BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

ben bugün dün ve önceki gün : hastayımmm yataktan kalkamıyorum bütün kemiklerim aarıyo ama yatmaktan sıkıldım kıvrana kıvrana oturuyorum bilgisayar başında :pale:

teşekkür ederim aye aman nolur dikkat edin fena bi salgınla karşı karşıyayız hele bi de bünye zayıfsa hapşuuuuuuuu

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@serendepity
Motorumu yarım saat kadar önce bıraktım, gerçekten hava çok soğuk, ilikerime kadar dondum resmen. Nane limon kaynattım içiyorum, belkide etkisi sadece psikolojik ama benim hasta olmamı gerçekten engelliyor.:)

Bu başlığa bende bir günümü yazmış olayım;

Bugün genel olarak güzel bir gündü ama son bir saat inanılmaz derecede canımı sıktı, etrafta bu kadar kro varken katil olmamak gerçekten sabır işi.:pr:

Allah herkese sabır versin, bu ülkede yaşamak(yaşamaya çalışmak) özel yetenek istiyor....:pr::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben dün

Dün akşamüstü yola çıktım Çorlu-Marmara ereğli arası 70 km gidip geldim.Üzerimdeki keten pantolonla baştan farketmedim ama gelirken rüzgar ve soğuk adeta kasıklarıma işledi.İdrar yolu enfeksiyonu olmazsa ne ala.Halsizlikten hasta tavuklar gibi gezdim bu gün.
Bi daha korumalı pantolon olmadan yaz sıcağında bile yola çıkmak istemiyorum.

ben bugün..

niyetliyim Allah kabul ederse..

günlerdir ders yapmaktan başka yaptığım başka bişey yok..
yay gibi kaşları, ok gibi kirpikleri, deniz gibi gözleri, gül gibi yanakları, kiraz gibi dudakları olan motorcuğuma elleşemedim kaç gündür ühühühü özledim sesini.. bana vın vın demesinni ah ah burnumda tütüor..
:(

Bence sen biraz fazla kaptırmıssın motoruna kendini :)
Koltuk arkası muhabbetlere donmesinde işler sonra :)
Delikanlı sen karıstırdın galina motorunla sevgilini. O kadarmı basına vurdu :silent: Motorsuzluk yani.

Ben bugünü sevmedim ama kağıt gibi yırtıp yeni güne de başlayamıyoruz. Mecbur yarını bekleyeceğim :)

Bugun gereğinden fazla stresli geciyor. :pale:
Bunca edepsizliğimize bunada sükür.

Bence sen biraz fazla kaptırmıssın motoruna kendini :)
Koltuk arkası muhabbetlere donmesinde işler sonra :)
Delikanlı sen karıstırdın galina motorunla sevgilini. O kadarmı basına vurdu :silent: Motorsuzluk yani.

::koop::::koop:::cherry:
harbi he amma tarif etmişim öyle ya kendim bile şaşırdım

kara bulutlar sarmış dört bir yanımı, hava kapalı, boğucu ve çok sıcak. Yağsa yağmur ferahlicak, aydınlanacak ama... süzülemiyo didemimden yağan yağmur çehremde, sıcak bir omuzda... Migrenim tuttu gene, başım ağrıyor... susmam gerek anladım, kapadım gözlerimi...
derdim dün ama neydi bana dokunan sihirli deynek, kimindi bilmem ama bugün çok güzel bir gün :) saat 7 ve ben çıkamiyorum bi türlü şirketten çalışmaktan değil keyiften :D

hergünkü gibi bir günken bir anda sevinç yumaına dönen bir gündü benim için Allah ım sana şükürler olsun ....... :)
yine yine yeniden ooohhhh çok mutluyum çok çok çoookkkkk kelimeyle tarif edilebilecek bişi diil bu :)

Ben bugün hayatımı birleştirmek için yoğun çaba gösterdiğim kişiyi aynı yerde aynı saatte gördümm ve her zamanki gibi benim farkıma bile varmadı kahrımdan ölecemmm

Ben bugün hayatımı birleştirmek için yoğun çaba gösterdiğim kişiyi aynı yerde aynı saatte gördümm ve her zamanki gibi benim farkıma bile varmadı kahrımdan ölecemmm

Herşeyde vardır bir hayır. Bilemezsin bunu asla. Kısmetten öte köy yoktur kardeşim. İnsallah hayırlısı... :wiinkk:

Kapitalist sistemin nasıl işlediğini düşünüyorum.Hayvanlar alemi gibi "hayvanca", "büyük balık küçük balığı yutar" mantığıyla işliyor.O zaman aklımız , insanlığımız nerede kaldı...Çıkar için hala birbirini katletmekten kaçınmayan bir ırkın (insan ırkı) parçasıyız...İnsan gibi yaşamak için farklı bir yol olmalı.

-------------------------------------
Together we are strong
Divided we must fall

Together we might live

Divided we MUST FALL

Herşeyde vardır bir hayır. Bilemezsin bunu asla. Kısmetten öte köy yoktur kardeşim. İnsallah hayırlısı... :wiinkk:

abi çok teşekkür ederimmm yine aynı yerde aynı saatte gördümmm bu çile heergün devam edecek heraldee heregün buraya yazsammıki:wiinkk::rendeer:

abi çok teşekkür ederimmm yine aynı yerde aynı saatte gördümmm bu çile heergün devam edecek heraldee heregün buraya yazsammıki:wiinkk::rendeer:

Sana bir gun zamanım oldugunda bu hislerinle ilgili detaylı bir yazı yazarım kardesim belki senin kafanda dusunceleri farklılastırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar