- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sadece merakımdan soruyorum, sesini yükselttiğini nasıl anladığınız?
sanal ortamda BÜYÜK HARF ile yazı yazmak bağırmak anlamına gelir
sadece merakımdan soruyorum, sesini yükselttiğini nasıl anladığınız?
sanal ortamda BÜYÜK HARF ile yazı yazmak bağırmak anlamına gelir
Ne bağırıyorsun küçücük kıza :mrgreen: :queen: :queen:
ohooohohoooo başlık bi gunde nasılda hit yapmış sitemizdeki bayan motorcu kardeşlerimden rica ediyorum kız arkadaşıma motor kullanamsında yardımcı olurmusunuz kendisini haftasonu sakaryaya götürcem motosiklet şenliğine eğer katılırsanız sizlerle tanıştırmak istiyorum kendisinin guveni var ama korkuyo sanırım yada ben öğretemedim bi kez düştü öylece kaldı derslerimiz kendisinin motor kullanmasını çok istiyorum allah göstermeye başıma bişey gelse artçı olarak beni taşıyacak uzak kalamam ben motordan kendi işlerini rahatça halledecek fealn istanbuldayım bende yardımlarınızı bekliyorum...
hehe ne guzel annenın ıkna olması sıra bende artık:mrgreen: :mrgreen: inşallah yaparız![]()
ben bayan değilim ama beni de unutmayın..ÖZELLİKLE YESCHİM....
SerseriMayın;674023' Alıntı:annemı ıkna ettım ama ılk bır ıkı bınısde oyle bı yapıstıkı bana elının ızı cıktı walla belımde![]()
![]()
henuz tanıdığı bir bayan motorcu arkadaşı yok motosiklet şenliği inşallah bi fırsat olucak..
luxor; inanamıyorum;bu sözlerin üzerine bişey demem,sana bu kafayla hayatta başarılar....
siyahlimuzin geçen hafta eskişehirdeydim,şehriniz çok değişmiş ve çok güzelleşmiş,tam motorla gezmelik...süper
yeschim sende forumun yenilerindensin,sende hoş geldin
Pınarr;673400' Alıntı:İstanbul mu yine? Yoksa başka bi şehirde mi lazım. Adresi ver gönderiyorum kargoyla heheheheeh:cherry:
luxor; inanamıyorum;bu sözlerin üzerine bişey demem,sana bu kafayla hayatta başarılar....
Ben erkek arkadaşımı Falcon da taşıyorum, aşkım 80 kiloBence çok büyütüyorsunuz, kiii bende sadece 50 kiloyum
![]()
Sonunda açılan başlığın amacı anlaşılmıştır:mrgreen: