Başlangıç motosikleti

Motosikleti
Voge 250RR
Peki hocam 2 motosiklet ile başlasam ninja 300 ve 150nk alsam 150nk ile pratikler yapıp ara sıra kullansam ninjayı olurmu
Kardeşim motor surememek diye bir şey yoktur, senin öğrenmekten kastın ne o önemli olan. 3bin km surersin önüne kimse atlamaz, daha durmayi öğrenmeden aldığın ninja 300le hız yapmayı ogrenirsen önüne biri atladiginda donar kalırsın. Benim sana önerim direkt 300le başla ama yeterli olmadığının farkında olarak sür limitleri zorlama. Belirli bir kmsi yok bunun,

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Avrupada 300cc, hatta 500cc motorları başlangıç motorundan sayıyorlar ama onlarda ehliyet almak kolay değil, bir sürü eğitim almış oluyorlar, bizdeki gibi dandik basit bri sınav parkurunu döndün hadi tamam al ehliyetin demiyorlar.
Avrupadaki kadar eğitim alırım ehliyet sınavı sonrası eğitimlere devam ederim diyorsan belki olur.

Avrupada 300cc, hatta 500cc motorları başlangıç motorundan sayıyorlar ama onlarda ehliyet almak kolay değil, bir sürü eğitim almış oluyorlar, bizdeki gibi dandik basit bri sınav parkurunu döndün hadi tamam al ehliyetin demiyorlar.
Avrupadaki kadar eğitim alırım ehliyet sınavı sonrası eğitimlere devam ederim diyorsan belki olur.
Hocam eğitimi nerelerden alabilirim şuan honda dan almayı düşünüyorum başka önerileriniz varmı sadece bu yeterlimi bir kaç ders alıp 300cc ile başlayabiliyorsam tabikide alırım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam eğitimi nerelerden alabilirim şuan honda dan almayı düşünüyorum başka önerileriniz varmı sadece bu yeterlimi bir kaç ders alıp 300cc ile başlayabiliyorsam tabikide alırım
Hondanın başlangıç ve devamındaki eğitimleri tamamlarsanız olur bence, neden olmasın. Honda eğitim merkezi sizi güzel yönlendirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar