Başımdan hırsızlık olayı geçti....

yani birisini motorumuzu çalarken yakalarsak,bayıltıp sonra testere ile parça parça kesip,poşete yükleyip,poşetede ağırlık koyup denize mi atmamız gerekiyor? :silent:

Aslında testere ile kesmek zor iş,gömsekte olabilir ama oda zor,en iyisi öldürüp ayağına ağırlık bağlayıp o şekilde emirgan sahilden denize atmak...

Yoksa hapse giriyoruz.

Motosikleti
Forza 250
Diyecek kelime bulamıyorum.
Böyle bir durum benim başıma gelse ayağından vururdum ikisini.
Sanırım bu sebepten 6 ay yatardım
Bunu öğrendiğim iyi oldu birşey yapmayım bari.

Yasalar gibi saçmaladım bak bende.

Ben kış gelince anne ve babamın ricasıyla motorumu sitenin bahçesine bağladım üstüne brandasınıda çektim.
Geçen hafta eve gidiyorum saat 19:30 suları bir baktım 2 kişi motorun başında.
Dedim noluyor !
hemen gittim yanlarına uzaklaştılar.Eve girdim saat 22:00 civarı bi baktım pencereden brandayı kaldırmışlar,kilidi oynuyorlar.
Aldım beyzbol sopamı indim aşşağıya.Koşarak gittim yanlarına sessizce :)
Ayakta duranın sırtına indirdim sopayı...Yerde...:wiinkk:
Kilitle oynayan ayağa kalktığıyla kilidimi kurcaladığı kelebeği bana salladı.
Hemen geri çekildim , sopam düştü...
Tekme attım diz kapağına ve yere çökünce etkisiz hale getirdim. Herşey normal :cat:
Babam indi ikisinide tuttuk , polisi arayınca sağolsun geldiler.
İkimizde gittik ifade vermeye inanmıyacaksınız ama suçlu bulundum ve 6 gün içerde kaldım.
Sizce nasıl oldu bu iş ?
Polisin dediğine göre branda açmak ve kilitle oynamak motorun çalınma isteği olarak gözükmüyormuş :pr:
Ben le birlikte çocuklar hırsızlık değil,Toplum huzurunu bozmaktan 6 gün yattılar ve saldılar...ben anlamadım siz arkadaşlar değerlendirin ?
Teşekkürler...

geçmiş olsun...

öncelikle Polisin insiyatif şansı yok...Olayı savcılığa intikal ettirir...polis hakim değilki seni 6 gün içeride tutsun...hem gözaltı süresi en fazla 24 saat hatırladığım...6 aydan az tüm suçlar paraya çevrilir veya ertelenir..yani bu yatma çıkma işlemlerinin kararını hakim verir...polisle ne alakası var anlamadım...herhalde darp edince elemanı arıza çıktı...darpında suçu ağırdır şakası yoktur...bende darp ettim cezayı yidim...pereye çevrildi...günlüğü 20 ytlden evlad acısı gibi kodu valla...

sen olayı detaylı anlat bi...

Yahu kardeşim sende motosikletinin rengini şeklini merak edip brandasını kaldıran,bakalım çalışacakmı diye kontak yerini kurcalayan o iyi niyetli vatandaşlara hoş geldiniz demek varken sırtına sopa indirirsen olacağı buydu.
Ah be dostum; Bize ait olan turizim tesislerinde gün gözü ile hırsızlık yapan kişiyı yakalayıp zıvarttıktan sonra polisi devreye sokunca bende senin durumuna düşmüştüm. Bu tür yerlerde Avrupa birliği uyum yasaları değil, Anadolu dağ yasaları daha etkili oluyor...

burası türkiye hiç şaşırmadım.hiç polisi devreye sokmadan ağız burun dağıtsaydın sonra ambulans çağırsaydın:cherry:
türkiyenin adalet sistemine şahsen güvenmiyorum

babaçi haklısın çürük elmalar çıkabilir ama bu çürük elmalar çoğalıyor
ben bi kere kimlik kontrole denk geldim cüzdanımdan kimliğim geç çıktı polisten azay yedim orası az g...ne soksaydında hiç cıkmasaydı dedı bı sey dıyemezsın çünkü polıs
yoldan sarhos gecıyordu ona dur hemşerim kontrol dedi ona ....... kontrolunu ........ dedı polıs salla dedı güldü geçti bende yuzune baktım guldum bu sefer bı sey dıyemedı

arkadasım senın olayına gelınce neden hber verıyorsun ki kır kemıklerını kaynat kemık corbası yap sonra da polisi olaya karıştırma hırsızın yuzune üfle sivilcesi patlasın sıçlu sen olursun o senin kafanı yarsa yine bir şey olmaz ben de yaşadım bunu tecrübeden yazıyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kardeşim hırsıza neden mani oldun?... Bırakın adamlar işini yapsın.... Tabiiki suçlu sensin.... Dayak yemediğine dua et....:pr::pr::pr::pr:

mterayes26; Kardeş senin dediğini de bir keresinde yaptım. Hatta olayın şahidi Kadir İnanır ve rahmetli Efkan Efekan vardi. Yine çorbanın suyu ben oldum. Hırsız benden davacı oldu. 7-8 ay duruşmalarda gezdim. İçeri atılmadığıma eyvallah dedim.

arkadaşım bu arada geçmiş olsun demeyi unuttuk

bu olaydan çıkarılacak ders

polisi aramayacağız::cekic::::stretche

sana katılıyom dostum gücün yetiyosa kır kemiklerini ört brandanı motorun brak gebersin orda ne diye polisi karıştırıyon.
bu arada geçmiş olsun ve motosikletini daha sağalam bi yere götür yoksam yine gelirler.

slm arkadaşım ne diyeyim büük geçmiş olsun bilirim hemen hemen aynını bende yaşadım gecen yıl evin önünden kilitli motoru kiliti acamadıkları için sürüyerek götürmeye çalışmışlar ee bizim iki korumayıda hesaba katmamışlar(valideninin kurtları)hallerini düşünün..cezalara vede polislere gelince bişi diyemicem.adamalar sucluya iki tokat atıyo her kes ayaklanıyo. onlarda hoş geldin demek zorunda kalıyo....güle güle diyense şuçluya bazı yerlerde pasif kalan kanunlarımız ...neyse yeniden gecmiş olsun

işte avrupa nın bize uyguladığı zülüm bu, ben malıma sahip çıkamadıktan sonra ne yapayim avrupa birliğini.,Amerikada bir çogumuz filmlerden görmüştük özel mülke dahi izinsiz girilemez adam isterse silahı çekip vuruyor.bizde ise yatak odasına davet etmek gerekiyo adamı.

Yarım bırakmışsın bence, baban da gelmiş hazır, iyice pataklasaydınız.. :) Ciddiyim.. :)

bu ülkenin polisi 5 para etmez rüşvet alır,suçluyu bulamaz,adalet uygulayamaz

Bak seeeen neler de biliyorsun daha bu yaşta..

Peki ;

Gecenin bir yarısı, hırsız evinize girip annenin boynuna bıçakla sarılsa, sizi kim kurtaracak.. Baban mı ?

Bunu biliyor muydun ? :wiinkk:

Arkadaşlar destğiniz için teşekkürler.Ama dövmek sorun değil asıl mesele yasaların haklıyla haksızı ayırt etmede olan başarısızlığı.
Ben içerde yatarken polisler bana yemek verdiler ( Döner :)) sağolsunlar,o diğer çocuklarada küfürü baya bastılar ,onlarda biliyordu işin iç yüzünü ama hırsılar,gaspcılar,katiller bikere almışlar arkalarına türkiye hukuk sisteminin yürümez sistemini ve onları savunacak sahtekar avukatları...Bizim gibiler ne yapsınki...:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum cok geçmiş olsun ne dıyeyım benım aklımda olmuş oldu en azından böle birşy olursa hastanelık ederım polısı fln cagırmam zaten cunku ağızını burnunu kırarım ben :farao:

çok geçmiş olsun kardeşim bu naıl iştir anlamadım ya adam motorunu götürecek hırsızlıkta sayılmıyor :pr: aynısı benimde başıma gelse bende senin gibi yapardım kırmadık bir yerinide bırakmazdım bukadar saçmalık olmaz yahu:pr:

Dostum senin suclaman hatali idi. Kanundaki tellafuz ve bosluklari bilmediginden bu sekilde hareket edince tabi sende suclu oldun. Ornegin bahcendeki kopek hirsizi yakalar ve saldirir ise suclu sen olursun, kopek saldirdi diye ve birde tum hastane masrafini sen odersin.

Adam sana bicak cekmis dedin. Senin demen gereken motorumun basinda iken bu iki genc geldi , sana bicak cektiler motorun anahtarini ve cuzdanini istediler , sende yerde buldugun sopa ile nefsi mudafa yaptin ve suclulari etkisiz hale getirdin. Bu suclama ile kendini korur ve onlari kodese tikardin. Malesefki kanundaki hatali bir paragrafin kurbani oldun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar