bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılıyorum sana valla ben hala saç gızleme aşamasındayımm:mrgreen::mrgreen:

aşarız artık zamanla nedıyım yaa:mrgreen::mrgreen: bıde halkımız(istisnalar hariç) su bayan motorcu takıntılarını aşsaa:queen::queen:

ihtiyacım olsaydı bayan arkadaşlara bi şekilde asılırdım sor bakalım böyle bişeye yeltenmişmiyim ki bneim artçım var deliiuuaannlı amacım motosiklet sewdasını bayanlara aşılayabilmek ama sen bunu anlayamacak kadar basit düşüncelere haizsin...bundan sonraki mesajlarını ve seni muhatab almıyorum çünkü sewiyeyi dibe vuruyosun:farao::farao::farao:

Demek bir şekilde asılırdın bayan arkadaşlara :mrgreen: sıkıyorsa asılsana hemen şutlasınlar seni :mrgreen: :mrgreen: Ayrıca yarası olan gocunur.

Demek bir şekilde asılırdın bayan arkadaşlara :mrgreen: sıkıyorsa asılsana hemen şutlasınlar seni :mrgreen: :mrgreen: Ayrıca yarası olan gocunur.
senin derdin ne aslanım alıp veremdiğin biz buraya motasiklet kullanan motasiklet sewdalısı arkadaşlarla kaynaşmaya geldik sen burada polemik yaparak bi yerlere gelmeye çalısanlardansın sanırım...ya vereceğin cevaplar beni ilgilendirmiyor artık ben kavga tartışma yanlısı değilim sadece burada bilgi alışverişinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmaya geldim...deget deget degeeeeeetttt yawwwwwww:farao::farao::farao:

senin derdin ne aslanım alıp veremdiğin biz buraya motasiklet kullanan motasiklet sewdalısı arkadaşlarla kaynaşmaya geldik sen burada polemik yaparak bi yerlere gelmeye çalısanlardansın sanırım...ya vereceğin cevaplar beni ilgilendirmiyor artık ben kavga tartışma yanlısı değilim sadece burada bilgi alışverişinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmaya geldim...deget deget degeeeeeetttt yawwwwwww:farao::farao::farao:

İyi ozaman git kimle arkadaşlık kuracaksan kur.Banane senin arkadaşlıklarından.Hatta sana bir iki site önereyim arkadaş.com felan :mrgreen:

heyy bı gıttık geldık yıne baslamıssınız cok sıkayetcıysenız sıkayetcı olan arkadaslar bırbırlerının mesajlarını modlara bıldırsınler ya..

İyi ozaman git kimle arkadaşlık kuracaksan kur.Banane senin arkadaşlıklarından.Hatta sana bir iki site önereyim arkadaş.com felan :mrgreen:

önce ağzını kapat açık kalmış mazaallah bişi kaçar falan...ya muhatabım deilsin farkında olmadan sewiyene indirme beni...:farao:sewiyendekilerle takıl

heyy bı gıttık geldık yıne baslamıssınız cok sıkayetcıysenız sıkayetcı olan arkadaslar bırbırlerının mesajlarını modlara bıldırsınler ya..

tartışmalara bak kirke ve sen karar ver haklı olana takıldı musallat oldu yaw

Son düzenleme:
önce ağzını kapat açık kalmış mazaallah bişi kaçar falan...ya muhatabım deilsin farkında olmadan sewiyene indirme beni...:farao:sewiyendekilerle takıl

Önce sen ağzını kapat bişi bişi kaçmaz, kaçırtırlar.Sen zaten benim seviyeme inemezsin onun için çaba sarf etme.Tartışmadan kurtulmak istiyorsan arkana bakmadan yürü.Ben online olduğum sürece yazarım benden kurtulamazsın.

İkinizide modlara şikayet edicem o olacak sonunda. Kavga istemiyorum artık. Ağız dalaşının bu siteye yakıştığınıda düşünmüyorum...

Gaza getirmeyin pleaseee :)

Ben neden ehliyete yazıldım sanıyosunki :)
Trafikte bi şekilde idare ediyorum yine deeerrr mişim :))))

Hersey bir gaz acmayla/gaza gelmeyle baslamadımı arkadasım, onca sampiyonluklar, dereceler, o rüzgarla dalgalanan sacların ahengi, basarılar sonucu insanın kendisiyle yarısında attıgı büyük adım, o sevinc cıglıkları, duyuyomusun
"Pı-nar!! Pı-Nar!! Pı-nar!!:thumleft:::biggrinn::haapppy:

::pembe::

Ardından sitelerde cıkan baslıklar ana sayfada hem.. "Yeni kazandıgımız bayan yarıscılarımızdan Pınar xxxx son yarısta yasadıgı talihsizler nedeniyle ilk tur geride kalsada ikinci tur yarısı onde bitirmeyi bildi. böylece erkek rakiplerinin bir cogunu geride bırakarak 2. liğe yükseldi. Pınar arkadasımızı kutluyoruz, basarılarını takip ediyoruz"
tebrik mesajları, sponsorlardan gelen paralar..
Tv8 de motokeyfi bi acıyosun
Kenan sofuoğlu Yeni bayan motorcularmızında Pınar hakkında övgü dolu acıklamalarda bulundu Kenan bey sizi dinliyoruz;
Evet pınar mrr mrr mrr..(övüyo)

Hadi arkadasım bi yerden baslamalı artık

Bol motosikletli bir geziye götürün ,ne kadar önyargılı olurlarsa olsunlar ,bir süre sonra dayanamayıp"Şöyle arkaya oturup bir tur atsak mı?"diyeceklerdir..(Pazar günkü Yuvacık gezisinde bizzat yaşanmıştır:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar