Bayanlar neden en çok scooter kullanıyor?

zaten hondanın bir kaç serisi özellikle bayanlar için tasarlanmış pratik ve sorunusuz kızartma yağıyla bile çalışıyor:)

Bodrum'daaa. Ayrıca İstanbul'da da var ama onların eteği mini diil diz üstü.

valla ben geçen gün iş işin araba kullanıyordum ki bir motor geldi o sırada köşe başında bekleyen bir kız vardı mini etekli,motor scooter vespa çocuk kızın yanında durdu ve erkek çocukla selamlaştılar ve kız arka tarafa hızlı bir şekilde bindi,sonra da konuşa konuşa gittiler bende arkalarından bakakaldım valla.motora tabiii:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu soruya cevap verin : Genç erkekler neden en az 600 lük race ile başlamak istiyor da benim gibi kırkından sonra saz çalmaya başlayanlar 250 lik bişi çok mu olur diye düşünüyor:)

Kadınlar duygusaldır ama sadece aşık olduklarında, diğer işlerde erkeklerden daha mantıklı ve makuldürler. Erkekler de yaşlandıkça onlara benziyor sanırım :)

bir byanin 140 kiloluk cruser makineyi kaldirmaya calisirken neler yapabilicegini ve bir vespayla ne kadar kolay basa cikabilecegini dusununce mantik aramaya gerek kalmiyo . cunki ufak motor otomatik vites agar degil . basa cikmasi kolay

ybr 125, yamaha virago 250, yamaha virago 535, yamaha virago 1100 kullandım, şu anda bir honda beat'im var ama o 140 kiloluk cruiserleri idare ettiğimden daha zor idare ediyorum bu beat'i, ne alakası var motorun 140 kilo olmasıyla allah aşkına, ayakların yere daha sağlam basıyorsa, 140 kilo değil 250 kiloyuda kaldırırsın ve kaldırırken senin tabirinle neler yapabileceğini yanındakiler görür, çünkü hiç sorun çıkmaz. evet söylediklerinde mantık aramaya gerek yok, çünkü mantıksız düşünmüşsün. (benim fikrim tabii) bir çok cruiser'i en azından deneme amaçlı kullanmış ve yamaha viragonun bir çok cc'sine bizzat sahip olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim. 1,65 boy ve 64 kilo biri olarak, cruiserleri kaldırırken, beat'i kardırırkenden çok daha rahatım.

arkadaşlar bence modelin ne olduğu değil,alınan zevk tartışılmalı

Ben modelin alınan zevkle alakalı olduğunu düşünüyorum :cat:

ybr 125, yamaha virago 250, yamaha virago 535, yamaha virago 1100 kullandım, şu anda bir honda beat'im var ama o 140 kiloluk cruiserleri idare ettiğimden daha zor idare ediyorum bu beat'i, ne alakası var motorun 140 kilo olmasıyla allah aşkına, ayakların yere daha sağlam basıyorsa, 140 kilo değil 250 kiloyuda kaldırırsın ve kaldırırken senin tabirinle neler yapabileceğini yanındakiler görür, çünkü hiç sorun çıkmaz. evet söylediklerinde mantık aramaya gerek yok, çünkü mantıksız düşünmüşsün. (benim fikrim tabii) bir çok cruiser'i en azından deneme amaçlı kullanmış ve yamaha viragonun bir çok cc'sine bizzat sahip olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim. 1,65 boy ve 64 kilo biri olarak, cruiserleri kaldırırken, beat'i kardırırkenden çok daha rahatım.

Bencede motosikletin boyut ve ağırlığının bir önemi yok.Sonuçta kısa boylu ve zayıf bir erkekte büyük bir motor kullanabiliyor :cat:

çünkü bayanlar zarif narin oldugu için scoter kullanıyor .yada ilk motor deneyimini onunla baslatır daha sonra agır motorlara geciyorlar
ama ben istemem ben racing isterim onunla baslamak isterim.
benim düşüncelerim bunlar:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu topıc yınemı zortladı.................
sabah programlarından alıtılar az sonra...........................

büyük motorlara nazaran daha risksiz kullanımı kolay otm olduğu için bu bayanların kullandığı otomobillerdede aynı pratık ve şirin görünümlü oldukları için valla benim gördüklerim bunlar

aynı anda sol el ile debriyajı, sağ el ile ön freni, sol ayaka ile vites kombinasyonlarını, sağ ayak ile arka freni orantılı bir şekilde kullanamıyorlar o yüzden scooter kullanıyorlar. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette..

aynı anda sol el ile debriyajı, sağ el ile ön freni, sol ayaka ile vites kombinasyonlarını, sağ ayak ile arka freni orantılı bir şekilde kullanamıyorlar o yüzden scooter kullanıyorlar. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette..
hehhee nedense bayanlar kolayı tercih ediyo nedendir bilmiyorum otomobillerdede aynı küçük ve kullanımı pratik olanlardan yanalar:silent:

bence vitessiz ve oturması kolay olduğundandır.:cherry: doğrusu birçok kız arka koltuk için "ben nasıl oturacam buna yaa" diyor. scooter a binip inmesi daha kolay. bence sebeplarden biri de bu olmalı:wiinkk:

Bayan arkadaşlar, basit, açık, kolay, garantili ve verimli olanı seçerler her zaman. Scooter bunların tamamının birleştiği bir makinedir.:cat:
Ben neden Scooter kullanıyorum derseniz: efemine olduğum söylenemez elbette :p Sadece paramız buna yettiği için. Param biraz olunca bir büyüğü olan Scooter i alacağım sonrada. Çelişki değil mi hani ekonomik olarak tercih ediyordun diyen olursa: seviyom ben Scooter ları yaaa. Motorların hepsini seviyorum ama sadece ulaşım amaçlı kullanılınca üzerine yok rahatlığının.:cat:

Yahu ben 600f kullandım f650 kullandım fazerede bindim ama scooter'ı kullanamadım. Ben motoru bacaklarımın arasına almaya alışmışım çok tuhaf geldi birde debriyaj yerine ön freni sıkınca :pale: scooter benden uzak olsun dedim. Bana zor geliyor :pr: Bence kolay değil :)

bu günlerde kırmızı today'li bir kız görüyorum(sarımsaklı'da) her sabah.kafasında "kesin marushin tasarımı" bir kask var.

ona teoman'ın motosikletli kız şarkısını armağan ediyorum :)

benim tespitim ;

sanırım erkeklerdeki cesaret onlarda yok.biz hemen saldıralım da öğrenelim diye bakıyoruz.onlar biraz daha nazik ve temkinli , yada amaçları minimalist ulaşım.

Bayan ,bay,scooter, enduro,naked vs fark etmez.Keşke herkes cesaret edip iki teker kullansa da İstanbul trafiği rahatlasa ve bizler trafikte daha çok farkedilsek.Eğer tüm insanlar aynı şeylerden hoşlansaydı dünya nasıl olurdu biran düşünün.Tek tip motosiklet,tek tip otomobil, tek tip insan....bence çekilmez.

Yine mi bu konu yaaa. Aşın şunları artık. Erkeksiniz diye kendinizi nimetten saymayın. Üç kollu-üç bacaklı olmadığınıza göre birbirimizden farkımız yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar