Barkın bayoğlu ile nasıl iletişime geçerim ?

Merheba benim acil olmasada barkın bayoğlu ile iletişime geçmem lazım telefon numarasını bilen varmı varsa lütfen söylesin olmassa mesaj atabileceğim ve cevap verecek bir yol varmı bide adresi neresi biliyormusunuz ?

Sosyal medya üzerinden ulaşabilirsin.
Hatta birazdan canlı yayın olacak, oraya da yazabilirsin.

Son düzenleme:
altın elbiseli adam sitesindeki iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz kanımca.

Adam haklı olarak herkese cep telefonu vermez tabii ki.Yoksa uykusuz geceler vs. adam biter.

Telefonunu veririm ya da evine götürürüm. ama bu sana çok pahalıya patlar :thumleft:

Senin tek çözümün AEA etkinlikleri takip edip bizzat görüşmek. Barkın beyin telefonunu ondan izinsiz 3ncü bir şahısa hangi sebeple olursa olsun vermek uygun bir davranış değil. İlla bir açılış veya etkinlik olacaktır. Bir de Facebook ve İnstagram üzerinden kendi web sitesi haricinde ona ulaşmaya çalışabilirsin ancak şunu unutma bu sosyal medya hesaplarını bizzat kendisi değil ekip arkadaşları yönetiyor. Bu sebeple onunla niye görüşmek istediğini detaylı bir şekilde yazman lazım. "Abi beni ara çok önemli" kıvamında bir mesaj atarsan sonuç alamazsın. Unutma ki sadece sen değil bir çok kişi ona ulaşmaya çalışıyor Zaman Zaman ve bazıları gerçekten boş konular ile giderek adamı çoktan bunaltmıştır.

iş istiyicek kardeşimiz ozaman başka türlü canlı yayından bile o mu bu mu sorularına cevap veriyor adam :D

sen en iyisi çinli ile başla sonra japon alırsın, barkın yegenimi rahatsız etme :queen:

Super Moderator
Bende numarası var ama malesef ki paylasamam. :queen: :queen::queen::queen::queen::queen: Şaka şaka yok :)

Son düzenleme:
Banada Altın Elbiseli Adam ın ev adresi lazım. Endurocuları topladım dövemeye gidicez. :pl:

A. türker arkadaşımız az cok bilmiş ama tam öyle değil o konuda ki coğu cevap olmaz diyor bide onu aea ya soracam yüksek ihtimalle olmaz diyecek bende fzs 600 alacağım onu yaparmısn diyeceğim yaparım derse onun için istanbula gideceğim soracağım soru bu sizce yardım edermi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar