katılıyorum sana valla ben hala saç gızleme aşamasındayımm:mrgreen::mrgreen:
Güzel diyorsunda.Kaza yaptığımızda yada kız arkandan uçurtma gibi uçtuğunda ne cevap verecezzzzzz.:mrgreen:
kader bu ölümde var sonunda bu bi tutku kardeşim kimseyi zorla bindirme motoruna ozamanyaa bunları hiç düşündünmü![]()
Ben pistlere çıkıcaammmm......![]()
ihtiyacım olsaydı bayan arkadaşlara bi şekilde asılırdım sor bakalım böyle bişeye yeltenmişmiyim ki bneim artçım var deliiuuaannlı amacım motosiklet sewdasını bayanlara aşılayabilmek ama sen bunu anlayamacak kadar basit düşüncelere haizsin...bundan sonraki mesajlarını ve seni muhatab almıyorum çünkü sewiyeyi dibe vuruyosun:farao::farao::farao:
Cık tabi neden olmasın
düşünsene Name Ekin'le aynı podyumdasın, sampanya sisesini patlatıyosun ıslatıyosun bütün arkadaslarını gülüyosunus hep bir agızdan, ne güzel mutluluk bu
sen ehliyeti aldınmıki pınarrrr
senin derdin ne aslanım alıp veremdiğin biz buraya motasiklet kullanan motasiklet sewdalısı arkadaşlarla kaynaşmaya geldik sen burada polemik yaparak bi yerlere gelmeye çalısanlardansın sanırım...ya vereceğin cevaplar beni ilgilendirmiyor artık ben kavga tartışma yanlısı değilim sadece burada bilgi alışverişinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmaya geldim...deget deget degeeeeeetttt yawwwwwww:farao::farao::farao:Demek bir şekilde asılırdın bayan arkadaşlara :mrgreen: sıkıyorsa asılsana hemen şutlasınlar seni :mrgreen: :mrgreen: Ayrıca yarası olan gocunur.
senin derdin ne aslanım alıp veremdiğin biz buraya motasiklet kullanan motasiklet sewdalısı arkadaşlarla kaynaşmaya geldik sen burada polemik yaparak bi yerlere gelmeye çalısanlardansın sanırım...ya vereceğin cevaplar beni ilgilendirmiyor artık ben kavga tartışma yanlısı değilim sadece burada bilgi alışverişinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmaya geldim...deget deget degeeeeeetttt yawwwwwww:farao::farao::farao:
İyi ozaman git kimle arkadaşlık kuracaksan kur.Banane senin arkadaşlıklarından.Hatta sana bir iki site önereyim arkadaş.com felan :mrgreen:
heyy bı gıttık geldık yıne baslamıssınız cok sıkayetcıysenız sıkayetcı olan arkadaslar bırbırlerının mesajlarını modlara bıldırsınler ya..
önce ağzını kapat açık kalmış mazaallah bişi kaçar falan...ya muhatabım deilsin farkında olmadan sewiyene indirme beni...:farao:sewiyendekilerle takıl
the end muhatab olmuyorum bitti ... ürür kervan yürür abla
Gaza getirmeyin pleaseee
Ben neden ehliyete yazıldım sanıyosunki
Trafikte bi şekilde idare ediyorum yine deeerrr mişim)))