpg[/url][/url]
teşekkür ederim.Hayırlı olsun .
hahaha kime akıl veriyon fatihh adamın 5. arabası var elinde ilkinden sonuncusuna kadar hondaydı araya bi tane bmw kaynamıştı bi araheh amcasını yeğeni geldi
hemende yağ yakmaya başladıl:
len ilyas sen gel amcana uyma ne işin var honda ile bak amcan bi yanlış yaptı sen bari ona uyma sen onun rahatlığına bakma senin araro ondan daha sağlam bi motor:bestmt:
Uymuş bilem kanka vur kırbacı ybr cilere acıma yoksa boş bulurlarsa çok pis dalarlar ona göremustafacım sen uyma bu şeytanlara bu konu aramızda kişiseldir üstüne alınmayasın :cherry:
hayırlı olsun amcaAkşam senin motoru denettirdikten sonra kararım kesinleşti,bende arorayı satıp cbf almaya karar verdim harbiden 10 numara motor,konfor üst düzey zerre kadar titreşim yok,ses yok,süspansiyon kusursuz..Honda;hayat onda....civic min yanına ancak o yakışır..
Kronikse benim suçum ne yürü gitttt dalaşma :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
len kamikaze bırakta adam ağız tadıynan rodajını yapsın :cherry: bismillah be olm ilk günlerden yüklenmeyin bu kadar, ahmedim, törtılım bakma sen bu bisikletlere elleşme kumda oynasınlar :cherry: :queen:![]()

yok abi alınmam ben her türlü şeytanlığa açığımmustafacım sen uyma bu şeytanlara bu konu aramızda kişiseldir üstüne alınmayasın :cherry:
way dönek ilyas vay..kanka sen benim motoruda denemiştin... ne oldu o eski günlere..:salut: bide sloganıda ezberlemiş.. tamam tamam törtıl öğütledi seni..
l:
ne olsa amca, dediğini yapmak lazım.. hemen bi tur verdi git nete yaz dedi demi...:queen:
kusursuz falan ne iş ganga... vallah bi daha sizin mahalleye gelmem.. söylediklerini geri al ybr alacağını söyle..
hem yağ yakan motoru ne yapcan, işçilikte zaten sıfır... bu para verilmez... bunun üstüne bi araro yaz indir fiyatı 1,5 a tamam..
o zaman sınıfında kral olur :queen:
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
vokalim , darbukacım :queen:
sen sıranı sağdın artık dede oldun.. bırak torun tombalak biraz mıntıka yapsın..eski günleri hatırla... hhah neler çekmiştin benden değil mi?
ona göre vallahi listeden düşemezsin... haberin ola...
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 09:32 ----------
KÖRFEZ TÖRTIL
[url]http://img37.resimup.net/di/LAGM.jpg[/URL]
Oooo sen hemen pisikletçilerin saflarında yer al ve silahını yağlamaya başla,düello başlamak üzereyok abi alınmam ben her türlü şeytanlığa açığıml: senin motorda çok güzel allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim zippos..Hayırlı uğurlu olsun hocam iyi günlerde kullanırsınız inşallah kazasız belasız.
irfan agaya bak vecihi gibim :queen: