BAYRAKLARIMIZLA KIRMIZI-BEYAZ 9 EYLÜL CUMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorma trigger, yakında bas bas bağıracam nerde lan bu KUTUP AYISI ÇIK LAN KARŞIMA diye :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw arkadaslar yine kimse yok yaw farkındamısınız.. :cyclopsani:

eeee bir hafta sonuna 5-10 tane gezi olursa millet ne yapacagini sasirir tabi ki :queen: :queen: ondandır son güne kadar beklemek lazım son anda atak yapacak bir sürü arkadas vardır istanbulda...

CaramoN' Alıntı:
:pr: :pr: bula bula 10 eylülü nerden buldunuz yav... Arkadaslar o gün zannedersem bütün sülalem bana süpriz dogum günü yapacaklar sinyalini aldım.... o yüzden ben sizleri beklerim diyecem ama daha nerede oldugunu ögrenemedim bir ögrenirsem hepiniz davetlisiniz en azından gecerken ugrarsınız... :bounce:

sağolasın, en azından yeri söylersen, önünden geçer, geçerkende 3 pare klakson atışı yaparız tek tek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. sizlerle tanışmak isterim. c.tesi veya cuma daha kesin karar verilmedi sanırım bende katılırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
trigger yapabiliosak cumayamı alsak acaba katılımı cogaltmak adına..ne dersin? hiç olmazsa cts. etkinliğine katılcaklardanda gelen olur... :cat:

zuhtupasa' Alıntı:
trigger yapabiliosak cumayamı alsak acaba katılımı cogaltmak adına..ne dersin? hiç olmazsa cts. etkinliğine katılcaklardanda gelen olur... :cat:

hı hı, bence de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet trigger cumaya alalım ya.. baksana costantine dahil bi sürü gelcek var galiba... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
trigger hareket görelim cuma iidir.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
TRİGGER CUMA AKSAMI BAGDAT CADDESİNDE BAYRAKLI GECİŞ YAPALIM DİYORUZ. BU TOPİĞİ ORAYA YÖNLENDİRELİM LÜTFEEN. :cat:

güzel bir fikir en az 10 motor olursak yeterince dikkat çekeriz gibime geliyor...

Ne 10 motoru ya burda Istanbuldan bu siteye uye kac kisi var! Sadece 10 Motor mu Milletini seviyor!!
Lutfen tigger basligi 9 Eylul Cuma Bagdat Caddesi gecisi ve Acibagdem olarak deistirirmisin?? :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede on motordan daha fazla oluruz... topiği değiştirirsek çok daha fazla katılımcı olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet trigger kardesim acil degisiklik lütfeeennn..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar