BAYRAKLARIMIZLA KIRMIZI-BEYAZ 9 EYLÜL CUMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu bağdat caddesi geçisini diğer sitelerde(endurocu, motordelisi, ikiteker vb...) üyelikleri bulunan arkadaşlar da oraya yazarlarsa sevinirim.
bence eğer olursa ki inşallah olur buluşma yerini bu kadar fazla motoru kaldıracak ve caddeye yakın bir yer olan salı pazarının kurulduğu yer yapalım derim ama cuma günleri orada pazar kuruluyor mu bilmiyorum...
buluşma saati de 19.00'dan 19.45 veya 20.00'ye kadar bir zaman aralağında olmalı ki arkadaşlar iş çıkışı falan topalanbilsin. hareket saati de ya 19.45 ya da 20.00 olur.

geldim geldim arkadaşlar kusura bakmayın şehir dışındaydım yolların fatihi modunda :p :p

constantine kardeş çınarcık olayına katılamıyoruz biz zaman uymuyor ama katılmayı çok isterdik gerçekten...

Arkadaşlar olayı cuma yapmak istiyorsanız olur tmm sorun değil madem çoğunluk istio tabiki!! :cat:

Olayı bayraklı gezi olarak geliştirmek : SÜPER FİKİR 30 ağustosa yetişememiştim içimde kalmıştı walla!! :flower: :queen:

EWet sayıya uygun bi buluşma yeri lazım haklısın colakğglu ama cuma salı pazarında pazar kuruluyor akşama kadar kalır mı bilmem kuruluyor.
Bence buluşma yerimiz oldukça iyi acıbadem mc yeterince büyük otopark artı ön taraf olarak...
Madem ki bayraklı geçiş yapıcaz o zaman güzergahı biraz uzatalım diyorum sanırım kabul edersiniz..

CUMA SAAT 20 00 Acıbadem mcdonalds otoparkı herkes türk bayrağı alsın yanına kırmızı kırmızı gezelim insanlar görsün!! :queen: :flower: :thumleft: istikamet fenerbahçe sahilden bostancıya ordan da nautilius un biraz ilerisindeki fokurtu nargile!!
Sanırım bu haliyle çok iyi oldu aslında bağdattaki kazı dan dolayı trafiğe girmek istememiştik ama madem katılım fazla ve madem bayraklarla turlayacağız ben trafiğe varım!!! :cherry:

trigger
sijelli
deamon
zuhtüpaşa
colakoğlu
alestevardiya
morpheus
crato

gelicekler ve gelemeyecekler lütfen msj atsın ki ben de yer ayarlayabiliim Belki ler de belirtirse ii olur

hop dedik trigger kayış kardeşimmm...noluyo gezi ambiansı falann...köyün delisi benimm arkadaşımmm...gelmeye çalışacağımm...cuma olması benim için tabi dezavantaj :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaslar. Maalesef cuma günü salı pazarının oldugu yerde pazar var. Bu nedenle buluşma yeri olarak Söğütlüçeşme tren istasyonunun yanınd, Kadıköy Belediye Baskanlıgı binasının karsısındaki otoparkı öneriorum saatde 19,30 buluşma ve 19,45 hareket olsun derim.. :cat:

S&S :rendeer:

o otopark paralı değil mi yahu.
bi de diğer sitelerden insanlar olursa onlarla da iritibat kurmak lazım.
bugün bitti 1 gün kaldı cumaya. acele edelim, 10-15 kişi toplanıp gezeriz yoksa...
Bu konuyu diğer sitelere aktaran oldumu olduysa bizi bilgilendirsin lütfen...

(trigger ben ve benim gibiler çınarcığa pazar katılcak. fikrin değişir de pazar katılmak istersen günübirlik, pm'den ulaşırsın)

bu ne ilgisizlik ya...
hadi yeri ve zamanı kesinleştirelim diğer sitelere de yayalım.
1 gün var cumaya.
(bu arada trigger topic'i yanlış yazmışın. cuma günü 10 eylül değil 9 eylül)
(içimden bi ses muhtemelen izmirde 9 eylül kutlanırken provakasyonların çıkacağını söylüyor. hadi hayırlısı...)

Ben gelirim, ancak bir kere başlık hatalı "10 eylul Cuma" diyor. 10 eylul cuma degil ctesi günüdür. Cuma 9 eylule denk geliyor. Bulusma yeri olarak acıbadem mcdonalds deniyor ama acımadem mcdonalds nerdeki oluyor tam anlamadım. Hasanpaşa'dan yukarı giderken alakasız bir yerde bi mcdonald var o mu ? Buluşma yeri yeterince ulaşılr ve kolay yerde degil arkadaşlar. İlla bir yer olacaksa mesela bu yer niye Kadıkoy Eminonu Vapur İskelesi'nin ordaki Haldun Taner Tiyatrosu önü vs gibi ana bir cadde üzerinde olmuyor. Organizasyon biraz tırt durumda. Kabul edersiniz ki eger gelirsem 50 km. yol tepecek ve geleceğim. Organizasyonun oluşabileceği konusunda bile şüphelerim var. Bu sebeple gelmeye tereddütteyim. Eleştirilerim için kimse alınmasın.

cenkcım senın azmını kutluyorum valla her yere yetısıyorsun helal olsun sana :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet trigger bulusma yeri önerimi netlik acısından tekrarlıyorum.
09 Eylül Cuma
Saat 19,30
Kadıköy Belediye BAskanlıgı karsısındaki buyuk otopark(Motorlara para yok)
BAYRAKLARI UNUTMAYIN...
trigger kardesim ok.lede diğer sitelere bildircek arkadaslarda bildirimlerini yapsınlar..
S&S

Yaa bagdat Caddesi diyosunuz Kaikoyde bulusuyosunuz!! Bu ne diyet ne bu lahana tursusu!!

Arkadaslar: Bostanci sahilde adim basi Cep seklinde otoparklar var UCRETSIZ, GENIS!! Ordan ilerleniz caddenin basinndaaaannn fenerbahceeeeyeee ordannn Kadikoyeeee...

Hem karsidan gelenler icin kopru cikisi daha rahat olur, Istanbulun Ankara tarafindan gelecekler bosuna trafige girmeden sahilden ulasir, biz Istanbul merkezdekilerde caart diye ineriz sahile...

YANI SOLE YAPALIM:

9 EYLUL CUMA
SAAT 19 DAN 19.45 E KADAR BOSTANCI VAPUR ISKELESINE GELMEDEN 200METRE BUYUK OTOPARK VAR. CADDEDEN GIRINCE IKINCI SOLDAN ASAGI ININ SAGDAKI OTOPARK.
KARSIDAN GELENLER BOSTANCI SAHILE GELIN CADDE ISTIKETINDEN DEVAM EDIN 2 SOLDAN SOKAGA DONUN SAHIL YOLU YAZAR BASINDA. ORDA KARSINIZA CIKACAK ALAN.

alestevardiya, fikrine muhalefet olmak istemem ama bostancının oradaki ceplerde buluşursak sadece caddeyi geçeriz (bu da benim için epey kısa) . bence cemil topuzludan başlanıp oradan fenerbahçeye girip (fenerbahçede de daima motorcu bulunur. onlar oradan geçerken bizi görürse ki görür onlar da katılır bize.) ondan sonra cemil topuzluya tekrar çıkılarak sahil yoluyla bostancıya varırız bostancıdan da caddeye dönüş yapıp caddeyi turlarız.
Sadece Cadde Bana Çok Kısa geliyorr....

Ahaaa madem isi cuma yaptınız o zaman +1 beni de sayın arkadaslar yanlız bisi kafama takılıyor... NERDE bulusacagız???????? :silent: :silent:

Netlik ayarını iyi yapalım ortalık hafif puslu oldu... :cherry:

madem gezine gezine gidecegiz... Ozaman Kadıköy Deniz Otobüs lerinin önünde buluşup ordan cayır cayır motorları bağırta bağırta bostancı kartal pendik allah neresi verdiyse gideris OLMAZMI?

:pl: :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence buluşma noktası ile ilgili son durum artık netleşmeli..Topiğn sahibi olarak trigger kardesimin bu kouya artık bir nokta koyması gerekiyor..
S&S

evet topic sahibi trigger kardiş cevapla bakim

-NERDE bulusacas? :bounce:

:bestmt:

ya en güzeli zuhtupasanın dediği gibi
09 Eylül Cuma
Saat 19,30
Kadıköy Belediye BAskanlıgı karsısındaki buyuk otopark(Motorlara para yok) olsun.
bunu da diğer sitelere üye arkadaşlar lütfen yazsın.
1 günden az bir süre kaldı. Başka alternatif sunmayın lütfen. Olay kesinlik kazansın. yoksa birbirimize alternatif sunarak geçirecez cuma gününü, gezerek değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet trigger kardesim beni kırmaz..
bulusma yeri 19,30 kadıköy beledi karsısı söğütlüçeşme istasyon altı buyuk otoparktır...
S&S

karşıdan gelecekler için yazıyorum;
b.içi köprüsünden sonra hiç bir yere sapmadan dümdüz devam edin.
Hasanpaşa tabelasını gördüğünüz yerden sapın.
Oradan sapınca karşınızda evlendirme dairesini görmeniz lazım. neyse saptığınız yolda 100-200m ilerleyince sola kadıköye doğru dönün. 20-30m gittikten sonra bir daha sola dönün. virajı alırken otoparkı göreceksiniz.
eğer ets ile falan bodruma uludağa giden olduysa o otobüslerin kalktığı yer işte...

Saygılar

diğer sitelerde üyelikleri bulunan arkadaşlar oraya da yazıverin bi zahmet bu yazıyı... Haydi Haydi Haydi...
(bir önceki mesajla aynı saniyede yollamışım mesajı):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar