Başlangıç motosikleti

Merhaba başlangıç motosikleti olarak hangisini seçmeliyim daha önce trafiğe çıkmadım ve 3bin km civarı sürüp ninja 300 e yükseltmek istiyorum sizce hangisiyle başlamalıyım.
Suzuki GSX-R 250
Honda cbr 125
Bajaj rs200

Ben suzuki ile başlamayı istiyorum ama 180kilo ve 250cc sizce hangisini almalıyım 170bin e gsx-r 250 almayı düşünüyorum 30bin km

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Suzuki GSX-R 250

Temizini bulmak şartıyla...

Merhaba başlangıç motosikleti olarak hangisini seçmeliyim daha önce trafiğe çıkmadım ve 3bin km civarı sürüp ninja 300 e yükseltmek istiyorum sizce hangisiyle başlamalıyım.
Suzuki GSX-R 250
Honda cbr 125
Bajaj rs200

Ben suzuki ile başlamayı istiyorum ama 180kilo ve 250cc sizce hangisini almalıyım 170bin e gsx-r 250 almayı düşünüyorum 30bin km
Bajaj RS200.

Herkez başka bişey söylemiş 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada cbr 125 ile 3bin km yapsam ninja 300e geçebilirmiyim?

Son düzenleme:
Herkesden aynı şeyimi duymak istiyorsun 😂
Tecrübemize göre yazdık oku değerlendir..
Bak birşey daha duyucan şimdi hazırmısın "herkez" değil herkes 😉
herkes farklı birşey söyleyince insan kararsız kalıyor 🙏

Şuan aralarında kaldıklarımı söyleyimmi
Rs200
250nk
250sr
Ninja300
Gsx-r250
Cbr 125

Motosikleti
Ns200 15"
Ben Ns200'den yanayım (Rs değil Ns), karenajı yok ve kendiliğinden koruma demiri var. Acemiliği bu model üstünde atıp yükseltmek daha doğru olur.

Şuan aralarında kaldıklarımı söyleyimmi
Rs200
250nk
250sr
Ninja300
Gsx-r250
Cbr 125
Çinliler gereksiz masraf cikarabilir.

Suzukiyi satmak biraz zaman alabilir piyasasi fazla aktif degil.

Cbr 125R ise cok fazla acemi suruculerin elinden gecmis eski motorlar.

Yeni Rs200ler tas gibiler problem olsa da uygun fiyata cozersin. piyasasi aktif oldugu icin elinden hizli cikarirsin.

Ancak Ns200 daha iyi yukaridaki arkadasin dedigi gibi. Acemiligini atmak icin gecici motor alacaksan grenajli olmasina gerek yok koruma demiriyle surersin. Devirip surtunce kaldirir yine surersin sorunsuz.
Hondanın kursuna gideceğim zaten
Kurstaki hocalarin da bi fikrini alsana onlarin bizden daha iyi bilmesi lazim diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Düşük km Ns200 yada n250 + güzel bir çift lastik + kaliteli ekipman olarak oyumu kullanıyorum.
Trafiği, motorun trafikteki yerini, motorun dinamiğini en azından fren yapmayı, viraj dönmeyi öğren sonrasında motoru yükseltmek en kolay mesele.

Hepinize teşekkürler 🙏 galiba böyle bir ns200 alacağım https://shbd.io/s/yjna4P4v 3bin km sürer ninja 300 e yükseltirim ozaman
A2 ile motosiklet sürmeye başlasam kesinlikle RTR200 veya NS200'le başlardım. Güzel bir çift lastik ve ekipmanla ayriyetten kapalı alan eğitimi ve normal trafikte biraz pratikle şuan motosikletle Instagram'da sağa sola sadece video çekmeye çıkan sözde motorcuların çoğundan iyi sürebilirsiniz. Attığınız ilanda ki NS200 biraz içinden geçilmiş olabileceğini düşünüyorum hem stickerlar hem katlanır plaka hemde kuyrukta ki hasardan dolayı biraz hor kullanıldığını düşünüyorum. NS200 tipi , torku ve NK'Lara kıyasla daha sağlam olmasından dolayı apaçi kitlesini de kendine çekiyor. sahibinden Burada ki NS200'de güzel bir seçenek , başlangıç motosikleti olduğu için hafif kazalı veya kazasızlarını piyasa altına az bir piyasa kontrolü ve pazarlıkla alabilirsiniz.

A2 ile motosiklet sürmeye başlasam kesinlikle RTR200 veya NS200'le başlardım. Güzel bir çift lastik ve ekipmanla ayriyetten kapalı alan eğitimi ve normal trafikte biraz pratikle şuan motosikletle Instagram'da sağa sola sadece video çekmeye çıkan sözde motorcuların çoğundan iyi sürebilirsiniz. Attığınız ilanda ki NS200 biraz içinden geçilmiş olabileceğini düşünüyorum hem stickerlar hem katlanır plaka hemde kuyrukta ki hasardan dolayı biraz hor kullanıldığını düşünüyorum. NS200 tipi , torku ve NK'Lara kıyasla daha sağlam olmasından dolayı apaçi kitlesini de kendine çekiyor. sahibinden Burada ki NS200'de güzel bir seçenek , başlangıç motosikleti olduğu için hafif kazalı veya kazasızlarını piyasa altına az bir piyasa kontrolü ve pazarlıkla alabilirsiniz.
RTR200 'de güzele benziyor parça durumu nasıl acaba

Ve piyasası ns 200 gibi hızlımı

Son düzenleme:
RTR200 'de güzele benziyor parça durumu nasıl acaba

Ve piyasası ns 200 gibi hızlımı
Parça durumu Yuki vs. gibi markalar için değil de CfMoto, Bajaj ve TVS gibi markalar için büyükşehirlerde sıkıntı yok diye biliyorum ama kullanıcıları yorum atsa daha iyi olur . Evet NS200 gibi hızlı piyasası

Ben v strom 250 ile başlamıştım. Süper bir motor. Herşeyden biraz var. Ama sonra 300e geçmek istediğin için birşey diyemiyorum. Arada çok bir fark olmaz geçmeye değer mi bilemedim. Belki biraz fazla kalıp 250 de doğrudan 400-500 geçersin.

Yok 3bin KM az gelir öyle böyle gelir demek saçma bu kişiden kişiye değişir. 140-150KG 1.90-2Metre adam gidip NS200'ün üstünde ne rahat eder ne o motosiklet ona yeterli gücü verir o adam yeterli eğitimle 600-700CClik motosikletlerle bence rahatlıkla başlıyabilir tabi bu kişiden kişiye değişir. En iyisi hem parçası ucuz ve kolay bulunabilen hem piyasası hızlı bir motosikletle trafiği , debriyajı ve frenlemeyi rahatlıkla yapabilecek şekilde öğren, hem kendin pratik yap hem eğitim al sonrasında 400-500 zaten sana aynı gelir şehiriçinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar