Başlangıç için nasıl bir motosiklet önerirsiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle Selamun Aleyküm motosikletçi abilerim, yaşım 19 yakında 20 olacak sayılır.Alacağım motosikletim ilk olacak ve tecrübem sıfır denecek düzeyde.Bende isterim şu an 600cc motosiklet ama deneyim, tecrübe olmayınca canımdan önemli değilya.Marka olarak suzuki veya japon motosikletleri düşünüyorum.Hız tutkum var ama tecrübem olmadığı için 80-100ü asla geçmem belirli bir düzeye gelene kadar.Tip olarakda süpersport olursa daha iii olacağını düşünüyorum.Sizin tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var. Tavsiyede bulunursanız çok sevinirim...

Forumda çok fazla başlangıç motoru konusu ve yazıları var. Başlangıç için sen yzf125 alabilirsin.

hafif ve düşük cc motorlarla full koruma (eldiven+bot+korumalı mont ve pantolon vede kaliteli bir kask) başlarsan ne kendini nede anacığını üzmüş olursun..

yani 125 cc motorlardan bütçene uygun olanı ile başlayabilirsin..

..hızlı değil ama uzun yıllar iki teker kullanmaya çalış :)

Allaha emanet ol

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önerileriniz için sağolasın, aslında marka fanatiği olarak suzukı düşünüyorum o yüzden suzukinin 125-150cc süper sport tarzda motorları pek yok galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

Tavsiyeniz için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar