Bayan sürücü dövdü...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heeh arkadasım lüleburgazın neresinde oldu bu olay merak ettim bak şimdi hiç duymadım burada öyle bişey :) Bu arada sen bana tanıdık geliyosun ama neyse bakalım hayırlısı

Bu sabah dükkanı açmaya giderken.Trafik ışılarında durdum.Arkadan gelen bayan sürücü bana korna çaldı ısrarla bende sağa baya bi kaçtım.neyse hararetli ablamız hızını alamadı:):)motorlu adamada korna çaldı.Tabi bu sırada kırmızıda geçti.Adamda elini kaldırdı falan işte bişiler söyledi.Bayanda hareket şu:Arabadan indi gelrimisin dedi,adam saç baş daldı.Yaşlı amca düştü falan kalktı elini kaldırdı falan ama vurmadı.Olamaz böle bişi yaa:)ayırdılar resmen yaa.nasıl bayan bunlar:)Fikri olan varmı aceba:D:D

Dostum düşündümde bu patavatsız ablam sana korna çaldığında sende sağa kaçtıktan sonra yanından geçerken bir hareket falan çekseydin yada birşey söyleseydin veyahut hiç sağa sola kaçmayıp yol vermeseydin v.s.... Acaba diyorum bu patavatsız ablam senin içinde bir süprizde bulunurmuydu! :) (Eleştiriye açık!)

Arkadaşlar vallahi ben de korkuyorum...
Büyük söz söylemeyeyim ama bir gün kaza yaparsam kesin sebebi bayan olur.
O kadar dikkatsiz ve dengesizler ki..
Mesela sola geçecek,sinyal veriyor ama yola bakmıyor.Ya bi kontrol et,hızlı gelen var belki..
Benim de başıma birkaç olay geldi.Orta şeritten gidiyordum,şeridi kapatmayayım diye sağa geçeyim dedim.Aynadan baktım çok uzakta bir araba var,sinyali verdim ve sağa geçtim.Adam yaklaştığında daaaaaaaaaaart diye kornaya bastı.Sağ şeritte solladı beni.Ben de geldiğimi görmiyor musun der gibi yolu işaret ettim. :cyclopsan Ama hareket çektim sanmış.Ani fren yaptı.E-5 in ortasında...
Üstüme doğru bağıra bağıra geliyo... O an tek düşündüğüm motoru sağlama alıp nasıl kafa atabilirim oldu :mrgreen: O an insan başka birşey düşünemiyor.Adam bana nasıl hareket çekersin diye bağırarak geliyor.Ben de ne hareket çekmesi geldiğimi görmüyor musun diye işaret yaptım dedim.Yaklaşınca bayan olduğumu anladı,hala bağırıyordu.Ben de motordan inmeye hazırlandım,harbi birbirimize giricez.Ben de full koruma,kaskla kafa attım mı tamam diyorum.. Çünkü adam baya dövmeye geliyor.Neyse bağrındık biraz,bastı gitti..
Böyle şeyler yaşanıyor yani...
Bir de bayan dengesizliği anlatayım :queen:
Sol şeritteyiz,sağdan biri sinyal vermeden geçmek istedi.Önümdeki pek tecrübeli bayan modeli,korna çalıp yol vermeyeceği yerde ani fren yaptı.. Ben yapamadım doğal olarak düştüm.Kadın arkasına bile bakmadan gitti... Plakasını neden almadım dedim sonra :pr:
Böyle yani...
ALLAH hepimize kolaylık versin...

hadi size bu konuyla ilgili bişey anlatayım
bayanın biri araba kullanıyomuşş caddede sağa sinyalini vermiş arkadakide sinyali görünce sola geçmiş bayan sağdaki viraja gireceğine sola dönmüş bizim adam az daha konduruyomuş arkadan durdurmuş bayanı

adam:ya hanımefendi sağa sinyal veriyorsunuz sola dönüyosunuz
bayan:ben sinyalimi vermişim ister sağa dönerim ister sola sanane

arkadaşlar ne olursa olsun bayana el kalkmaz.ama ilk kaldıran oysa bilemiyorum durabilirmiyim,çünkü bi bayandan darbe yemek ağır olur,tabi sonrasında filim kopabilir.
siz yinede sükunetten yana olun.ikincisi bayan arkadaşlarım!!!
mutlaka döğüş sanatı öğrenin...sevgiler:)

Eğer o kadın yaşlı bir amcaya vurabiliyor ise ben o kadını bayan sıfatından saymam.

aynen....:):):):):):):):)

hadi size bu konuyla ilgili bişey anlatayım
bayanın biri araba kullanıyomuşş caddede sağa sinyalini vermiş arkadakide sinyali görünce sola geçmiş bayan sağdaki viraja gireceğine sola dönmüş bizim adam az daha konduruyomuş arkadan durdurmuş bayanı

adam:ya hanımefendi sağa sinyal veriyorsunuz sola dönüyosunuz
bayan:ben sinyalimi vermişim ister sağa dönerim ister sola sanane

:queen::queen::queen:

Abi ne sanatı yaw.Çıkarsa bi maganda adamı osmanlı usulü çok temiz döver bence:)Bazı modeller aceba daha nasıl kendimi daha fazla nasıl insan kılığından çıkarırım gibi bi düşünce içindeler zannedersem:silent: anlamak,anlam vermek imkansız.Evet ben allahtan bişey demedim.Yoksa dayak yiyen ben olsaydım asla yazmazdım:p repliced,abi bu olay edirne bayırına çıkarken sağa dönüş var hani.Dndükten sonra ilerdede bi lamba var.Sağda galeriler falan var burdan direk anlarsın zaten.Bize kırmızı yanıyodu abla darlandı.Baktım bende çirkef bişi,sağa kaydım ve amcada patladı olay.amca minibüslerin ordan geliyodu.

Kadınların yarısından erkeklerin dörtte birinden ehliyetleri geri almak lazım. Bir de otomobil kullanmayı bilmeyip kural ihlali yaparken korna çalıp bir de adama kızmazlarmı :)

Abi ne sanatı yaw.Çıkarsa bi maganda adamı osmanlı usulü çok temiz döver bence:)

abi ben II.dan karateciyim.
başımdan geçen bir olay=motorla deyildim ama,iki kişiyiz yolun karşısına geçiyoruz yürüyerek,ışıkta duran araba tam biz geçerken üzerimize sürdü yanımdaki arkadaş biraz asabidir,bunlara biriki laf söyledi,bunlar 4 kişi.hepsi birden arabadan indi direk dalmaya başladılar 3ü bende,şöyleki vurduğum tökezliyor diğeri geliyor,üçü böyle döngü yapıyor.tabi yorulmaya başladım,baktım dördüncüde geliyor bizim elemanı yıkmış,elinde bide beyzbol sopası dediğimiz türden bişey,artık gücümün kalmadıgınıda hissettim,tabi sopanın etkiside vardır eminim:p arkadaşı yerden kaldırdıgım gibi........
gerisini tahmin edin.
yani siz yinede bişeyler öğrenin bigün gelir lazım olur.:)
sevgiler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben Bu bayan sürücülerden iyice korktum arkadaşlar, Genelde bayanların ilk hareketi önce bağırmak, çağırmak dövmek sonra dinlemek,
Erkekler araç kullanırken aracı kendinden bir parça gibi kullandığı için daha az hata yapıyor ve hata yapınca enazından farkına varıyor(Bazı magandaları ayırıyorum). Bayanlar ise onu bir araç olarak görüyor ve onu kullanmaya çalışıyor. Bu bayanda aşarı dikkat,stres,boş vermişlik ve bilinçsizlik yaratıyor.
Onların(Tüm bayanlar değil) bu harekti gerçekten istemsiz ve yukarda saydığım hareketler karşı tepki olarak yapıyorlar. Sorun budur çözüm sabırla eğitimdir.
Not:Ben profosör veya doktor değilim. Tüm bayan arkadaşlarıma benden çiçekler ve sevgiler.Çünkü bayanlar çiçektir.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o amcanın
birgün oğlu bi yakını cıkarda o hatunu
yapıştırırsa şaşmam.
mesela benim babama el kaldırsa biri hastenelik ederim ,
yaşlı insanlara saygı duymalıyız ,

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Valla bayan,erkek,travesti...vs hiç farketmez beni tehlikeye sokacak bir iş yaparsa ya da terbiyesizlik falan yaparsa hiç teklemeden direk dalar ve ağız burun indirmeden bırakmam, çok canımı sıkarsa sote bir yere kadar takip eder orada kemik kırana kadar dövdükten sonra bi köşeye yığar çeker giderim...

testosteron fazlası vardır belki :mrgreen:

:queen: koppppp :queen:

Ha şunu bileydin :D

Yaa bende arabanın birine geçen gün biber gazını boca ettim. Emniyet şeridi kenarında bariyerin önünde motorlu arkadaşım bekliyodu. Onun yanına gittim konuşuyoruz nereye gideceğimiz hakkında. Sonra bi araç ani frenle arkamda durdu çarpmak üzereyken. Sonra söylenerek yanıma geldi ki o sırada teker ayağımı sıyırdı ezyordu nerdeyse. Neyse yanıma geldi el kol hareketi ağzına geleni söylüyor yolun ortasında durmamla ilgili olarak. Durduğum yer ise emniyet şeriti dahilinde bile değil bırakın yolu.
Ağzına geleni söylüyo, küfrediyo filan bas git dedim ben buna. Yok gidermi belasını arıyo. Bende cevaben onun dilinden konuştum. Bu sefer bana yumruk filan kaldırmaya başladı. Arabadan iniyo bana saldırmaya geliyo bende çıkardım biber gazını (etkisininde ne olacağını bilmediğim için) arabanın içine boca ettim. Tüpü boşalttım resmen. Bu arabadan çıktı öksüre tıksıra. Hala üstüme yürümeye çalışıyo. Plakanı ver ben polisim diyo. Kimliğini göster önce sen dedim. Gösterdi :D Bende altta kalmadım tabii ki. Polis olman bana yumruk kaldırmana sebepmi dedim. Kimsin sen bana yumruk kaldırıyosun dedim. Yine ağzıma geleni söylemeye devam ettim ki hak etti. Bende bu sayede biber gazının etkisini öğrenmiş oldum :)

:cat: :mrgreen:

Kadınların yarısından erkeklerin dörtte birinden ehliyetleri geri almak lazım. Bir de otomobil kullanmayı bilmeyip kural ihlali yaparken korna çalıp bir de adama kızmazlarmı :)

bir bayan olarak sana katılıyorum :)

Valla bayan,erkek,travesti...vs hiç farketmez beni tehlikeye sokacak bir iş yaparsa ya da terbiyesizlik falan yaparsa hiç teklemeden direk dalar ve ağız burun indirmeden bırakmam, çok canımı sıkarsa sote bir yere kadar takip eder orada kemik kırana kadar dövdükten sonra bi köşeye yığar çeker giderim...

yürü beee :queen::mrgreen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar