bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay aklına kurban olayim... Bravo sana, erkeklerin anlamasını geçtim hadi, hatunlar neden hala ısrarla bu topiğe pirim veriyorlar anlamıyorum..

Cesaret verilmesi gereken bir durum yok ortada.. Herşey gayet açık ve net.. Motorculuk doğuştan gelir !! Bizde insanız, iki kolumuz, iki bacağımız var, biz de sürebiliriz..
Bunda absürt ve ilginç bir durum yok.. Hatunlar narin yaratıklardır, oram çizilir, aman düşerim, kırarım bi yerimi diye binmezler.. Yaradılış gereği bu böyledir, sadece biz istisnayız... Büyütecek ne var anlamıyorum...

Bizim gibi olanlara sözümüz yok zaten. Ki burdaki bayanlar topiğe prim vermek amacıyla değil muhabbet etmek, tanışmak amacıyla yazdılar daha çok. Mevzu ana başlık değil yani. Ana başlığa bakıp yorum yapmak yanlış değil ama bu durumda çokta doğru değil..

Pınarr'ın pistlerle olan uzun yolculugu, bir motosiklet sitesinde tanıstıgı ve ilerde yarısarak farklı bir sekilde yenilgiye ugratacagı bir motorcu arkadasıyla baslar..Kimsenin izlemediği ve dikkat etmediği bu iki SS, pistte süratle dolanırken, ilerde bir sampiyonun bu ikiliden cıkacagını orda bu ana tanık olan kimse tahmin edemezdi..

Pınarr'ın pistlerle olan uzun yolculugu, bir motosiklet sitesinde tanıstıgı ve ilerde yarısarak farklı bir sekilde yenilgiye ugratacagı bir motorcu arkadasıyla baslar..Kimsenin izlemediği ve dikkat etmediği bu iki SS, pistte süratle dolanırken, ilerde bir sampiyonun bu ikiliden cıkacagını orda bu ana tanık olan kimse tahmin edemezdi..

İlgisi yok. Benim yarışçı arkadaşım var. Adı Özgür. Onunla Yücel motorda tanışmıştık. Bana pistteki resimlerini gönderdi geçen gün moto gp resimlerinden. Kanıma girdi yani....:queen:

Pınarr ın bir yarıscı arkadası vardı Özgür adlı bu cocuk onun pistlere olan ilgisinin canlanmasına ve resim foto fnaıdgnsudghnusdfjgn sdh

yok olmadı bozuldu ambiyans :p

neyse saglık olsun öylede olur neden olmasın

EVet sevgili dinleyenler
sırada bir baska sıradısı cesaretlendirmemiz var..
Pınarrın basarılarla dolu hikayesinin ardından, yine o yıllarda kapı komsusu olan kendisini pistlerde kirke rumuzu ile tanıdıgımız bir bayan motorcunun hikayesi bu..

ancak simdi reklamlar...emeklilik,sakız,banka,kontur,hat,temizlik malzemesi, elbise,otomobil,benzinciler... fnauıdfnuadhgfushdfguashdfgushdfgujshdfg....

puhaaaa:mrgreen::mrgreen::mrgreen: reklamlardan cok para aldın sen maddı destek yaparsın artık:queen::queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bi ben kaldım buralarda serviste çürdü bu motor yaz geldi hala bineceğiz yaw:pr:

sorma kamyon ön tarafına çarptı geri geri gelirken kamyoncu hatalı onun sigortası ödeyecek yok eksper gelmedi iki gün yok parca gelmedi derken 10 gun oldu serviste yoksa bu saatte gezintideydim şimdi...

ay osen mıydın gecmıs olsun valla yaa sende mesafe bıraksaydın aranda bırass:cyclopsan gecmıs olsun valla bak gorunmez kaza koskoca kamyon amaa:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya kızlarr, onu bunu, pistleri falan bırakında şu pijama partisini ne zaman yapıyoruz? :p:queen:

ya aramızda mesafe vardı anayolda gerizekalı adam geri geri gelmeye basladı solum da bariyerler sağımda trafik kalakaldım kurtaramadım neymişte adam yanlıs yola girmiş:pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar