geldim geldim arkadaşlar kusura bakmayın şehir dışındaydım yolların fatihi modunda
constantine kardeş çınarcık olayına katılamıyoruz biz zaman uymuyor ama katılmayı çok isterdik gerçekten...
Arkadaşlar olayı cuma yapmak istiyorsanız olur tmm sorun değil madem çoğunluk istio tabiki!! :cat:
Olayı bayraklı gezi olarak geliştirmek : SÜPER FİKİR 30 ağustosa yetişememiştim içimde kalmıştı walla!! :flower: :queen:
EWet sayıya uygun bi buluşma yeri lazım haklısın colakğglu ama cuma salı pazarında pazar kuruluyor akşama kadar kalır mı bilmem kuruluyor.
Bence buluşma yerimiz oldukça iyi acıbadem mc yeterince büyük otopark artı ön taraf olarak...
Madem ki bayraklı geçiş yapıcaz o zaman güzergahı biraz uzatalım diyorum sanırım kabul edersiniz..
CUMA SAAT 20 00 Acıbadem mcdonalds otoparkı herkes türk bayrağı alsın yanına kırmızı kırmızı gezelim insanlar görsün!! :queen: :flower: :thumleft: istikamet fenerbahçe sahilden bostancıya ordan da nautilius un biraz ilerisindeki fokurtu nargile!!
Sanırım bu haliyle çok iyi oldu aslında bağdattaki kazı dan dolayı trafiğe girmek istememiştik ama madem katılım fazla ve madem bayraklarla turlayacağız ben trafiğe varım!!! :cherry:
trigger
sijelli
deamon
zuhtüpaşa
colakoğlu
alestevardiya
morpheus
crato
gelicekler ve gelemeyecekler lütfen msj atsın ki ben de yer ayarlayabiliim Belki ler de belirtirse ii olur