bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi nası calıscaz yolda gördügümüz bayanlara ya hanfendi motor cok zevkli ve tehlikesizdir gel bi tur attırımmi dicez :D tammb birazdan cıkıcam bugün okulumda yok :D

ne o özercim başlık forumda tuttu diye bozuldun galiba ALLAH sanada akıl fikir vermiş sende tutacak konular açabilirsin....tabi yaradan verdiyse:queen::queen::queen:

Allah banada akıl fikir vermiş haklısın ama bu aklı motosiklet forumdaki kızları bir araya toplayıp iki çift laf etmek için kullanmayacağım.ÇÜNKÜ BUNA İHTİYACIM YOK, bazıları gibi...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

burdayızzzzzzz:cherry::queen::queen: günaydınlar hanımefendi nasılsınız??:mrgreen:

Allah banada akıl fikir vermiş haklısın ama bu aklı motosiklet forumdaki kızları bir araya toplayıp iki çift laf etmek için kullanmayacağım.ÇÜNKÜ BUNA İHTİYACIM YOK, bazıları gibi...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ihtiyacım olsaydı bayan arkadaşlara bi şekilde asılırdım sor bakalım böyle bişeye yeltenmişmiyim ki bneim artçım var deliiuuaannlı amacım motosiklet sewdasını bayanlara aşılayabilmek ama sen bunu anlayamacak kadar basit düşüncelere haizsin...bundan sonraki mesajlarını ve seni muhatab almıyorum çünkü sewiyeyi dibe vuruyosun:farao::farao::farao:

tamam olay btsinde nasıl yansıtmaya çalışıyor bu arkadaş beni siteye yaaa üzülüyorum bçle tipleri görünce

gerilmeyin arkadaşlar, sakin olun
herkes kendini biliyo, kimin ne düşündüğü nası lanse etmeye çalıştığı önemli olmamalı bence der bu konunun burda sona ermesini niyaz ederim :)

Slm bende bayan motorcuyum aslında 2 yıldır yoğun artçılık tecrübeme yeni yeni sürücülükte ekliyorum aslında motorumu geçtiğimiz eylülde aldım ama kış geldi işler yoğunlaştı derken çok fazla ilerletemedim aslında sürüşümde bir problem yok sabahları erken saatlerde kalkkıp yollar boşken dolanıyorum ama trafikte ne yaparım bilmiyorum hadi hayırlısı:cyclopsan

hehehheee :)
sende gelsene bizim şirkette çalış, konuşma standartları sendede mevcutmuş baksana :)

gelıyım valla sen ver adresi :queen::queen: herturlu konusuruz övünmek gibi olmasın:p:queen::mrgreen: puhaaa:mrgreen:

Slm bende bayan motorcuyum aslında 2 yıldır yoğun artçılık tecrübeme yeni yeni sürücülükte ekliyorum aslında motorumu geçtiğimiz eylülde aldım ama kış geldi işler yoğunlaştı derken çok fazla ilerletemedim aslında sürüşümde bir problem yok sabahları erken saatlerde kalkkıp yollar boşken dolanıyorum ama trafikte ne yaparım bilmiyorum hadi hayırlısı:cyclopsan

ee hosgeldınn :mrgreen::mrgreen:sefa geldınn:mrgreen: kendıne guvendıgın anda bol bol trafıge cık cunku ancak ole alısıyosunn ya ben hala zorlanıorummm:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::wiinkk:

Son düzenleme:
hadi kızlar trafiğeeeeee...korkmayın pistlerde sizleride görmek istiyoruz yoksa motosikletçilik sadece erkek işi gibi algılanıyor

ben adanada ne gaz çalışmaları yapıyorum bi bilseniz :)

öncelikle honda motosiklet bayisi işletiyorum,
+ tv'den yayınlara başlayacağız, motosikletle ilgili (çalışmalardayız)
+ direksiyon eğitim dersi veriyorum.

eskiden saçımı gizleyerek geziyordum, artık rahatım çünkü alıştı halkımız + bayan sürücü sayımızda müthiş patlama var, scooter ile başlıyorlar (50'lik today ile mesela :p)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar