- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar bayram da istanbul dan çıkıp uzun bi karadeniz turu yapmak istiyorum. iki veya üçmotor gitmek istiyorum gelmek isteyen var mı.
KaradenizliyimBayram ne zaman bakmadım tam ama 50-60 gün sonrası sanırım. Aşina mısınız o bölgeye? Hangi kısmı hangi mevsimlerde yağış alır vb durumları biliyor muydunuz? Muhakkak aklınıza gelmiştir fakat ben yine de güvenli ve keyifli sürüş için bir hatırlatmada bulunmak istedim.
Artık o kadar ıslanmıştım ki, İstanbul'a varamayıp Düzce'de bir otelde konaklamak zorunda kalmış.
İşyerindeki arkadaşlardan beni yarım günü idare etmelerini istemiş, pazartesi sabahı Düzce'den İstanbul'a gelip öğleden sonra işyerinde olmuştum.
Öyle valla, her şey ucu ucuna.Kusura bakma koştur koştur gez, koştur koştur işe git aklıma aşağıda ki videoyu getirdi.
Geçen sene arabayla Rize'ye gittik, orada yayla yollarında falan gezdik, bir hafta boyunca ne güzel yollar tam motorla gezmelik diyordum ama benim şansıma o bir hafta hiç yağmur yağmamıştı meğer sürekli yağmur yağarmış oralarda. Bir daha öyle yağmursuz bir hafta yakalayamayacağımı bildiğim için tekrar gidesim yok. Yani çok güzel yayla yolları var tam motorla gezmelik ama oralara gitmek için fazladan 1400km yol yapmaya değer mi bilemedim.karadeniz turu hep kalbimde ama yağmur riski nedenıyle hep vazgeçiyorum