bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence motorcuların bi geçiş töreni yapmaları lazım yılın belli kesimlerinde

neden olmasın belırleyelım yapalım valla:mrgreen: :mrgreen: :cat:

evet ben antalyadayım ve böyle güzel bir doğada,harika hava şartlarında tam kuşamını yapmışsın vermişsin kendini denizin mavisine ormanın yeşiline ...Bunlara uygun kelimeler ve fotoğraflarla ( gezi fotoları ) anlatınca hiçbir kadın dayanamaz bu heyecana derim..Tabii kadınları birazcık tanıyorsam...

:rendeer: evet ben antalyadayım ve böyle güzel bir doğada,harika hava şartlarında tam kuşamını yapmışsın vermişsin kendini denizin mavisine ormanın yeşiline ...Bunlara uygun kelimeler ve fotoğraflarla ( gezi fotoları ) anlatınca hiçbir kadın dayanamaz bu heyecana derim..Tabii kadınları birazcık tanıyorsam...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk aklıma sen gelmiştin zaten abla :cat:
ben de eskişehir de uğraşıyorum bakalım
sanırım size abla demem gerek.
bir de dishy var bir de moto-girl.
bu sitede parmak ile sayılacak kadarız zaten :queen:

ben de varım bu sitede arkadaşlar :)
ben artçı alamam ama cesaret konusunda hep çalışmalarım vardı halen de devam etmekte :) Lakin bu zorlamayla olacak bişii değil kadın ya da erkek insanın içinde olmalı motor sevdası heyecanı :) bu arada istanbuldayım bilginize kızlarr :p

bence motorcuların bi geçiş töreni yapmaları lazım yılın belli kesimlerinde

bencede böyle bir şey yapılsın.
motorcu bayanlara gelince biz ailemizi zor ikna ediyoruz kızların motorcu olmasına nasıl ikna edip begendirecez biz nasıl tutkunu olduysak baglandıysak isteyen gelsin kapımız açık kimseye zorlama olmaz.
buradan bayan motorcu arkdaslara sesleniyorum izmirde motorcu bayanlar var toplanıyorlar .
bizde kendi aramızda istanbullu motorcu kızlar olalım ya haydi katılın kampanyaya:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede böyle bir şey yapılsın.
motorcu bayanlara gelince biz ailemizi zor ikna ediyoruz kızların motorcu olmasına nasıl ikna edip begendirecez biz nasıl tutkunu olduysak baglandıysak isteyen gelsin kapımız açık kimseye zorlama olmaz.
buradan bayan motorcu arkdaslara sesleniyorum izmirde motorcu bayanlar var toplanıyorlar .
bizde kendi aramızda istanbullu motorcu kızlar olalım ya haydi katılın kampanyaya:cat:

harika bi fikir bence de :cat:

yeschım cım unuturmuyuz senı yaa:mrgreen: :mrgreen:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
ailesinde motor kullananların şansı daha fazla bencede.. bende geçen yaz üç arkadaşımı artçı yapmıştım kavga ediyolardı sıra bende diye ama aileleri almalarına izin vermiyo.. bu yaz yine gelicekler tatile en çok da motora binmek için geliyolar bence.. bende katılmayı çok isterdim ama uzaktayım:(

ne yani motor geçit törenine sadece bayanlarmı katılacak...Yanlış anlamayın ama biz kendi aramızda bunları konusursak dısardan zaten motorcuları yarı maceraperest yarı serseri gören tipler ne konusur,bilemem...BİLMEM ALAKAYI ANLATABİLDİM Mİ::::

yok yanlış anladın sadece bayanla geçit töreni demedik zaten bu geçit töreninin amacı medyanın insanların dört teker sahiplerinin motosikletin varlığından haberdar olmalarını sağlamak onlara bu aletleri sevdirmek olmalı veya buna benzer birşeyler işte

ama harbı arkadaşlar yapalım ole bışey ya en kısa zamanda...guzel olmazmı?

ama bunu bence saçma msj yazan sonrada bunu onaylayan arkadaşlara da iletseniz sevinirim..Bu forumu arkadaşlık site forumlarıyla karıştıran arkadaşlar oluyo bazen....Saygılar

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ne yani motor geçit törenine sadece bayanlarmı katılacak...Yanlış anlamayın ama biz kendi aramızda bunları konusursak dısardan zaten motorcuları yarı maceraperest yarı serseri gören tipler ne konusur,bilemem...BİLMEM ALAKAYI ANLATABİLDİM Mİ::::

sen eğer herhangi bir açıklama yapmadan benide aranıza alın diyorsan bayanlara has bir topicte sana ne alaka demekten de ötesini derdim ben ki demedim.
kaldıki sitedeki 7. mesajın.ne bileyim ben senin burdaki bayanlara sarkma, laf atıp eğlenme niyetinde olup olmadığını.
ayrıca sesini yükseltme, yeni girdiğin bir ortamda hemen bağırılmaya başlanmaz...
sence alakayı anlamış mıyım?

bn kullanmak ıcın deılde artçı olarak annemden basladım artık bınıo gezıyoruz ama anneannemi daha ikna edemedim :mrgreen: :mrgreen: :) artcı olarak oturdugumuz sıtedekı kızların cogu bındı zaten hatta cokda meraklılar aslında bazen bn bınecem ben bınecen dıe ufakdan tartıstıklarıda oldu yani:cherry:

hehe ne guzel annenın ıkna olması sıra bende artık:mrgreen: :mrgreen: inşallah yaparız:D

sen eğer herhangi bir açıklama yapmadan benide aranıza alın diyorsan bayanlara has bir topicte sana ne alaka demekten de ötesini derdim ben ki demedim.
kaldıki sitedeki 7. mesajın.ne bileyim ben senin burdaki bayanlara sarkma, laf atıp eğlenme niyetinde olup olmadığını.
ayrıca sesini yükseltme, yeni girdiğin bir ortamda hemen bağırılmaya başlanmaz...
sence alakayı anlamış mıyım?

sadece merakımdan soruyorum, sesini yükselttiğini nasıl anladığınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar