dün spora ve havuza gittim , bugün de cumaya gidicem, ne zamandır gitmiyordum, Allah tüm cuma namazına gidenlerin ibadetlerini dualarını kabul etsin
Amin ...dün spora ve havuza gittim , bugün de cumaya gidicem, ne zamandır gitmiyordum, Allah tüm cuma namazına gidenlerin ibadetlerini dualarını kabul etsin
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun....
Bu yazdıkların delil sayılıp,ceza yiyebilirsin erhan haberin olsun,bence buralara yazma,ama esnaf olarak kan ağladığımız doğru...
lan dallama ne alıntı yapıyon o zaman silsene![]()
Canım çok sıkkın dün dedemi kollarımda kaybettim
Bugün dedem için çalıştım inşallah biyerlerden bizi görmüştür
Bütün sevdikleri yanındaydı allah tahsilatını affetsin
Bugün yerinde ilk gecesi
İnşallah rahat uyur...
ne o artık çöp çatanlık tamı başladı hayırlı işler vay cakma ....... seni:queen:
sevgili günlükbugün 9 saat arabyla yolculuk yaptım , memleketime ulaştım. dün aksam 8den bu yana uyumadım ama yinede cin gibiyim:queen: caanım memleketimin dümdüz ovalarından, dolunaylı bir gece , yıldızları seyrederek geçmek,boş boş hayaller kurmak gerçekten berbattı :mrgreen: ya hiç mi yaşam belirtisi olmaz bir yerde , kilometrelerce yolu bomboş arazileri izleyerek geldim:mrgreen:babam direksiyonda uyumasın diye ara sıra yaptığım dandik espiriler de cabası.........
![]()
sevgili günlükbugün 9 saat arabyla yolculuk yaptım , memleketime ulaştım. dün aksam 8den bu yana uyumadım ama yinede cin gibiyim:queen: caanım memleketimin dümdüz ovalarından, dolunaylı bir gece , yıldızları seyrederek geçmek,boş boş hayaller kurmak gerçekten berbattı :mrgreen: ya hiç mi yaşam belirtisi olmaz bir yerde , kilometrelerce yolu bomboş arazileri izleyerek geldim:mrgreen:babam direksiyonda uyumasın diye ara sıra yaptığım dandik espiriler de cabası.........
![]()
Bugün Karaburuna gittim. Güzel ve keyifli bir tur attık.
Dönüşte, Hadımköyde 4 ayaklı biri direksiyonu önüme kırarak şerit değiştirdi. Frenlere asılarak zor durdum, (sağolasın ABS:wiinkko ise hiç istifini bozmadan devam etti. bir de el kol hareketi çekti kornalarıma.
hem fena tırstım, hem de sinirim zıpladı.
6-7 Km takip ettim zibidiyi. yanına her yaklaştığımda kafa gösteriyor, hatunlarla aralarında gülüşüyorlardı.
Beylikdüzü'ye yaklaştık, kırmızı ışık yandı ve yanına sokuldum.
Aynayı göstererek, "bu camını sevdiğim" ne işe yarar biliyor musun? diye sordum. Abuk bişeyler zırvalayınca, yumruğu koyduğum gibi kırdım aynayı.
Arabadan indi, yanıma geldi, "Ne o? beni mi döveceksin?" dedim. baktı ki bizim kalıp yerinde, Aynayı gösterip "ne olacak şimdi? diye sordu. Ebesine sormasını söyledim.
Sinirim tepemde, "gık" dese çökecem ümüğüne serserinin. son zamanlarda bu kadar küfürlü konuştuğumu hatırlamıyorum.
tekrar arabaya bindi, plakamı aldı, "ben sana gösteririm" dedi
Annesine göstermesini tavsiye edip, bastım gaza, uzadım. Yanındaki hatunlar nesi oluyorsa, rüsva oldu hepsine.
Mübarek günde bir dünya günaha soktu beni şeref fukarası.
Böyle bir gün geçirdik, ve yine ölmedik işte. :bounce:
süpermiş Kıldiken abi (Mete_han abinin yerini birisinin doldurması gerek değil mi :salut: ) kızmadın inşallah kızdıysan editlerim![]()