BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

dün spora ve havuza gittim , bugün de cumaya gidicem, ne zamandır gitmiyordum, Allah tüm cuma namazına gidenlerin ibadetlerini dualarını kabul etsin

bir hafta daha geçti... yoruldummu? bilmiyorum... uykusuzmuyum... son 1 senedir 1 kez olsun rahat bir uyku göremedim... bilmiyorum bir yerlerde hata yapıyorum...

Kahrolasıca 3 aydır hastanede daha tanısı bile konamayan bir hastalığın ne olduğunu araştırıyorum... 3 aydır haftada 1 kan veriyorum... sol kolum delik deşik olmuş dün duş alırken farkettim...

Yalnızlığıma küfrediyorum bazen... bazen böylesi daha iyi oluyor diyorum...
Herkes hesap soruyor kimseyi cevaplayacak gücüm yok...

OFFF Allahım... Başım ağrıyor...

İnsan hayal ettiği hiçbirşeye kavuşamıyor...

Dün akşam tahta defterime birdaha baktım... OOOhoOO iyi iyi ehliyet parasını bo borcun harcı içinde iyi biriktirmişim... Birde motoru alsam...
Yaz kış demeyeceğim karda yağmurda olsa binip gideceğim...Nereyemi uzaklara?

Hayır... Ben uzaklara gitmeyeceğim... Ben hep hayallerime hayallediklerime en yakın yere gideceğim...
Madem yalnızım yalnızlığımla motoruma bineceğim...

çekeceğim bir tarla kenarına uzanacağım koltuğa ayaklarım gidonda açmışım motorun sehpasınıda yakmışım sigaramıda tükenmez yalnızlığıma...

ben bugün tekrar kalktım... bu günün sabahına biraz daha mutlu uyandım... her nekadar üzülsemde nekadar yorulsamda hayalime biraz daha yakınım...

Belki hiç hayabusaya binemeyeceğim insanlar parmakla göstermeyecek beni popüler olamayacağım...

Ama o gün paha biçilmez yalnızlığımla baş başa kalacağım...

Ve ogün herkese anlatacağım...

Ben Bugün Evimden Çok Uzaklardayım...

dün bu forum sayesinde aldatıldığımı öğrendim… sinir küpüne döndüm… (gereksiz bi tepkiydi oysaki) işten eve dönerken bu sinirle küçük bi trafik kazası yaptım arabamla…

tüm gece düşündüm bu kadar tatlı sevimli başlayan bi ilişki böylemi bitmeliydi diye… sonra fark ettimki yanlış bi soru soruyorum kendime bitmişse bitmiştir neden bitti niye bitti hastalıklı düşünceler... Kendisiyle sürekli çelişen, hayattan ne istediğini netleştirememiş, kendisinde bulduğu eksiklikleri, eziklikleri, kompleksleri MOTORCU sıfatıyla kapamaya çalışan bir şahsiyet için gereksiz bi melankoli, gereksiz bi üzüntü…

boşa geçen zamana tahammülüm yok artık… hayatı ıskalamadan her anı dibine vurarak tadını çıkara çıkara yaşayamaya geç kalmak yok…

hesap kontrolleri alacaklar verecekler hepsi tamam… ailemin boş ver motoru sana spor araba alalım sözlerine de takılmayacağım artık…

hayallerime kavuşmaya az kaldı… alır almaz alıp başımı gidesim var… yalnızlığımla tüm yalanlardan uzaklara…

en azından kandırılmışlığın, hayal kırıklıkların acısından çok uzaklara…

ve ben motora kendime bi sıfat katsın, birilerine hava atayım diye değil, hayalimi yaşamak için bineceğim…

Canım çok sıkkın dün dedemi kollarımda kaybettim
Bugün dedem için çalıştım inşallah biyerlerden bizi görmüştür
Bütün sevdikleri yanındaydı allah tahsilatını affetsin
Bugün yerinde ilk gecesi
İnşallah rahat uyur...

Başın saolsun yaa
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.

ysf

BU GUN NAMIK KEMAL UNV CORLU MESLEK YUKSEK OKULUNU KAZANDIGIM MI OGRENDIM MUTLUYUM :):cherry::queen:

ne o artık çöp çatanlık tamı başladı hayırlı işler vay cakma ....... seni:queen:

İŞTE BEN BUNA KAHKAHA ATARIM ZUHAAA:cherry::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
çoğu şeyden bıktığımı hissediyorum, ama Allaha isyan yok, daha beter olmadığıma şükürler olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bıkmısım boyle monoton gecen gunlerden..yıllardır calıs calıs bıde yanında okula gıt sınava hazırlan..2 yıllık okul olmus 5 yıl..atıcaklar yakında:)nereye kadar boyle gıdıcek acaba?? bıde ustune hersey ters gıdıyo..motoru topladık karburator bulamadık amortısor degısıcez oda yok..siparis verıyoz fabrıka elımızde yok dıyo:silent: 4000km yola cıkıcam amortısor patlak ne halt etcem bılmıyom..kamp malzememı takım cantamı koruma ekıpmanlarımı hazırladım odamın kosesınde yıgılı duruyo baktıkca icim daralıyo.gıtmıyım dıye dusunuyom bı yandan ama cok bunaldım gozum bısı gormuyo..gidilecek..
bel fıtıgı yuzunden sol bacagımda dayanılmaz bı agrı var ama kafam o kadar dolukı bıde doktorla hastaneyl falan ugrasmak ıstemıyom..bu arada bıde nerden geldıgını bılmedıgım bı alerjı basladı kırmızı beneklerim war artık:p
bud benden butun BEN BUGUN'cülere gelsin :)

Many stand against us, but they will never win
We said we would return and here we are again
To bring them all destruction, suffering and pain
We are the hammer of the gods, we are thunder, wind and rain.

There they wait in fear with swords in feeble hands
With dreams to be a king, first one should be a man
I call about and charge them all with a life that is a lie
And in their final hour they shall confess before they die

Tamamen yazıyorum ..

Sabah 11.00 da uyandım ( küsüratlıdır ). 00:30 dakika sonra kahvaltımı yapıp

bilgisayara start verdim. 2:00 kadar forumda takıldım. Canım sıkılmaya

başlamıştı biraz da acıkmıştım mutfağa girdim hemen kendime ekmek arası yapıp

afiyetle yedim. Sonra bilgisayardan müzik açtım ve göz dinlendirmek amacıyla

yatağıma uzandım. 00:20 dakika sonra :

- ' Anneeee ben bıcı bıcı yapıcam ' dedim :p

Şimdi çıktım tekrar bilgisayardayım .. Müzik dinlerken ::141:: bir yandan da forumu takip ediyorum :)

:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili günlük :pbugün 9 saat arabyla yolculuk yaptım , memleketime ulaştım. dün aksam 8den bu yana uyumadım ama yinede cin gibiyim:queen: caanım memleketimin dümdüz ovalarından, dolunaylı bir gece , yıldızları seyrederek geçmek,boş boş hayaller kurmak gerçekten berbattı :mrgreen: ya hiç mi yaşam belirtisi olmaz bir yerde , kilometrelerce yolu bomboş arazileri izleyerek geldim:mrgreen:babam direksiyonda uyumasın diye ara sıra yaptığım dandik espiriler de cabası.........:p

sevgili günlük :pbugün 9 saat arabyla yolculuk yaptım , memleketime ulaştım. dün aksam 8den bu yana uyumadım ama yinede cin gibiyim:queen: caanım memleketimin dümdüz ovalarından, dolunaylı bir gece , yıldızları seyrederek geçmek,boş boş hayaller kurmak gerçekten berbattı :mrgreen: ya hiç mi yaşam belirtisi olmaz bir yerde , kilometrelerce yolu bomboş arazileri izleyerek geldim:mrgreen:babam direksiyonda uyumasın diye ara sıra yaptığım dandik espiriler de cabası.........:p

:queen: :queen: :queen:

Bunu 10 yıl sonra okuyan birisi ne düşünür acaba ?

senin memleketin nere kardeşim:queen:

bende bugün lanet bi gün geçiriyorum.babam kredi kartımı aldı.:pr:

Son düzenleme:
Bugün çok sıcak olduğu için akşama kadar denize girdim,süper manitalar vardı ama hiçbirine bakamadım,demekki sahile yalnız gitmek gerekiyomuş...:pr:

bugün kandil, bütün günüm evde geçti.oruç tuttum,8 de yemeğimi yedim,şükürler olsun.Şimdi misafir geldi eve.içerden gülüşmeler geliyor.kola içmemem lazım zararlı,bi de şu göbeği eritebilsem.üniversite 2.sınıfa geçtim,alttan 3 ders alacağım.Anayasa hukuku,devlet teorileri,iktisat. inşallah bu sene burs kazanabilirim,ailemi bu maddi dertten acilen kurtarmak istiyorum.Ve de bu ruh halinden kurtulmak.Yolunuz açık olsun

Bugün Karaburuna gittim. Güzel ve keyifli bir tur attık.
Dönüşte, Hadımköyde 4 ayaklı biri direksiyonu önüme kırarak şerit değiştirdi. Frenlere asılarak zor durdum, (sağolasın ABS:wiinkk:) o ise hiç istifini bozmadan devam etti. bir de el kol hareketi çekti kornalarıma.
hem fena tırstım, hem de sinirim zıpladı.

6-7 Km takip ettim zibidiyi. yanına her yaklaştığımda kafa gösteriyor, hatunlarla aralarında gülüşüyorlardı.
Beylikdüzü'ye yaklaştık, kırmızı ışık yandı ve yanına sokuldum.
Aynayı göstererek, "bu camını sevdiğim" ne işe yarar biliyor musun? diye sordum. Abuk bişeyler zırvalayınca, yumruğu koyduğum gibi kırdım aynayı.

Arabadan indi, yanıma geldi, "Ne o? beni mi döveceksin?" dedim. baktı ki bizim kalıp yerinde, Aynayı gösterip "ne olacak şimdi? diye sordu. Ebesine sormasını söyledim.
Sinirim tepemde, "gık" dese çökecem ümüğüne serserinin. son zamanlarda bu kadar küfürlü konuştuğumu hatırlamıyorum.
tekrar arabaya bindi, plakamı aldı, "ben sana gösteririm" dedi :)
Annesine göstermesini tavsiye edip, bastım gaza, uzadım. Yanındaki hatunlar nesi oluyorsa, rüsva oldu hepsine.

Mübarek günde bir dünya günaha soktu beni şeref fukarası.
Böyle bir gün geçirdik, ve yine ölmedik işte. :bounce:

Bugün Karaburuna gittim. Güzel ve keyifli bir tur attık.
Dönüşte, Hadımköyde 4 ayaklı biri direksiyonu önüme kırarak şerit değiştirdi. Frenlere asılarak zor durdum, (sağolasın ABS:wiinkk:) o ise hiç istifini bozmadan devam etti. bir de el kol hareketi çekti kornalarıma.
hem fena tırstım, hem de sinirim zıpladı.

6-7 Km takip ettim zibidiyi. yanına her yaklaştığımda kafa gösteriyor, hatunlarla aralarında gülüşüyorlardı.
Beylikdüzü'ye yaklaştık, kırmızı ışık yandı ve yanına sokuldum.
Aynayı göstererek, "bu camını sevdiğim" ne işe yarar biliyor musun? diye sordum. Abuk bişeyler zırvalayınca, yumruğu koyduğum gibi kırdım aynayı.

Arabadan indi, yanıma geldi, "Ne o? beni mi döveceksin?" dedim. baktı ki bizim kalıp yerinde, Aynayı gösterip "ne olacak şimdi? diye sordu. Ebesine sormasını söyledim.
Sinirim tepemde, "gık" dese çökecem ümüğüne serserinin. son zamanlarda bu kadar küfürlü konuştuğumu hatırlamıyorum.
tekrar arabaya bindi, plakamı aldı, "ben sana gösteririm" dedi :)
Annesine göstermesini tavsiye edip, bastım gaza, uzadım. Yanındaki hatunlar nesi oluyorsa, rüsva oldu hepsine.

Mübarek günde bir dünya günaha soktu beni şeref fukarası.
Böyle bir gün geçirdik, ve yine ölmedik işte. :bounce:

süpermiş Kıldiken abi (Mete_han abinin yerini birisinin doldurması gerek değil mi :salut: ) kızmadın inşallah kızdıysan editlerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar