Bende Hondacı oldum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok değerli mt.net üyesi arkadaşlarım,abilerim,kıymetli dostlarım...Yaklaşık 2 hafta önce sym marka motosikletimi satmış ve sym wolf almaya karar vermiştim...
Fakat bazı ekonomik nedenlerden dolayı bu emelime ulaşamadım.2 Hafta boyunca internette gecelere kadar ilandan ilana,şehirden şehire aradığım özelliklerde motoru bulabilme ümidiyle koşturup durdum..
Önceliğim az km yapmış temiz 2. el 2011-2012 CBF-150 modeli idi,fakat nereye elimi atsam bir sorun bir kusur yolumu tıkadı durdu.
Adam motoru hiç kullanmadım abi 2011 de aldım sıfır km de diyor,gel kardeş servise götürelim diyorum,yok servise götürmem diyor.Bu tarz kendini çok akıllı zanneden bir sürü kırkayakla münasebetim oldu ama hepsinide gereken nezaketle uyaradım ve cevaplarını verdim.Bir başkası ise istanbula kadar beni yorduktan sonra motor başında 2012 model 2 aylık motorunun garanti kapsamı dışında olduğunu söylüyor...Gelde burdan yak...Hay senin adamlığınada senin vicadanınada,senin ahlakınada deyip yada demeyip gittiğim gibi başka mevzulara girmeden geri döndüm..
Tabiki bu süreçte bana psikolojik olarak destek olan Kor@y Kardeşime,her türlü lojistik desteği sağlayan Metehan arkadaşıma ne kadar teşekkür etsem azdır...Metehan peşinden koşmaya çalıştığım her motorun sicil (şasi)no'sundan servise baktırdıktan sonra--Bu motor sana gelmez kankaaaaa...diyerek.:) bitirilen telefon görüşmelerinin birinin ardından bombayı patlatmış...Kafasında benim adıma olayı kurmuş,ulen demiş bu adam 2. el ne halt olduğunu bilmediği bi motora 4 bin lira bütçe ayırdıysa ben buna bayiiden sıfır km motor aldırayımda, kankamın yüzünü güldürüp,gönlünü sevindireyim,sevabını kazanayım diyede başlamış düşünmeye...Nasıl oldu nasıl becerdi bilmiyorum,dün tekarar metethan beni aradı...Diyalog aynen şöyle :)
-Lan oğlum sen manyakmısın gidip elin ne ...b...k olduğunu bilmediğin 2000-3000 km deki motoruna sırf aksesuar için 4 bin-4100 veriyon.4100 e sıfırı var alıyonmu almıyonmu kankaaa? dedi.... hıııııııı dedim :)
-Olum alıyonmu almıyonmu laaan dedim? :) diye sorusunu yineleyip,bende almammı hacı hemde hemen ,nerde kim veriyor ki...demeye kalmadan,---lan ninjaaa tortülll şu fax nosuna kimlik fotokopisiyle sipariş geç dedi...
Sağolsun Tombalağım,pandastarım,metehan arkadasım benim için bayii ile sıkı bi cümle savaşı ve pazarlık mücadelesinden sonra 4100 tl ye beni motor sahabısı yaptı :)Dün akşam kimlik fotokopisini faxlayıp siparişimi verdim.Bu gün saat 11:30 da Yine mt.net üyesi arkadaşlarım Koray,Yasin,Ethem ve Nihat bana eşlik edip beraber çıktık yola....Birlikte izmitten ümraniyeye gittik motoru saat 13:00 gibi Doğu Batı Hondaya vardık. aldık ve geri döndük.Otobandan dönrekende 5-6 bin devir aralığında 70-75 km/h izmite geldik...yolda gelirken resimler çektik,ben konuyu açtıktan sonra herhalde yasin ve koray resimleri ekleyeceklerdir buraya.
Buradan bu gün beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma,ve benim sıfır km (2. el değil) cbf-150 sahibi olmama vesile olan Metehan dostuma sonsuz teşekkürlerimi sunarak,sadece teşekkürle bırakmayıp müsait bir gün ve zamanda bir şekilde yeni motorumu ıslatacağımızı bildirmek isterim :)
Eve gelir gelmez telefondan sıcağı sıcağına bir kaç foto çektim..Buyrun fotolar;

4y1q8.jpg
[/url][/IMG]
4y1r6.jpg
[/url][/IMG]
4y1s5.jpg
[/url][/IMG]
4y1t3.jpg
[/url][/IMG]
Bu resim cbf ye çamur atıp arka çamurluk yamuk diyen Ybr cilere gelsin :)
4y1ts.jpg
[/url][/IMG]

F54

oo ninja törtıl ahmet aga hayırlı olsun:)
neyse daha yeni almışsın başka birşey yazmayayım.............:p

abi hayırlı olsun tekerin düz bassın güle güle kullan :) bendeki resimleri de yüklüyorum şimdi

Allah kaza bela vermesin abi.

Yardımsever abilerimize de bende teşekkür ediyorum, yardımlaşmak güzel birşey.

Mete abinin metini heryerde duyuyorum zaten :)

Kazasız sürüşler herkese.

oo ninja törtıl ahmet aga hayırlı olsun:)
neyse daha yeni almışsın başka birşey yazmayayım.............:p

Hayırlı olsun .. Kazasız günler diliyorum.. :)

abi hayırlı olsun tekerin düz bassın güle güle kullan :) bendeki resimleri de yüklüyorum şimdi

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....

Hayırlı olsun aga altında eskisin. En iyisini yaptın....

Arkadşalr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...iyi temennileriniz için misliyle Allah sizlerede nasip etsin...

F54

vay adi koray bak sen honda yı nasıl tutmuş sanki hayatında hiç cbf görmemiş aga bu motoru koraydan koru o honda sevmez ama baksana motoru kuyruğundan sım sıkı tutmuş...:queen:
bide pis pis sırıtıyor kim bilir ne hain planları var bu motorla ilgili:pl:

url=http://bit.ly/c25MCx]
4y3zw.jpg
[/url]

hayırlı olsun hemşerim iyi günlerde kullan...
Hemşo allah razı olsun,darısı senin başına...

vay adi koray bak sen honda yı nasıl tutmuş sanki hayatında hiç cbf görmemiş aga bu motoru koraydan koru o honda sevmez ama baksana motoru kuyruğundan sım sıkı tutmuş...:queen:
bide pis pis sırıtıyor kim bilir ne hain planları var bu motorla ilgili:pl:

url=http://bit.ly/c25MCx]http://d1204.hizliresim.com/w/u/4y3zw.jpg[/url]
Fatih;Sen oyle zannet :) cbf i çekince altına görürsünn :)
Yasin resimler için çok teşekkür ederim valla zahmet ettin uğraştın,atla motora gel evin önünde mangal yapıyoruz yetişşş hemen
Akşam ayrılırken sana demiştim balık mangalı yapıcaz diye,bekliyorum seni :)

Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun . En iyisini yapmışsınız sıfır alarak. Kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:

Metehan candır can :) Kazasız belasız doya doya sürmen dileğiyle :rendeer:

dostum hayırlı olsun... gecen izmitteydim beyaz bi wolf gördüm inş. sensindir diye geçirdim kalbimden ama değilmişsin demekki :) hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler geçirmen dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar