Ben Inanmadim.ya Sizler..

bence ıbre dogru ve ayrıca o vıraja kadar yavaslama mesafesı cok uygun tahmınıme gore o surate cıkan kısı de onu zaten dusunmustur ve bıldıgı bır yoldur :cat:

feyk bunlar feyk .

Ben bunda bir fake göremedim kimi....:wiinkk:

Yinede yoruma açık bir vâkâ.....:cherry:

.
2007%5C11%5C01%5Cbikepics-1074416-800.jpg

yamaha r1 olabılır cunku yol bıraz egımlı ama 334 de cok fazla hanı 315 falan yapsa neyse derım ama o hıza ulasması cok zor

Arkdaşlar bilmiyorum ama bu fotoyu daha önce görmüştüm fotomontaj olduğunu söylemişlerdi ama bilmiyorum yine

ali1711, nerde olduğu aklına gelirmi paşam...Bu konu bağlanmalı artık bence...:p

Ben; bildiğim ne kadar resim programı varsa onunla tarattım..Hatta piksel taraması bile yaptım ama sonuç alamadım.:silent:.

ön camın dış kısmında siyah duran şey sol ayna bağlantısı kafanıza takılmasın... Resme gelince prof. bulmak lazım... :)

motorun arka tekeri yere basmıyor bence bende oyle yapıyorum orta sehbayı acıyorum bas basabıldıgın kadar

km değilde sakın gösterge amerika standartı mph olmasın..

Ohaaaa derim o zaman
334 mph 537 kmh yapıyo :queen:
Bir tarafınızdan element uydurmayın :queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:Resmin etkisi aylar sürmeyecek belki ama bunun etkisi baya sürer...:mrgreen:Aylar sonra hala taze:cat:

Resime gelince bişi diyemem çünkü günümüzde teknoloji çok gelişti ve öyle fotoğraf makineleri var ki o kadar net görüntü elde ediyorsunuz ki siz bile şaşarsınız.Mesela Apple iPhone'larla çekilen resimler inanılmaz gerçekçi duruyor ve sizin gözünüzle gördüğünüzden daha güzel görünüyor resim,telefonda böyleyse gerisini siz düşünün.Ama yinede o kadar titreşimde böyle bi foto hayret:cyclopsan

Arkadaşlar, eski bir fotoğrafçı olarak (bıraktım artıkın, o elim kazadan sonra bir daha deklanşöre basmıyorum:p),

O hızda, asfalttaki çizgilerin duruyormuşçasına çıkma ihtimali çok azdır. Çok yüksek hızlı Film Kullanırsan ki bunun içinde güneşin tam tepeden vurarak aydınlığı en yüksek konuma getirmesi gerekir, belki mümkündür. Yeni dijital makineler zaten bu kaliteyi o süratte yakalayamaz. (Elbette çok pahalı olan istisnaları hariç)
Bir de; bu fotoyu kim çekmiş olabilir o süratte:silent: Sürücünün kendisidir heral:mrgreen::mrgreen: Yok Fideo dan alıntı (capture) olsa, bu kadar net olması imkanskız.

Veriler,Analiz,Çıkarsama:
Foto Uydurma:):cat:

Bu 2 foto arasındaki rakamlardaki oynamalardan sonra bayağı kafam karıştı bak...:p

Ama adam niye fake foto yayınlama ihtiyacı duymuş ki...Allah allah...:silent:
2007%5C11%5C01%5Cbikepics-1074416-800.jpg

20075c115c015cbikepics1zv2.jpg

resme bakarken o vırajı alamadıgımı dusundum ve korktum......:mrgreen:

ben fotoğrafın o hızda nasıl fotoğraf çekildiğini ve nasıl bu kadar kaliteli çıktığına şaşırdım ve bende senin gibi inanmadım murat abi :)

Pek inandırıcı gibi gözükmüyor.fotoda o yol çizgileri ve manzaranın o şekilde cıkacağını sanmıyorum.Yine de bir foto cu ya sormak gerek en iyi yöntem bu.
:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben nasıl kaçırmışım burayı yahu.:)
Valla bravo, tam beyin fırtınası hatta kasırgası geçmiş buradan.

Konuya son noktayı koyayım mı?
Yoksa biraz daha tartışmak istermisiniz?:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar