Bayan Sürücü olmak

Merhabalar bu aralar motora olan ilgimle tam harekete geçmişken babamın söylemleri kafamı karıştırıp korkutmuyor degil motorun üzerinde tutmazlar senı sıkıştırırlar yoldan çıkartırlar rahat bırakmazlar gibi.. çaktırmasamda bunlardan çekinmiyor degilim özelikle bayan sürücülere sormak istiyorum nelerle karşılaştılar trafikte ve herhangi bir çözüm yolu kaçış bunlardan kendilerini nasıl sakınıyorlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trafikteki canavar tehlikesini savuşturmanın bir çözümü bir numarası neyin yok mu diyorum o anlarda filan Allah a emanet mi sürüyoruz :D

Olası tüm ihtimallerden her zaman en kötüsünü düşünerek ve toplu taşıma araçları (taksi, minibüs, otobüs vs.) ve büyük araçlardan mümkün olduğunca uzak durarak hareket etmeni öneririm. Bursa trafiğini her ne kadar bilmesem de arada sırada oraya yaptığım yolculuklarda farkettim ki burdakilerden pekte bir farkları yok.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bayanlarda bitek kendilerinin sıkıştığını sanıyorlar heralde. Erkek milleti olarak büyük haz alıyoruz bu durumdan hatta hobilerimiz arasında!

Bayanlarda bitek kendilerinin sıkıştığını sanıyorlar heralde. Erkek milleti olarak büyük haz alıyoruz bu durumdan hatta hobilerimiz arasında!

bukadar sert olmana gerek yok sadece bayanların sıkıştırılmadıgını biliyorum zaten genel olarak motor sürücüleri trafikte yok sayılıyor ancak bayanların işlerinin bi tık daha zor oldugu kanatindeyım sadece teşekkürler

Bi kız vardı bizim okulda o saçlarını montun içinde tutuyodu bi de buff falan takarsın zaten anlaşılmaz eğer çekiniyorsan :p Ama bence hiç gerek yok motorcu motorcudur her türlü sıkıştırırlar.

burda bi abla vardı, bol motosiklet montu ve pantolonu almak istiyodu kendını bellı etmemek için. tabi bol mont ve pantolonun kaza anında hıc yararı dokunmaz. kendınızı bellı etmemeniz imkansız. Saclarınızı Kaskın ıcıne sıkıstırırsanız gorunurlugunuz azalır bi nebze. sakın bol koruma giysileri dusunmeyın pısman olursunuz. ve dedikleri gibi kamyonlardan falan uzak durmak lazım bıraz daha

birde yanlış okumuşum fark eden bir durum yokmuş anlaşılan .. hmm teşekkürler

Sadece araba degil motosiklet kullananlarin da tacizleri olmuyor degil. Kurtulmak icin bir taktik oldugunu dusunmuyorum. Yolun varsa uzayip gideceksin olmadi sagdan yavas gideceksin ki elbet birakiyorlar takibi.

Benim yontemim kendimi rahatlatmak uzerine :) bagira cagira sarki soyluyorum ne de olsa kapali kask. Sakin ve mutlu olunca sikistirilmalar sorun olmuyor :)

Keyfine bak bosver ama sakin kimseye kafa tutma yoldan cikarmak icin ustune suruyorlar ;)

MotorKafa'nın dediği gibi mümkün olduğunca kadın olduğunu saklayacaksın. Ülkemizde hanzo çok, canına kast etmeleri işten bile değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanki erkekleri sıkıştırmıyorlarmı.

Kıssadan hisse .

bugün nişantaşında ŞŞŞŞeeerrreeffsiz bir taksici kırmızı ışıkta duran bir arraca kasıtlı ve bilinçli olarak tam gaz gelip arkadan çarptı.
Sonra elinde sopa ve elektroşok cihazı ile inip adamı ciddi şekilde hırpaladı. Öndeki araç sürücüsü 50 - 55 yaşlarında efendi mülayim aracında eşi ve bir yakını daha olan bir bey.
Taksici bildiğiniz Psikopat İstanbul taksicisi.

Neymiş efendim 500 mt önce onu sıkıştırmış ( harbiyede) adamın mazereti bu.

Yani düşün bu adamla yan yana gideceksin.

Kullan fakat ne ile karşı karşıya olduğunun bilincide ol.

Hayvanlar habire sıkıştıracak, makas atacaklar. Kırmızı ışıklarda homur homur bir şeyler söyleyecekler, yanınızdan geçerken de kafalarını araçtan dışarı çıkarmak suretiyle ayı lisanında beğenilerini ya da adına her ne diyorlarsa işe onu ifade edecekler. Bolca rahatsız eden olacak. Ama ben cinsiyeti gizlemeye çalışmanın doğru/etkili bir yol olduğuna inanmıyorum. Motorcuların genelde taciz edildiğini düşünürsek laf atmak hariç başka bir saçmalığa maruz kalmıyoruz biz fazladan. Bir süre sonra umursamamayı öğreniyorsunuz ya da kapalı kask içinde kendi kendinize homurdanıyorsunuz, geçiyor.

Seri üretimde kalkışlarda motosikletleri geçicek araçlar yaygın olmadıktan sonra bizi sıkıştırmaya laf atmaya taciz etmeye devam edicekler... Asıl neden bu bizi geçememeleri eziklik abi racele yavaş gitmeye bile tahammülleri yok. ışıkta duruyosun ayı gibi bakar teker yapsana bak şimdi kapışıcaklar:mrgreen: adamlar direkt yarış moduna giriyorlar birde modifiye civic tarzı aracı olanlardan uzak duracaksın aman ha onları geçme sakın yetişeceğini zannedip peşinden gelir.. naparsan yap ister bay ister bayan ol trafikte bunlar başına gelicek.

Yanlış anlamışsın Soykan :)

Taciz olarak kadın erkek farkı pek yok aslında ama söyleyenlerden duyduğum kadarıyla kadın motosikletçi görünce ayrı hayvanlaşıyor bazı hanzolar. Ben direk kadın sürücüye olan özel tacizlerden korunmayı kastettim. Türkiye'de motosikletlere gösterilen saygı ortada, lafını etmek bile gereksiz.

Türkiye'de motosiklet sürücüsü isen hiç bir şeye şaşırmayıp, her şeye hazırlıklı olman gerekiyor. Birde üstüne kadın motosiklet sürücüsü isen işte o zaman adamı şaşırtıyorlar. Bu sebeple kadın sürücülerin eğer bu durumlardan bunaldılarsa mümkün olduğunca kadın olduklarını gizlemeleri gerekiyor. Bazı kadın sürücüler bu yolla korunduklarını dile getiriyor.

Cok zor inanın bizim milletimiz..ısıklarda erkek görünce küfür edip,Bayan görünce durup arabasından inen bir millet bence..cok dikkatlı olun..Ondan bundan deyil herkezden..İşiniz gercekten zor. Erkeklere ne yapıcaklar en fazla..küfür ederler,kavga ederiz.En kötü agız burun patlar..Sizde malesef böyle deyil..Anlatmak istediklerimi anladınız heralde..

Cok dikkat

Kaskın altından çıkan uzun saçımı görüp kadın zannedenler var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar