Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Hava yağışlı mı orada da?

Abi yağış yok ama soğuk. Eve sığındım. Kaşıntım, markete gidince geçti. Elcik koruma almadan bu havalarda uzun yola çıkılmaz. Gp kompozitten parayı basıp, alacağım galiba o elcik korumaları. Pahalı ama rüzgar vurdukça parmaklar his kaybediyor. Eldiven içliği bile fayda etmiyor.

Bende bugün az araziye gidip CRF'yi deneyeyim dedim.Soğuktan küçük oğlanı göremiyorum.

Yarın hava biraz kırılıp, sonra 1hafta yağmur yağacak. Belki yarın birşeylere kalkışırım ama bugün evden motorla gidesim yok.

Arada güneşin kendini göstermesine aldanmayın, bu taraf ciddi soğuk bilginize arkadaşlar 👍

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yarın tam motor havası, bekârlara gezmelik

Yarın rüzgar 15-18km/sa aralığında kalırsa Çatalca ardından Hezarfen yaparım.

Rüzgar yüksek olursa beni Yeşilköy Çirozda güneşlenirken sahlep içmekten başka bir şey paklamaz...

Abi yarın 5knot=5deniz mili seviyesinde rüzgar. Her şekil Çatalca’ya gidersin. Lakin o yolda da çok tır, kamyon vs var. Ben girmiyorum pek. Birde köydeki köpekler sıkıntı oluyor. Birgün danamandıra üstünden Silivri’ye gideyim dedim. Danamandıra girişten geri çevirdi köpekler. Bir baktınız saray’dayım. Aşağı yukarı aynı zımbırtıya gelince, uçmakdere’de dolanmak daha zevkli geliyor. Lakin benim motor zevksiz virajlarda. Para sahibi olup mt-09 almak gerek.

Köpeklerden bende çekiniyorum. Ama artık beni tanıyorlarmı nedir pek ilişmiyorlar.

20 yıldır gidiyorum o taraflara.

Yanımdada genelde bir küçük poşet dost maması olur.

Şu normal fiyatı 5 lira olup, indirim günleri 1,5 liraya düşenden :)

Bu akşam Terzinin köpeği bana havladı durdu. Hemen yanımdaki dost mamasını açtım. Kısa sürede dost olduk gibi :)

Walla kendimde köpek besliyorum ama o kangallara dost maması falan işlemez. Kolumu kapsa gene dost olmaz. Köy yollarından tırsarım ben. Ondan naked sürüyorum. Ss bile sürerim bu belle. Amaç köpek beni yakalayamasın:)

Yarın rüzgar 15-18km/sa aralığında kalırsa Çatalca ardından Hezarfen yaparım.

Rüzgar yüksek olursa beni Yeşilköy Çirozda güneşlenirken sahlep içmekten başka bir şey paklamaz...

Rüzgar 10km nin altında olacak gibi, sıcaklıkta fena sayılmaz hayırlı sürüşler👍

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:47 ----------

Walla kendimde köpek besliyorum ama o kangallara dost maması falan işlemez. Kolumu kapsa gene dost olmaz. Köy yollarından tırsarım ben. Ondan naked sürüyorum. Ss bile sürerim bu belle. Amaç köpek beni yakalayamasın:)

Uçmakdere Fatihi ,Sen bırak köpeği falan, uçmakderede kurtlar yiyecek seni kurtlar.☺

Rüzgar 10km nin altında olacak gibi, sıcaklıkta fena sayılmaz hayırlı sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:47 ----------

Uçmakdere Fatihi ,Sen bırak köpeği falan, uçmakderede kurtlar yiyecek seni kurtlar.☺

Dur yahu gözümü yeni açtım. Gazlamayın beni. Desemde gazlanmadım değil ama o kadar yol gidesim yok bugün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Şile’ye mi gitsem acaba? Çok kararsız kaldım.

Sabahtan beri hava ufak ufak ısınıyor ama, sıcacık yorganın altından hiç çıkasım yok.

Sabahtan beri hava ufak ufak ısınıyor ama, sıcacık yorganın altından hiç çıkasım yok.

Abi bende öyle yorgan altından, telefondan yazıyorum. Aslında köprüyü geçip, Şile sahilde çay falan içilebilir ama viraj manyağı olup çıktım ben.

Not: hayatımda hiç şile’ye gitmedim :queen:

Ankara'da güneş görünse de tüysem evden diye bakıyorum siz güneşli havayı değerlendirmiyorsunuz. Zaten haftanın en az 5 günü başkasına yaşıyoruz. Durmayın yaşayın hayatı :)

Şile 5-6 °C aralığında. Rüzgarıda hesaba katarsak hiç çekilmez. Çatalca keza çokta farklı değil.

Saat 13:00 teki hava durumuna göre Piyer Loti veya Yeşilköy sahilde sahlep olabilir gibi...

Tabi viraj yok :)

Şile 5-6 °C aralığında. Rüzgarıda hesaba katarsak hiç çekilmez. Çatalca keza çokta farklı değil.

Saat 13:00 teki hava durumuna göre Piyer Loti veya Yeşilköy sahilde sahlep olabilir gibi...

Tabi viraj yok :)

Abi güneş depresyona iyi geliyormuş. Şile’de de viraj yok ama orayada gitmiş olayım diye gidesim var. Aslında Çatalca merkeze gelmeden, Ortaköy ayrımından Silivri yapılabilir ama Silivri’de tat vermiyor. Şile’de de ne yapılır bilmiyorum. Sıkıntıdan motoru parçalara ayırıp, odama getirip tekrardan toplayasım var. Bari benimle otursun gariban die :queen:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hava çok soğuk yahu...

Şile Ağva arasındaki virajlar hiç yoktan iyidir. Siz bi Ağva yapın.

Ben de fena gazlandım, Uçmakdere'ye hiç gitmedim ama ilk fırsatta gidecek gibiyim artık.

Eşim telefondan çekim yapmış. Onu koyayım şuraya. Burası Şile Kumbaba.

[YT]xkrup6OEreM[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar