Ben Artık Üniversiteliyim!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar herkese merhaba...Çok şükür istediğim bölüme girdim.Afyon Kocatepe Üniversitesi Maliye İ.Ö 4 yıllık.Allahım yüzüme baktı.Benim için çok büyük bir stresti allaha şükürler olsun 5.tercihim geldi çok şükür.:)

Herkese sevgiler,saygılar..​

Senin adına çok sevindim.Hayırlısıyla bitirmek nasip olur inşallah.

AYNı duygulardayım ben de kardeşim :) Her ne kadar son tercihlerimden biri olsa da :salut: artıK Giresun Üniv ; Turizm ve seyahat işletmeciLiği ndeyim :)

tebrikler seninm adına çok sevindim...
uyumayacağın geceler geliyo haberin olsun:mrgreen:

Tebrikler....Umarım herşey dilediğin gibi olur.Hemen gidip ev bakmaya başla bana kalırsa.sonra yurt işi zor oluyor yer bulmazsın.:wiinkk:

GKN

hadi gözün aydın
inşallah takılmandan çakmadan geçer alırsın diplomayı.. :)

Arkadaşlar herkese merhaba...Çok şükür istediğim bölüme girdim.Afyon Kocatepe Üniversitesi Maliye İ.Ö 4 yıllık.Allahım yüzüme baktı.Benim için çok büyük bir stresti allaha şükürler olsun 5.tercihim geldi çok şükür.:)

Herkese sevgiler,saygılar..​

hayırlısı olsun...çok sevindim...hayatında önemli bir dönüm noktası...herşey dilediğince olsun...:rendeer:

birisi afyon kocatepe üniversitesi mi dedi :mrgreen: bende inşaattayım kardeş bu sene kazandım şükür :) görüşmek üzere

Bütün kazanan kardeşlerimize öğrenim hayatı boyunca başarılar diliyorum... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar