Başka Şehirden motor almak ve sorunları

Arkadaşlar ben Konyada oturuyorum önce cbr 125 almayı düşünüyordum ama bana biraz ufak geldi hyosung gt250 r almak istiyorum ama burda ne bayiisi ne servisi nede 2.eli var başka bi şehirden almam sizce doğrumu veya nasıl bi sorunla karşılaşırım yedek parçada sıkıntı yaşarmıyım ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
parça bilmemde nakliye+ yol+ plaka gibi masraflar oluyor bide satış sırasında trafik şubeyi değiştirmek istersen + 1 nüsha parası fazladan alıyorlar kendi memleketinin plakasını takmak istersen bu şart

parça bilmemde nakliye+ yol+ plaka gibi masraflar oluyor bide satış sırasında trafik şubeyi değiştirmek istersen + 1 nüsha parası fazladan alıyorlar kendi memleketinin plakasını takmak istersen bu şart

semeriyle 80 e varır diyosun yani :pale:

sanırım böyle bi durumla karşılaşan olamamış daha önce :silent: bana bilgi verecek yok mu arkadaşlar :pr:

Arkadaşım arıyorsun buluyorsun o zaman alacaksın...

Fiyatı ve temizliğini düşünerek alacaksın motoru ; Kimse bos yere para vermek istemez.. Ama şu da bi gercek ya binip götüreceksin ya da otobüs vs ile... O zaman 100 YTL fazlasını göze alman gerekiyor..

Servis konusuna gelince ; Benim motor Rize de en yakın srvis Orduda .. 300 km uzakta ; iLLaki böyle bir durum söz konusudur senin için de.. Ona öre bişeyler düşünebilirsin.. Yeterince açıkladım sanıyorum !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar