Bayan sürücü dövdü...

Bu sabah dükkanı açmaya giderken.Trafik ışılarında durdum.Arkadan gelen bayan sürücü bana korna çaldı ısrarla bende sağa baya bi kaçtım.neyse hararetli ablamız hızını alamadı:):)motorlu adamada korna çaldı.Tabi bu sırada kırmızıda geçti.Adamda elini kaldırdı falan işte bişiler söyledi.Bayanda hareket şu:Arabadan indi gelrimisin dedi,adam saç baş daldı.Yaşlı amca düştü falan kalktı elini kaldırdı falan ama vurmadı.Olamaz böle bişi yaa:)ayırdılar resmen yaa.nasıl bayan bunlar:)Fikri olan varmı aceba:D:D

o zamansa bu bayanları burdan hunharca kınıyoruz:)amcalar dayak yemesin!Gencler (benim gibi) ürkmesin:):)

Evet arkadaşım iyi bi yaklaşım.Ben çözemedim zaten bütün günümü kitledi bayan:)

Pınar,Tırsak genclik ben oluyorum heralde:):)

Son düzenleme:
Ben bayanı kasdetmiştim eden bulur derken ama yaa...
Gerçi adam da elini kaldırıp bişeyler söylemiş, sen duymamışsın ama ne söyledi acaba. Gerçi yine de şiddeti haklı çıkarmaz.

Amaaan neyse. Eden bulur işte. Hangisi ettiyse. Bilemicem burdan.

Son düzenleme:
beni paralı otobanda emniyet şeridinden sollayıp sonra sol şeride geçen bayandan sonra bu çok enteresan gelmedi...

Yanlış anlaşılma oldu:)Doğrunun yanında olman güzel:):) eğer o amcayı bidaha görürsem anlatıcam bunları:)Amca herkez senden yana falan dicem:)

:):):)Abi kopardın yaa sen olayı:)Hiç affetmem dalarım diyosun demek he:)

Eğer o kadın yaşlı bir amcaya vurabiliyor ise ben o kadını bayan sıfatından saymam.

Kartal arkadaşım herkez şokta zaten.Olay birden patladı.Kimse bişey anlamadı yani.

Evet arkadaşım iyi bi yaklaşım.Ben çözemedim zaten bütün günümü kitledi bayan:)

Pınar,Tırsak genclik ben oluyorum heralde:):)

Ha şunu bileydin :D

Yaa bende arabanın birine geçen gün biber gazını boca ettim. Emniyet şeridi kenarında bariyerin önünde motorlu arkadaşım bekliyodu. Onun yanına gittim konuşuyoruz nereye gideceğimiz hakkında. Sonra bi araç ani frenle arkamda durdu çarpmak üzereyken. Sonra söylenerek yanıma geldi ki o sırada teker ayağımı sıyırdı ezyordu nerdeyse. Neyse yanıma geldi el kol hareketi ağzına geleni söylüyor yolun ortasında durmamla ilgili olarak. Durduğum yer ise emniyet şeriti dahilinde bile değil bırakın yolu.
Ağzına geleni söylüyo, küfrediyo filan bas git dedim ben buna. Yok gidermi belasını arıyo. Bende cevaben onun dilinden konuştum. Bu sefer bana yumruk filan kaldırmaya başladı. Arabadan iniyo bana saldırmaya geliyo bende çıkardım biber gazını (etkisininde ne olacağını bilmediğim için) arabanın içine boca ettim. Tüpü boşalttım resmen. Bu arabadan çıktı öksüre tıksıra. Hala üstüme yürümeye çalışıyo. Plakanı ver ben polisim diyo. Kimliğini göster önce sen dedim. Gösterdi :D Bende altta kalmadım tabii ki. Polis olman bana yumruk kaldırmana sebepmi dedim. Kimsin sen bana yumruk kaldırıyosun dedim. Yine ağzıma geleni söylemeye devam ettim ki hak etti. Bende bu sayede biber gazının etkisini öğrenmiş oldum :)

Amca etmiş bulmuş mu, yoksa bayan etmiş bulacak mı bilmiyoruz.

Takdir-i ilahi. Allah allaaah iyi ki bi laf ettik :)

Kartal arkadaşım herkez şokta zaten.Olay birden patladı.Kimse bişey anlamadı yani.

valla dostum nasıl anlatayım. amca sabretmiş. eğer bana el kaldırsa hiç deneme bile derdim. (yazık)

benim olayıma gelince
Kağıthaneden çıktım yola esenyurda geliyorum cumartesi akşama doğru...

sağ şerittin AS150-T1 imle ebrem 100km gösteriyo ama. sen inan ma 85 Km felan dır. sonra bir sellektör farkettim aynadan. baktım bayan (yandık):queen:

sonra sol elimle geç işareti yaptım. bu hale sellektör yapıyo ben gene geç işareti yapıyorum bayan ya anlamıyo... sonra ben de kızdım emniyet şeridine geçmedim. ( otoban sakindi)

bayan sürücü verdi sinyali geçti emniyet şeridine bastı gaza banada 2 korna çaldı...

ve beni geçtikten sonra da bayağı gitti. kadın sonra sola sinyal verip sol şeride kkadar geçti. ah altımda daha iyi bir motor olacaktıki. düşerdim peşine...

bu yazdıklarım gerçekten başımdan geçmiştir dostlar...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar