bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hersey bir gaz acmayla/gaza gelmeyle baslamadımı arkadasım, onca sampiyonluklar, dereceler, o rüzgarla dalgalanan sacların ahengi, basarılar sonucu insanın kendisiyle yarısında attıgı büyük adım, o sevinc cıglıkları, duyuyomusun
"Pı-nar!! Pı-Nar!! Pı-nar!!:thumleft:::biggrinn::haapppy:

::pembe::

Ardından sitelerde cıkan baslıklar ana sayfada hem.. "Yeni kazandıgımız bayan yarıscılarımızdan Pınar xxxx son yarısta yasadıgı talihsizler nedeniyle ilk tur geride kalsada ikinci tur yarısı onde bitirmeyi bildi. böylece erkek rakiplerinin bir cogunu geride bırakarak 2. liğe yükseldi. Pınar arkadasımızı kutluyoruz, basarılarını takip ediyoruz"
tebrik mesajları, sponsorlardan gelen paralar..
Tv8 de motokeyfi bi acıyosun
Kenan sofuoğlu Yeni bayan motorcularmızında Pınar hakkında övgü dolu acıklamalarda bulundu Kenan bey sizi dinliyoruz;
Evet pınar mrr mrr mrr..(övüyo)

Hadi arkadasım bi yerden baslamalı artık

Acayip gaza geldim ben yarışlara çıkıcam, çıkmalıyım, çıkıyorum... :queen::queen::queen:

puhaa PINARR PINARRR::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::biggrinn::biggrinn::haapppy:::coool::::coool::

yok canım benım ben senı desteklıyorum aman dusmesın motıvasyonun kımı desteklıycez biz sonraa:cyclopsan

yoook bız mt olarak her sartta desteklerız senı canım benım bak duygulandım sımdııı:salut::salut: :mrgreen::mrgreen:

..............................:salut:
rene'de duygulanır :salut::salut:
yoook bız mt olarak her sartta desteklerız senı canım benım bak duygulandım sımdııı:salut::salut: :mrgreen::mrgreen:

Hepiniz destekleyin beni. Ben pist yarışçısı olucam. Her ne kadar endurocu yapmaya çalışsalarda ben pistleri daha çookkkk seviyorum....

Hadi bakalım İbrahim ver hemen ehliyetimi gidiyorum yarışlara:)

sonuna kadar arkandayız sen merak etme endurocu olma sakın ::haapppy:::biggrinn ve sonunda::coool::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında cesarete ihtiyacı olan benim (ben bir istisnayım); Bunca yıllık motorcuyum ama her seferinde korku ve endişe içinde, paranoyakça motosiklet kullanıyorum!

Bayanların motosiklete binmekten korkup çekindiklerini sanmıyorum. Dolayısı ile (istisnalar hariç) cesaret verilmeye ihtiyaçları bulunduğunu da düşünmüyorum!

NOT: Bu iki cümle ile neyi anlatmak istediğimi, artık anlayan anlar!

Canımsım hoca
Baslıyorum

Tanıstıgın pist yarıscısı sayesinde, profesyonel pistlerle tanısırsın bi gün ve Honda twisterını pistin yanına park edip haftanın uygun oldugun her günü pistte arkadasının yanında alırsın solugu, günler ilerledikce motosikleti sürüs yetenegin, viraj alısların ve kendine has asi ve hırcın sürüs tarzınla seni pistlerle tanıstıran bu arkadasa fark atmaya ve toz yutturmaya baslarsın, ve gün gelir fark edilirsin,
ailenden motosiklet kullanmanı desteklemeyen cok insan oldugu icin kendine cumoni rumuzunu takarsın ve öyle bilinirsin pistlerde amator olarak yarısırken
sürüs yetenegin ve kontrolün arttıkca kendine güvenin gelmektedir, hırslanmaya baslamıssındır iyice, artık her köşesini her metrekaresini ezberlediğin ve piste gelen SS cilerden toz yutturmadıgın kalmadıgı icin, monotonlasan ortamdan sıkılmıssındır, Yeni pistler yeni rakipler yeni maceralar aramaktasındır.. Ve böylece SS dünyasına Cumoni adının altın harflerle yazılacagı dönemlere ilk adım atılmıstır

Şampiyon olucam......

İbrahim ver artık şu ehliyeti şampiyonluğumun önüne geçme :queen:

aman ehliyetsiz çıkma trafiğe maazallah biri gelir vurur falan hak iddia edemezsin masraflarda cabası

yarış mı dedi birileri, hadi yarışalımmmmmmm (pistlerde profesyonelce tabi) :p
:queen:

Aslında cesarete ihtiyacı olan benim (ben bir istisnayım); Bunca yıllık motorcuyum ama her seferinde korku ve endişe içinde, paranoyakça motosiklet kullanıyorum!

Bayanların motosiklete binmekten korkup çekindiklerini sanmıyorum. Dolayısı ile (istisnalar hariç) cesaret verilmeye ihtiyaçları bulunduğunu da düşünmüyorum!

NOT: Bu iki cümle ile neyi anlatmak istediğimi, artık anlayan anlar!

Hay aklına kurban olayim... Bravo sana, erkeklerin anlamasını geçtim hadi, hatunlar neden hala ısrarla bu topiğe pirim veriyorlar anlamıyorum..

Cesaret verilmesi gereken bir durum yok ortada.. Herşey gayet açık ve net.. Motorculuk doğuştan gelir !! Bizde insanız, iki kolumuz, iki bacağımız var, biz de sürebiliriz..
Bunda absürt ve ilginç bir durum yok.. Hatunlar narin yaratıklardır, oram çizilir, aman düşerim, kırarım bi yerimi diye binmezler.. Yaradılış gereği bu böyledir, sadece biz istisnayız... Büyütecek ne var anlamıyorum...

Pınarr;676972' Alıntı:
Sen uzaksın bana senle olmaz :cherry:

profilime bak, pek uzak sayılmam:cherry:

@ dishy

:mrgreen: kankaaaaaaaaaaaaa, yürü beeeeeee

ben o zaman tam istisnayım kanka :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar