bayramda karadeniz turuna çıkacak var mı

merhaba arkadaşlar bayram da istanbul dan çıkıp uzun bi karadeniz turu yapmak istiyorum. iki veya üçmotor gitmek istiyorum gelmek isteyen var mı.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Bayram ne zaman bakmadım tam ama 50-60 gün sonrası sanırım. Aşina mısınız o bölgeye? Hangi kısmı hangi mevsimlerde yağış alır vb durumları biliyor muydunuz? Muhakkak aklınıza gelmiştir fakat ben yine de güvenli ve keyifli sürüş için bir hatırlatmada bulunmak istedim.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
İlk mesaj 2019 yılındanmış. Arkadaş tura gitti mi acaba?

2016 ya da 2017'ydi galiba, bir Mayıs ayında OMM ile 10-15 motosiklet olarak İstanbul'dan çıkı sahil yollarından Sinop'a kadar gidip geri dönmüştük.
Bir perşembe günü yola çıkıp pazar günü dönmüştük ama dönüş yolundayken bütün yol boyunca sağanak yağmurda sürmüştük.
Artık o kadar ıslanmıştım ki, İstanbul'a varamayıp Düzce'de bir otelde konaklamak zorunda kalmış.
İşyerindeki arkadaşlardan beni yarım günü idare etmelerini istemiş, pazartesi sabahı Düzce'den İstanbul'a gelip öğleden sonra işyerinde olmuştum.
Genel olarak çok keyifli bir geziydi.
Sonrasında kişisel ekonomik durumumdur, pandemidir derken bir daha gidemedim.

Bayram ne zaman bakmadım tam ama 50-60 gün sonrası sanırım. Aşina mısınız o bölgeye? Hangi kısmı hangi mevsimlerde yağış alır vb durumları biliyor muydunuz? Muhakkak aklınıza gelmiştir fakat ben yine de güvenli ve keyifli sürüş için bir hatırlatmada bulunmak istedim.
Karadenizliyim:) Nisan sonu bayram sanırım, tam ben de bakmadım.

Artık o kadar ıslanmıştım ki, İstanbul'a varamayıp Düzce'de bir otelde konaklamak zorunda kalmış.
İşyerindeki arkadaşlardan beni yarım günü idare etmelerini istemiş, pazartesi sabahı Düzce'den İstanbul'a gelip öğleden sonra işyerinde olmuştum.

Kusura bakma koştur koştur gez, koştur koştur işe git aklıma aşağıda ki videoyu getirdi.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Kusura bakma koştur koştur gez, koştur koştur işe git aklıma aşağıda ki videoyu getirdi.
Öyle valla, her şey ucu ucuna.
Planların 1 gün bile sarkmaması gerekiyor :(
Allahtan çalıştığım firma bu tarz konulara pek takılmıyor ama ben takılıyorum.
Pazartesi günü öğleden sonra ofiste olduğumda, "gelmeseydin şefim, acil bir iş olmadı" demişlerdi ama benim içim rahat etmez :(

Motosikleti
D400
karadeniz turu hep kalbimde ama yağmur riski nedenıyle hep vazgeçiyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
karadeniz turu hep kalbimde ama yağmur riski nedenıyle hep vazgeçiyorum
Geçen sene arabayla Rize'ye gittik, orada yayla yollarında falan gezdik, bir hafta boyunca ne güzel yollar tam motorla gezmelik diyordum ama benim şansıma o bir hafta hiç yağmur yağmamıştı meğer sürekli yağmur yağarmış oralarda. Bir daha öyle yağmursuz bir hafta yakalayamayacağımı bildiğim için tekrar gidesim yok. Yani çok güzel yayla yolları var tam motorla gezmelik ama oralara gitmek için fazladan 1400km yol yapmaya değer mi bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar