ne o özercim başlık forumda tuttu diye bozuldun galiba ALLAH sanada akıl fikir vermiş sende tutacak konular açabilirsin....tabi yaradan verdiyse:queen::queen::queen:
burdayızzzzzzz:cherry::queen::queen: günaydınlar hanımefendi nasılsınız??:mrgreen:
Allah banada akıl fikir vermiş haklısın ama bu aklı motosiklet forumdaki kızları bir araya toplayıp iki çift laf etmek için kullanmayacağım.ÇÜNKÜ BUNA İHTİYACIM YOK, bazıları gibi...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
tamam olay btsinde nasıl yansıtmaya çalışıyor bu arkadaş beni siteye yaaa üzülüyorum bçle tipleri görüncedagılınnnnnn olay bitmıstır:mrgreen::mrgreen:
tamam olay btsinde nasıl yansıtmaya çalışıyor bu arkadaş beni siteye yaaa üzülüyorum bçle tipleri görünce
talebınız kabul edılmıstırr:rendeer:
hehehheee
sende gelsene bizim şirkette çalış, konuşma standartları sendede mevcutmuş baksana![]()
Slm bende bayan motorcuyum aslında 2 yıldır yoğun artçılık tecrübeme yeni yeni sürücülükte ekliyorum aslında motorumu geçtiğimiz eylülde aldım ama kış geldi işler yoğunlaştı derken çok fazla ilerletemedim aslında sürüşümde bir problem yok sabahları erken saatlerde kalkkıp yollar boşken dolanıyorum ama trafikte ne yaparım bilmiyorum hadi hayırlısı:cyclopsan