arkadaşlar bence modelin ne olduğu değil,alınan zevk tartışılmalı
Bodrum'daaa. Ayrıca İstanbul'da da var ama onların eteği mini diil diz üstü.
bir byanin 140 kiloluk cruser makineyi kaldirmaya calisirken neler yapabilicegini ve bir vespayla ne kadar kolay basa cikabilecegini dusununce mantik aramaya gerek kalmiyo . cunki ufak motor otomatik vites agar degil . basa cikmasi kolay
arkadaşlar bence modelin ne olduğu değil,alınan zevk tartışılmalı
ybr 125, yamaha virago 250, yamaha virago 535, yamaha virago 1100 kullandım, şu anda bir honda beat'im var ama o 140 kiloluk cruiserleri idare ettiğimden daha zor idare ediyorum bu beat'i, ne alakası var motorun 140 kilo olmasıyla allah aşkına, ayakların yere daha sağlam basıyorsa, 140 kilo değil 250 kiloyuda kaldırırsın ve kaldırırken senin tabirinle neler yapabileceğini yanındakiler görür, çünkü hiç sorun çıkmaz. evet söylediklerinde mantık aramaya gerek yok, çünkü mantıksız düşünmüşsün. (benim fikrim tabii) bir çok cruiser'i en azından deneme amaçlı kullanmış ve yamaha viragonun bir çok cc'sine bizzat sahip olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim. 1,65 boy ve 64 kilo biri olarak, cruiserleri kaldırırken, beat'i kardırırkenden çok daha rahatım.
hehhee nedense bayanlar kolayı tercih ediyo nedendir bilmiyorum otomobillerdede aynı küçük ve kullanımı pratik olanlardan yanalar:silent:aynı anda sol el ile debriyajı, sağ el ile ön freni, sol ayaka ile vites kombinasyonlarını, sağ ayak ile arka freni orantılı bir şekilde kullanamıyorlar o yüzden scooter kullanıyorlar. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette..