bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohooohohoooo başlık bi gunde nasılda hit yapmış sitemizdeki bayan motorcu kardeşlerimden rica ediyorum kız arkadaşıma motor kullanamsında yardımcı olurmusunuz kendisini haftasonu sakaryaya götürcem motosiklet şenliğine eğer katılırsanız sizlerle tanıştırmak istiyorum kendisinin guveni var ama korkuyo sanırım yada ben öğretemedim bi kez düştü öylece kaldı derslerimiz kendisinin motor kullanmasını çok istiyorum allah göstermeye başıma bişey gelse artçı olarak beni taşıyacak uzak kalamam ben motordan kendi işlerini rahatça halledecek fealn istanbuldayım bende yardımlarınızı bekliyorum...

ohooohohoooo başlık bi gunde nasılda hit yapmış sitemizdeki bayan motorcu kardeşlerimden rica ediyorum kız arkadaşıma motor kullanamsında yardımcı olurmusunuz kendisini haftasonu sakaryaya götürcem motosiklet şenliğine eğer katılırsanız sizlerle tanıştırmak istiyorum kendisinin guveni var ama korkuyo sanırım yada ben öğretemedim bi kez düştü öylece kaldı derslerimiz kendisinin motor kullanmasını çok istiyorum allah göstermeye başıma bişey gelse artçı olarak beni taşıyacak uzak kalamam ben motordan kendi işlerini rahatça halledecek fealn istanbuldayım bende yardımlarınızı bekliyorum...

arkadasım dedıgın gıbı eger tanıdıgın ve onunda sevdıgı bır motorcu bayan arkadasın varsa ondan ogrenmesı cok daha kolay olur dıye dusunuyorum:mrgreen: boyle bırsey yapabılırsın..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
henuz tanıdığı bir bayan motorcu arkadaşı yok motosiklet şenliği inşallah bi fırsat olucak..

SerseriMayın;674023' Alıntı:
annemı ıkna ettım ama ılk bır ıkı bınısde oyle bı yapıstıkı bana elının ızı cıktı walla belımde :) :)

valla benımkıde panıktır bıraz beraber devrılırız alımallah:mrgreen: :mrgreen:

henuz tanıdığı bir bayan motorcu arkadaşı yok motosiklet şenliği inşallah bi fırsat olucak..

umarım olur ama sanırım senlıgede senın artcım olarak gıdıcek eger oyleyse sorun degıl orda da bırıyle tanıstımı seve seve ogreten cıkar bence:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
luxor; inanamıyorum;bu sözlerin üzerine bişey demem,sana bu kafayla hayatta başarılar....

inanmamanı gerektirecek bir şey yok,
bu kadar savunmaya geçeceğine bir tek mesaj yazıp açıklamada bulunsaydın ne kimse sana bir şey derdi ne de sen gerilirdin boş yere.
bunun yerine direkt saldırıya geçmen hassas bir noktaya parmak bastığımı gösteriyor ki daha önceki mesajlarında(sen birden saldırıya geçince önceki mesajlarda tutumu neymiş bir bakayım dedim ve fazla aramadan aradığımı buldum)
siyahlimuzin geçen hafta eskişehirdeydim,şehriniz çok değişmiş ve çok güzelleşmiş,tam motorla gezmelik...süper

yeschim sende forumun yenilerindensin,sende hoş geldin

gibi bir tarz kullanman ilgimi çekmedi değil.bu topic te de nedense gene yeşime odaklanmış gördüm seni.kaldı ki daha önce söylediğim gibi ben sana sadece " ne alaka" dedim.sonrasında anlaşılmaz bir nedenle savunmaya geçip sonra saldırmaya başlaman da doğrusu beni haklı çıkardı...
yanlış düşündüğümü düşünüyorsan burada düzgün bir açıklama yaparsın, olur biter...
ayrıca ben buradaki bayan arkadaşları koruyor bekçilik yapıyor da değilim.hepsinin kendilerini koruyabileceklerini biliyorum.eğer onların halledemediği bir konu olursa ve bizden yardım isterlerse o zaman gereken neyse o yapılır ancak burdaki durum senin "ne alaka" gibi tekil bir lafa bu kadar tepki vermenden dolayı doğdu.

Son düzenleme:
artçı olmaya cesaretlendirme konusunda hemfikirim ama kullanmaları konusunda bayanlara yardımcı olmak konusunda tereddütlüyüm...bizim bile zorluk yaşadığımız zaman zaman çileden çıktığımız istanbul trafiğinde onlarında aynı sorunları yaşaması kaçınılmaz çünkü...trafikte(araba kullanırken) ve özel hayatta sunulan öncelik haklarını motosiklet kullanırkende aynı olacağını düşünmeleri onları trafikte çok büyük risk altına sokacaktır...bu nedenle yapıları gereği narin olan ve bizim için değerli olan bayanları kullandırmaya cesaretlendirme konusunda olumlu düşünememekteyim...

sende haklısın ama en azından eşler bırbırıne yardımcı olabılır mesela cunku sende haklısın kaldıkı adamlar erkek suruculere bıle nasıl davranıyorlar bayan oldugu anlasılınca nasıl davranıyolar bır dusun artık ancak yeterı kadar tecrube edınıldıgınde boyle durumlar en aza ınebılmekte gercı ıstısnalar dısında turkıyede ne kadar aza ıner bılemem dıger topıctede de yazdım ınsana ve cana deger veren okdar az ınsanımız varkı..

Biloo çok düşüncelisin çok sağol keşke hayat da bütün erkekler bayanlara böyle gözle baksa hiç sorun olmaz zaten.
birlik beraberlik kardeş dayanışması olsa çok daha iyi olur.
benim motorum yok ama olsa ve yolda giderken başıma neler gelcek az çok tahmin ediyorum arabalardan sıkıştırmalar felan. offfffff offffffff

Pınarr;673400' Alıntı:
İstanbul mu yine? Yoksa başka bi şehirde mi lazım. Adresi ver gönderiyorum kargoyla heheheheeh:cherry:

evet evet istanbul.
ben geçen yaz 1 kere 85 kiloluk bir kız arkadaşımı aldım arkama otoparkın içinde 2 metre zor gittik.
motor kalkmadı:queen:
bana şöle 50 kiloluk falan bi kız bulsanız da ben de artçı alabiliyorum diye sevinsem :cherry:

Yaa ben çok artçı aldım ama 100 kiloluk bayan arkadaş gibi "tabiri caizse" cılkımı çıkaran biri olmadı hiç :D
O yüzden ya tecrübeli olmalı yada zayıf :)
İstanbul kızları olaraktan buluşalım gezip tozalım arkadaşlar...

Ben erkek arkadaşımı Falcon da taşıyorum, aşkım 80 kilo :) Bence çok büyütüyorsunuz, kiii bende sadece 50 kiloyum :)

luxor; inanamıyorum;bu sözlerin üzerine bişey demem,sana bu kafayla hayatta başarılar....

Allah aşkın polemik yaratmaya çalışmayalım. Luxor normal bi tepki verdi ki benden önce davrandı. Biraz ilk sayfalara bakarsan bayanlar unutulmaktan sitem ederek bende varım şeklinde mesajlarla geldiler topiğe. Luxorun ne alaka demesi gayet normal. Sence????

Demekki neymiş yazmadan önce okumak faadeli olurmuşşş...

Ben erkek arkadaşımı Falcon da taşıyorum, aşkım 80 kilo :) Bence çok büyütüyorsunuz, kiii bende sadece 50 kiloyum :)

Diyorum ya ya zayıf olmalı ya tecrübeli diye. Sen tecrübesiz ve en az 100 kilo birini artçı aldığın zaman beni daha iyi anlarsın :)

Son düzenleme:
artçı taşımak tamamen tecrübe tasıdıgın kişinin ağırlığı ve motorunuzun çekiş bu iki faktörün etkisini hesaplayabilirsen problem olmaz. Arkanda 100 kilo artçı ve sen 50 kilo isen ilk yüksek devirde motorun tekere gelir :cherry:böyle bi duruma hazırmısın ?
Aynı zamanda bayanlar motor kullanımını arttırmak oldukça güzel bir mücadele fakat günümüz TR sinde arkadaslar kaskınızın içine bi peruk takın ve biraz dolaşın tepkilere bakın sadece araç taxi değil motorla da sürekli taciz olmakta ve kaçınılmaz problemler...
Tek basına kullanan bayanlara bol şans ve cesaret dilerim ....
mümkünse yanlarında en az bir arkadasları olmadan yola çıkmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar