BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

Evet sevinin arkadaşlar bugün ben hepimizin cebinden çalan ş...siz bir hırsız yakaladım bütün günümü mahvetti adi herif bak yine sinirlendim

Slm Günlük :) :p Uzun zamandan beri Para biriktirme olayını babam da girdi ama gizliden yanı haberı yok 60ytl bankaya yatırdım 90 da öle vardı 150ytl bu para bırıke bırıke olacak 800 900 ozaman mayısın sonuna doğru ALLAHIM IN İZNİYLE ALACAM İNŞALLAHHHHHH

Özel büyük bir sorunum var, sağlığım yerinde, işim var çok şükür fakat nedenini açıklamak istemediğim büyük bir sorun var. Yakın akrabalarım durumu biliyor bana acımak ile ellerinden birşey gelememenin verdiği çaresiz arasından bakıyorlar. Bu hiç hoşuma gitmiyor, bu yüzden sorunumu kimseye (özel iki kişi hariç) anlatamıyorum ki bu aralar çevrem sadece iş arkadaşlarım, bütün gün çalıştığım adamlarla aynı evde yaşıyorum. Bugün yine sorunumla başbaşa yolda yürürken Ümraniye İkea'nın arkasında geniş, uzun, ıssız caddede bir tuhaf oldum. Sorunum büyük, Allah'a yakarmaktan başka elimden pek birşey gelmiyor. Gözlerim yaşlı biraz tehna bir otobüse ayakta gitmeyi göze alarak bindim 1,5 saat sonra Kadıköydeydim. O kafayla üstüne birde tecrübesizlikle düştüm şimdi kalkıp acı içinde yalnızlığımın mabedi lojmandaki odama gitmek zor geliyor. Dizimin ağrısı yatağa yattığımda, ayağımı uzattığımda geçecek ama kalbimin sızısı sanki hiç dinmeyecek.

Bugün çok uzun zamandan sonra girdiğim konu dışı bölümünde bu topiği gördüm ve BIYIKLI'nın mesajı üzerine dağıldım.. :pale:

Bıyıklı mesajı bırakalı 15 gün kadar olmuş, sıkıntısı her neyse umarım bi çözüm getirmiştir.. Ama bu mesaj okuyanı bu kadar kötü yapıyorsa kimbilir o ne durumda..

Özelden bişeylermi yazayım buraya not mu bırakayım çelişkiye düştüm ama eğer paylaşmak istersen sıkıntını dinlemek isterim üstad.. Elimizden bişey gelmeyecek olsada en azından paylaşmanın rahatlığından bi nebze tatmış olursun.. Sorununu paylaştığın özel iki kişiden olmasamda dinlemeye ve elimden bişey gelirmi diye düşünmeye hazır olduğumdan emin olabilirsin.

Umarım şimdiye kadar geçen 15 gün içerisinde yoluna girmiştir bişeyler.. Dualarımdasın.. :rendeer:

bende sabah kalktım işime geldim ahanda hala oturuyorum herzamanki gibi monoton bir gün geçirdim..akşama eger yağmur yagmazsa ki yagacak gibi görünüyo birkaç arkadaş motosikletlere atlayıp şööyle bir adanayı turlayak diyorum ama kısmet yagmur yagmazsa..yoksa gene isonun marketinde alakasız muhabbetlere maydonuzz dograyacagız:mrgreen: neyse bir günü daha geride bırakacam...ama üzülmüyoda degilim ömürden bir gün daha gitti yaw tüh beeeeee:)

diyodum ama yagmur başladı hadeeeeeeeee vatana millete hayırlı olsun motorcu arkadaşlarada kolay gelsin

Son düzenleme:
Google Talk programını kullanmayı dusundun bugun.
Acıklamasında okudugum sey ise ilgincti. Eger isterseniz tum konusmalarınız mail adresinizde kayıtlı olarak tutulur..
Aklıma gunahlarında kayıtlarının tutuldugu geldi. Hiç idrak edemedim demekki. Bİliyorum ama sadece biliyorum. Bunu bir de idrak edip farkına varmak gerekiyor sanırım.
Suna benziyor bu aynen.
Allah varmı kardesim var...
eee ama yokmus gibi yasıyorum. :pale:

okulun ver derslerin ağırlığını hissetmeye başladığım bugünlerde yalnız hissediyorum kendimi.iyide ailem var arkadaşlarım var ne yalnızlığı bu???kim geçirebilir bu yalnızlığı???işte bende bunu arıyordum...bugünden itibaren ümidimi kestim artık demek ki ömür boyu yalnız olucam...:pale:

sıkıntın bu olsun be kardesim ne dertler var millette üzüldügün seye bak :)

15 sayfa yazım var dergiye, cuma teslim edilecek, 0 sayfasını yazdım. Zaten bunaldım, 8 aydır adam gibi dinlenmedim hiç, cebimde de 5 lira para kalmış...

Stresten nefret ediyorum.

işin zor valla 15 sayfa yazıyı 2 gunde cıkartmak.
Allah kolaylık versin..

Geçen ay cumadan salıya 23 sayfa çıkarttıysam bu da yazılır; ama çok zor geliyor bu yaz sıcağında motor kapının önündeyken çalışmak... Neyse ki bu sayı çıkınca tatile uçuyorum :)

bugun varya çok kötü ama şükür dememek elde değil, şükür.

zabıta geldi onla ugrastım! neymiş ben bi şifre satıyomusum kadının bırı sıkayet etmıs cocuguna şifre satılmıs? :S zabıta geldı ne sıfresı bu yaa dedı bende bılmıyorum dedım o zaman salla bişi olmaz geldık gordum şifre göremedik gidiyoruz dediler :D

iş yok durgun motorum yok kız çok dert cok :p

deniz burnumun gibinde ama ben klima ile serinliyorum offfff offff :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili günlük ,bugün çok güzel bir gündü:mrgreen: önce kuzenimi dövdüm , sonra da o beni dövdü. merdivenden koşarak inerken ayağım takıldı allahtan kaskım vardı:mrgreen:yemek masasından kalkarken ayağımı vurdum hala hissetmiyorum:mrgreen: msnde 8 kişiyle kavga ettim allahtan kadro çok geniş kavga edecek daha çok kişi bulabilirim :mrgreen: motosiklet alma hayalleriyle bir gün daha bitti. birde dün aksam yıldız kayması izleyecem diye uyumadım. hala uykusuzum. kendine iyi bak günlük. daha sonra görüşürüz.bye bye:p

buğün spora gittim büşrayla, kıza tenis oynayalım dedim aptal gibi raketimi evde unuttum. biz de voleybol oynadık
olsun yine de keyifliydi,terledik stress attık,bi de belim ağrımaya başladı niyeyse,bilg.başında çok duruyorum ondan mı

bugün berbat bi gündü imsakiyeleri satmak için çok çene döktüm :( bi kaç tane satabildim Allahtan yarın teslim günü inşalalh :$

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugun 15 gunluk ızınımın ılk gunuydu we ben ne mı yaptım?? gıydım tulumu catıya cıktım olukcunun kırdıgı kıremıtlerı degıstırdım..bırazda dıs cephe boyası yaptım we gunun en zewklı yanına geldım..motorumun deposunu boyamak ıstıyodum..astarını attım tam boyaya baslıcakken kompresör TIk dedı sustu..yarın bıde kompresör tamır edıcez..oysakı ben aylardır ızıne cıktıgımda yapıcagım 5000km lık turu hayal edıyodum... galıba ben bu 5000 km yı evın etrafında kostururken yapıcam:pale:

bugün heyecanla işe gideceğim durağa çıktım. benim yanıma bi bayan geldi ve ... servisi burdanmı dedi evet burdan dedim. adeta süzüyorum kızı. güzel ve alımlı masum birisi. 2dk sonra da arkadaşı geldi. o da aynı yerde staj yapacakmış sanırım.bindiler neyse. ama ben bi türlü cesaretimi toplayım "slm tanışabilirmiyiz ben sinan" diyemedim. yarın nolcak bakalım.

ayrıyetten motoruma taktığım sis lambaları canımı sıktı. bağlama şeklinden dolayı farlar kontak'tan bağımsız çalışıyor ve enerjiyi direk aküden aldığı için akünün endişesi başladı bende. korna da çalışmaz oluyor bi süre sonra da. iş açısından güzel çalıştım da sosyal açıdan çöküntü içersine girmek üzereyim sanırım:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar