Arkadaşlar vallahi ben de korkuyorum...
Büyük söz söylemeyeyim ama bir gün kaza yaparsam kesin sebebi bayan olur.
O kadar dikkatsiz ve dengesizler ki..
Mesela sola geçecek,sinyal veriyor ama yola bakmıyor.Ya bi kontrol et,hızlı gelen var belki..
Benim de başıma birkaç olay geldi.Orta şeritten gidiyordum,şeridi kapatmayayım diye sağa geçeyim dedim.Aynadan baktım çok uzakta bir araba var,sinyali verdim ve sağa geçtim.Adam yaklaştığında daaaaaaaaaaart diye kornaya bastı.Sağ şeritte solladı beni.Ben de geldiğimi görmiyor musun der gibi yolu işaret ettim. :cyclopsan Ama hareket çektim sanmış.Ani fren yaptı.E-5 in ortasında...
Üstüme doğru bağıra bağıra geliyo... O an tek düşündüğüm motoru sağlama alıp nasıl kafa atabilirim oldu :mrgreen: O an insan başka birşey düşünemiyor.Adam bana nasıl hareket çekersin diye bağırarak geliyor.Ben de ne hareket çekmesi geldiğimi görmüyor musun diye işaret yaptım dedim.Yaklaşınca bayan olduğumu anladı,hala bağırıyordu.Ben de motordan inmeye hazırlandım,harbi birbirimize giricez.Ben de full koruma,kaskla kafa attım mı tamam diyorum.. Çünkü adam baya dövmeye geliyor.Neyse bağrındık biraz,bastı gitti..
Böyle şeyler yaşanıyor yani...
Bir de bayan dengesizliği anlatayım :queen:
Sol şeritteyiz,sağdan biri sinyal vermeden geçmek istedi.Önümdeki pek tecrübeli bayan modeli,korna çalıp yol vermeyeceği yerde ani fren yaptı.. Ben yapamadım doğal olarak düştüm.Kadın arkasına bile bakmadan gitti... Plakasını neden almadım dedim sonra

r:
Böyle yani...
ALLAH hepimize kolaylık versin...