Bayanlar neden en çok scooter kullanıyor?

Kimsenin burda cinsiyet ayrımı yaptığı yok topiği baştan sona okumamışsın heralde arkadaşım :bounce:

EHEH Geldim efet herkezde tantuni yememle dalga geçti,aşağıdan döküp saçınca :)sonra bide süper bi yer var deniz üzeri idi galiba lagos yedim ama sıcakta krize girip gecenin 3 ünde astımlı gibi nefes nefese sürünerek balkon kapısına gelince ölüyorum sandım ,ertesi gün misafir olduğum arkimin ailesi benim için klima aldılar ayrıca astığın çamaşırı ertesi güne 40 derece sıcakta yine ıslak alıyorsan neden asıyorsun onun da mantığını anlamadım mersinde:)Acı deil normalini içtim ve beni şiş ciper yemeğede götürdüler sabaha 40 derece ateşle 1 hafta hasta yattım..Düşündümde ben istanbulda kaliim daa ii

bence vitesli motora nazaran daha kolay olduğu için olabilir..çünkü bayan lar bizlere göre daha nazik tirler

bence bayanlara vitesli kullanmak yakışmıyo ortası açıklar dah kibar öle işite

bayanların motosiklet kullanmalarını bile cesur ve kendine güvenen bir birey olarak gördükce onları tebrik ediyorum bence bu başta atılacak adımlardan daha önemli bayan olmanın birçok zorlukları var erkeklerin dünyasında yaşamak onlar için kendini daha net ifade etme adına hep ikinci planda kalmaları yüzünden belkide biz erkeklerden daha üstün başarı gösterdikleri kulvarlarda bile hep bu zorluklar karşılarında olmuş... onların motosiklet aşkı adına yaptıklarını yürekten destekliyorum küçük hacimli motosikletleri tercih etselerde özgürlük rahatlık güven ve tutku adına kendileri için temiz bakımlı ve kibar görüşlü bu motosikletleri tercih etmeleri yüzde olarak daha fazladır...

bayanların motosiklet kullanmalarını bile cesur ve kendine güvenen bir birey olarak gördükce onları tebrik ediyorum bence bu başta atılacak adımlardan daha önemli bayan olmanın birçok zorlukları var erkeklerin dünyasında yaşamak onlar için kendini daha net ifade etme adına hep ikinci planda kalmaları yüzünden belkide biz erkeklerden daha üstün başarı gösterdikleri kulvarlarda bile hep bu zorluklar karşılarında olmuş... onların motosiklet aşkı adına yaptıklarını yürekten destekliyorum küçük hacimli motosikletleri tercih etselerde özgürlük rahatlık güven ve tutku adına kendileri için temiz bakımlı ve kibar görüşlü bu motosikletleri tercih etmeleri yüzde olarak daha fazladır...

Tabi buda farklı bir bakış açısı

2. planda kalma ? ilginç bir yaklaşımmm
bende düşünüyordum hep neden erkekler polis yada asker olmak ster diye
ee özgüvensiz kişilikler genelde bir gücü simgeleyen kostümler tercih ederlermiş!!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar neden bayanları bu kadar basite indirgiyorsunuz?? 'kullanımı kolay olduğundan scooter kullanıyorlar!' böyle birşey yok! birkere kolay kavramı göreceli bir kavramdır. kolaylık ve zorluk derecesi kişiden kişiye değişir. 'neye göre kolay? kime göre kolay?'sorusunu bir sorarsanız kendinize iyi olur.
tanıdığım 10 kadından sadece 2 tanesi scooter kullanıyor gerisi hep vitesli kullanıyor. scooter kullanan erkekler bence daha fazla..

kadınlar genelde motor seçerken hem cebine hem de fiziğine uygun motor bakarlar.
benim hayalimde her zaman bir vespa vardı, gözüm hiç büyük motorlarda değildi. ve sonunda vespa aldım.

şimdi siz 'erkekler' 'kolay' diye nitelendirdiğiniz scooteri(!) buyrun gelin kullanın bakalım.. scooter kullanmak vitesli kullanmaya benzemez. scooter denge ister kıvraklık ister. scooter vitesli motorlar kadar dengeli değildir. benim senelerdir 600lük 1000lik makinalar kullanan arkadaşlarım benim vespamı kullanamadılar..
scooter sadece ver gazı gitsin değildir.. scooterin sesi yoktur farkedilmez, scooter yeterince atak değildir (bazı scooterler hariç). atak olmadığı için tehlikelerden kaçmanız daha zordur. küçük olduğu için görünmez kimse sizi dikkate almaz. bu yüzden siz diğer sürücüler adına da 2kere düşüneceksiniz. bir racing ya da chopper makinanın eksozu vardır etraftakiler sizi farkeder, en azından ona göre davranırlar.
scooterin frenleri vitesliler kadar kuvvetli değildir. lastikleri yeri yeterince tutmaz(özel lastikler hariç), ön freni sıkınca lastik kayar, arka freni sıkınca lastik kitlenir.
peki scooterin hiç mi iyi özelliği yok? tabiki var:D büyük motorların geçemediği heryerden geçebilirler, diğer motorların dönmek için dakikalarca uğraştığı yerde scooter 10sn de dönüş yapar.

şimdi bu soruyu kendinize tekrar sorun bakalım. aceba scooter kullanmak mı kolay vitesli mi?

zeda3000sahip olduğum scooter tecrübem ile yazdıklarına cevap verek istiyorum bir sakıncası yoksa:)

1.etek ile kullanılır doğrudur:) şahsen benim pantalonla bindiğim görülmemiştir..:D
2.karmaşık olmadığı sürmesinin kolay olduğu yanlıştır. yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bulunmaktayım.
3.şirin ve sempatiktir .. bu çok doğru işte.. ama her scooter şirin değildir. sadece kaliteli olanlar şirindir:cherry:
4.birtek scooter bozulursa değil herhangi bir motor bozulursa zaten bir motorcu mutlaka durur. kadın erkek farketmez.. motorculuk budur zaten yardımlaşmadır:cat:
5.düşük bütçe ile gidilebilir doğrudur az yakar scooterler. ancak kaliteli scooterlerin en basit orijinal parçası bile çok pahalıdır. scooter deyip geçmemek gerek..(çin mallarını kaale almıyorum bile)
6.kuaförün önüne park etmeyi bırak kendi evimin önüne park edince bile çalınacak diye korkuyorum..scoter çalması daha kolay sonuçta 100kg biirşey. iki kişi sırtlasa kamyona rahatlıkla koyulur..
7. küçük motordur kullanımı rahattır doğrudur.
8. aynaları yolda giderken değil de sağda dururken makyaj için kullanıyorum. rahatça çevirlebiliyor aynalar doğrudur:cherry: sonuçta kadın dediğin her zaman bakımlı olmalı:cat:
9.şehir içi giderken genelde sağı kullanmam. ortalarda ve genelde soldayımdır. çünkü sollamak benim işim :bounce:

Yazmadın yazmadın bir açıldın maşallah....Neler döktürmüşün öyle....Valla helal....Ara sıra konulara da bekleriz....Kadın erkek ikilemlerinden hariç...:cat:

Dediklerine katılıyorum...Nasıl derler +1:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence sebebi ufak olması, kontrolünün ve kullanımının kolay olmasıdır..

tabi dishi sana birinci ağızdan bir cevap verebilir :)

bu arada By Mükemmel, mersinli olduğunu gördüm.. selamlarımı iletirim hemşehrim :)

güzel cevap vall.........:cat:

bonnie-clide; evet scooterlardaki denge sorununa katılıyorum;ama rakı-şalgam tek geçerim,yorumuna katılamayacağım :)

bir byanin 140 kiloluk cruser makineyi kaldirmaya calisirken neler yapabilicegini ve bir vespayla ne kadar kolay basa cikabilecegini dusununce mantik aramaya gerek kalmiyo . cunki ufak motor otomatik vites agar degil . basa cikmasi kolay

bir byanin 140 kiloluk cruser makineyi kaldirmaya calisirken neler yapabilicegini ve bir vespayla ne kadar kolay basa cikabilecegini dusununce mantik aramaya gerek kalmiyo . cunki ufak motor otomatik vites agar degil . basa cikmasi kolay

genelde bayanların 1.50 boyunda 40 kilo olduğunu falan düşünüyor sanırım erkekler
minyon tipli bir erkek 250 kg motoru kaldırırda ortalama 1.70 boylarında 60 kg bi bayan kaldırmaz tabi 140 kg luk motoru
ee ne de olsa bayan
türkiyede bayansın direk -1 ile başlıyorsun zaten hayata

Ben niçin bayanlar scooter kullanamıyor? veya Niçin bayanlar vitesli motor kullanamıyor? diye bir başlık açmadım ki!

Ben bu konuyu bayanların hangi motora hangi nedenden dolayı eğilimi var onu öğrenmek ve tartışmak için açtım :cat:

Sağolsun bayan arkadaşlardan da çeşitli açıklamalar geldi :cat:

Tekrarlıyorum başlığı ve ilk mesajımı lütfen okuyun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar