bildirin değer hayat dair ne varsa
5.350 ye alıyorum ama gerçekten süper bir motor bırazda cıkalım yola ozaman anlıcaz asıl ..AYRICA berkforce arkadaşım mesajlarını özelden değil burdanda atabılırsın sanırım?
kamikaze mi olduk arkdaş kirke benim sinir bozucu ukala biri olduğumu furnkyl rumuzla topik açan arkadş ise servis garantisindeysem sinirlerimi tamir ettirmemi öneriyorlar.. bakın sizleri yakınen tanımasamda buranın mudavimi eskilerden tanınırım bakım iki kulak arası olmam da benimle uğraşanla iyi de uğraşırım gereken terbiye ye sahip arkadaşlarsanız hoşgörü sınırlarını zorlamadan devam ederiz yok ben sana sen bana yapacaksak yine yaparız siz bilirsiniz... benim yazdıklarım topikle ilgili yazılardır kişisel olarak algıladığım her yazıya hesap sorarım...
Aynı cevabı bizimde düşünmemiz gerek bu durumda. Ya artçı olan bi erkek arkadaşımız uçarsa ne cevap vericezzz....
servise gitsin garantisi hala varsa yoksa tamirci bulalım bozlan sinirleri tamir etsin:queen::queen::queen: ben yardımcı olabilirim
Yahu siz neler söylüyorsunuz,ben hanımı motordan indiremiyorum,sizler bindirmekten bahsediyorsunuz,Allah iyiliğinizi versin emiiiiiii.:queen:
cbr al cbr:queen::queen::queen::queen:
bende başlığa ve sayfa sayısına baktım dedim heralde bayanlara bayaa sewdirmişler motoru..size iyi muhabbetler:cherry: