BAYRAKLARIMIZLA KIRMIZI-BEYAZ 9 EYLÜL CUMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koskoca motosiklet net'ten 3 kişimi geliyo biz zaten hep beraberiz yaw biz diğer motosiklet tutkunu arkadaşlarla beraber keyifli bir organizasyon olsun istedik ..
eşi olan eşiyle kız arkadaşı olan kız arkadaşıyla erkek arkadaşı olan onla motoru olan motoruyla :) gelsin fenerbahçe gezi görsün :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ok..

tamamdır.trigger ve sijelli kardeslerim..geliyoz tabii..baksana bana özel ilgi var yine gelmezmiyim..

zuhtu pasa sen cok yasaa....
binerim yamahama gıderım kasıla kasıla,
zatlara hiç bakmam ikinci vitese hiç takmam :queen:
marco paşa

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahada geldi rahatsız.. :cherry:

:silent: galiba birisi cuma gelmek istiyo?? :cherry: :cat: walla bana farketmez de sijelli işten anca öıkar da yetişir saat 8 de olabilir onun için ben her saat uygunum...sen cmrts gelemez misin colakoglu kardeş?

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

içimdeki ses hakikaten bişeyler biliyo :)
bakın cmrt ve pazar günü çınarcık gezisi olcakmış...

ama orda nargile yok :p :queen: :queen:
getir colakoglu kardeş getir tabi başımızın üstünde yeri var
senin için saat problem galiba cmrts için doğru muyum?
yok eğer öyleyse deamon da aynı probleme sahip saati yarım saat ileri alalım uyar mı?

benim için saat problem değil de hem buraya gelmek hem de çınarcığa gitmek isteyenler vardır. çınarcık cmrt'den başlıyo. gerisini sen düşünürsün zaten...

trigger, 125 T ile köprüyü geçmek zor olur mu acaba Rüzgar var orda biliyorsunuz. Ben karşı taraftayım da... Deneyen oldu mu hiç 125 T ile? Toplantıya gelmek isterdim ama bir de dönüşü var gece köprüdeki rüzgar kullanımı zorlar mı acaba bi sakatlık olmasın?

walla ben bu haftasonu pazar gündüz geçtim boşken rüzgar salladı dönüşte trafik vardı daha rahattım rüzgarı kesiyorlar... arkadaşımda da arn 125 war o bi önceki gün gece geçmiş gece zor oluyor dedi ama rüzgarı hiç hissetmedim dedi...tecrüben ne durumda bilmiyorum ama ilk defa motorla karşıya geçtim motorum da 21 günlük...gerisi sana kalmış
inşllh gelebilirsin

colakoglu haklısın ama yapabileceğimiz bişey aklıma gelmiyor mecbur seçim yapmak zorundalar pazar işi olanlar bizimle olurlar artık :pale:

NARGİLEM GELDİ ACİL FOKUR FOKUR GÜL NANE... :queen: :cat:

SuperDude' Alıntı:
trigger, 125 T ile köprüyü geçmek zor olur mu acaba Rüzgar var orda biliyorsunuz. Ben karşı taraftayım da... Deneyen oldu mu hiç 125 T ile? Toplantıya gelmek isterdim ama bir de dönüşü var gece köprüdeki rüzgar kullanımı zorlar mı acaba bi sakatlık olmasın?

ahuah, geçtiğimiz cumartesi benim 125lik ramzey ile köprüde doluya yakalandım bana mısın demedi :) geçtim çok şükür kazasız belasız. (bana "gel abi gel bişicikleri olmaz" diyen arkadaşa buradan rahmetlerimi yoluuyorum :cherry: ) neyse, geçersin hava düzgün ise birşeycikler olmaz, bu arada acıbadem mcdonald's a gelince cratooooo diye bağırın 3 dk. sonra ordayım ben de :cherry:

:cherry: :cherry: eweet cratooooo da geliyor listemiz

trigger
sijelli
deamon
colakoglu
zuhtupasa
marco
crato

war mı başkası hadi bakiim!! :thumright: :p

cramon motoru satmadıysan geliyorsun herhalde bi öncekinde sattın bizi affettiririm dedin geliceksin :cat: di mi zühtüpaşa???

Merak ettiğim bi insan var bu arada hiç ortak forumda takılmadık ama arkadaşlarımla forumları okurken yazılarından çok keyif aldığım metehan ı merak ediyorum doğrusu bize katılsa da gezi sonrası yazılarını okusak keşke!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kesin gelcem insallah.. :rendeer:

:pr: :pr: bula bula 10 eylülü nerden buldunuz yav... Arkadaslar o gün zannedersem bütün sülalem bana süpriz dogum günü yapacaklar sinyalini aldım.... o yüzden ben sizleri beklerim diyecem ama daha nerede oldugunu ögrenemedim bir ögrenirsem hepiniz davetlisiniz en azından gecerken ugrarsınız... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla süper olur hepberaber kutlama cakarız bildir bizee :rendeer:

hay allaam cramon bahdsız bedevi gibisin yahu!! :queen: :pale: :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar