Arabanın camından sana el sallayan çocukları , fotoğrafını çekip gülümseyenleri,sana imrenerek bakan yerinde olmak isteyen gözleri ve daha nicelerini gördükçe o laf atan taciz eden magandalar,yamyamlar hepsi unutulur , güvenlik önlemlerini korumalarını ihmal etme yeter..
Yeap :rendeer:
Etiket: İlkokulmezunu,sokakcocugu,serseri,balici,cahil,kııııırrro,hemşo,barzo,tofaş,babamsağolsun,alemduruşumakızlarsürüşümehasta,yebere,renkpompası,kunduraceket,yaş35kahvehanecennettir,karıevdeotursunderneği,makasta500yaptım vs. olmak üzere..
Genel olarak ele alırsak tofaş,reno 9,drift,ybr sahibi apaçi,kıro kalitesinde ki insanlardan sözlü taciz alıyorsun 'agaaa kız kullanıyo laaan,heyy yavrum heyy,zorlanmıyor musun,büyük değil mi sukuter alsaydın,sizin süreceğiniz motor değil o ' vs .. Olur da herhangi bir yerde duraklamak zorunda kalırsan,sıkışmış trafikte aralardan geçip bekleyenlerin sinirini bozarsan,sarı yanar yanmaz gazlamazsan küfür yiyebiliyorsun,sana manasız el kol hareketleri yapabilirler.Bayan olduğunu anladıklarında resim çekmeye kalkabilirler.
Gizleme konusuna gelirsek,ilk başladığımda bende cinsiyetimi gizliyordum hatta hırsız maskesi vardı kafamda :mrgreen: fakat sonradan bunlardan vazgeçtim çünkü gizlediğinde de laf yiyorsun. 200 m kadar geride solladığım bir doblo kullanıcısı ışıklarda yanımdan geçerken 'senin aarrggggggmm peessghhh coocuuu' dediğin de işlerin çift taraflı olduğunu anladım.Aradaki fark sadece laf atacakları insanın bayan olduğunu anladıklarında lan'ların yavruma dönüşmesi. Sonuç olarak bu duruma alıştığım için artık kendimi gizlemiyorum. :flower:
Haa bir de şu olay var,kadın sürücüsün ya sen,kurallara uysan da 'Kadın işte abiii trafiğin akışını bilmiyor ki sürücen bunları ' diyorlar uymasan da 'nereden bilecekler kural mural dümdüz basıyo karı ' diyorlar. O konuda yapabileceğin bir şey yok. :wiinkk: