BAYRAKLARIMIZLA KIRMIZI-BEYAZ 9 EYLÜL CUMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyduk duymadık demeyin :santa:

9 eylül cuma saat 20 00 da acıbadem Mcdonald`s ın otoparkında buluşuyoruz. Acıbadem cadessinden Fenerbahçe sahil yolu izlenip oradan bostancı sahil-bağdat üzerinden nautilius a 100 m uzaklıktaki fokurtu nargile ye gidilecektir...herkes bayraklarını alıp gelsin kırmızı beyaz gezicez!! :rendeer: :queen:

:queen: :king: :king: Herkesi bekliyoruz :king: :king: :queen:

:santa:

hazılayan:trigger ve sijelli

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

trigeer , şaka gibi valla sen şimdi taaa 10 ekimin planını mı yapıyosun?? abi bu kadar önceden tavsiye etmem , kar yağar, yağmur yağar vs... zaten o tarihe kadar başlığı ayakta tutabilirsen helal olsun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trigger, eylül demek istedin herhalde :rendeer:

trigger kızma geyik olsun diye yazıyorum,, :p

" 2005 mi, 2006 mı gezi tarihi ??? "

Forumdan Uzaklaştırıldı
danger0, ne 2005 te nede 2006 da 10 ekim cumartesiye denk gelmiyor. demekki daha sonraki yıllardan birinde olacak :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
danger0, ne 2005 te nede 2006 da 10 ekim cumartesiye denk gelmiyor. demekki daha sonraki yıllardan birinde olacak
ya adamı ne hallere soktunuz 10 eylül demek istemiş kontrol ettim cumartesiye denk geliyo :cherry:
2005

Aslan BBRR, adamlar neler yazmışlar yahu tmm bi hatadır yapmışım ala ala büyütmeyin :salut: :salut: :pr: :pr:
Arkadaşlar EYLÜL 10 EYLÜL EY... :king: :p
HAH şimdi o dalga geçen arkadaşlarım geliyo musunuz hadi 10eylül 2005 şimdi duyalım sesinizi :thumleft:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********

Forumdan Uzaklaştırıldı
danger0, neden dalga geçiyorsun ayıp değilmi... hadi cevap ver şimdi; gidiyormusun gitmiyormusun :cherry:

arkadaslar bende katılmak ıstıyorum.. ama zuhtu pasa gelirse.. o nerelerede yok bu aralar....
gecen cok gusel bi organızasyon yapmıstı katılamadım tatıldeydımm..nasıl geçti?
bu sefer zuhtu pasa gelıurse bende varım ...durum nargılede yaparıss...

ChatnoiR' Alıntı:
danger0, ne 2005 te nede 2006 da 10 ekim cumartesiye denk gelmiyor. demekki daha sonraki yıllardan birinde olacak :queen:

bomba budur işte ya :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
trigger, duruma göre bakıciiiizzzz... şehirdışında olabilirim o haftasonu :wiinkk:

free ozkan kardesım naberr ? yıne bombayı patlatmıssın...ben mondragon hatırladınmı? bu sefer katılalım torene...

Sonuçta havalar daha ne kadar böyle gider bilinmez yağmurlar başlamadan güzel olur..

ben gelirim...gerçi 19,00 benim için biraz erken olmazsa biraz geç katılırım her nerdeyseniz

-----------------
trigger
sijelli
deamon

19 00 (19 20-30 a kadar orda bekleriz) acıbadem Mc den fenerbahçe üzerinden nautilius a 100m uzaktaki fokurtu nargilede nargile de nargile keyfi...

boy

İşin komiği Costantine adlı arkadaşımız da **4 EKİM PAZAR MANGALA POLONEZE** diye bir başlık açmış. 4 Ekim de Pazar'a gelmiyor. Nedir bu Eylül-Ekim aylarını karıştırma olayı yaw? Millet ne durumda yaaa... :queen:

walla ne diim haklısınız... bu başlığı nasıl düzeltirim?? :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
10 EYLÜL CUMARTESİ ACIBADEMDE!!

trigger, boşver böylede güzel :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar