Barış Şuşut - Namıdiğer BBRR seni unutmayacağız...

Bir kaç ay önce, bir telefon görüşmemizde bahsetti bu kelepçe-melepçe işlerinden.
Aman abi etme dedim. Sakat bu işler...

Vadesi bu kadarmış.

Rabbim rahmet eylesin.
Taksiratını afveylesin.
Ailesine sabırlar versin.
Âmin.

Way be Barış usta
bu siteyle ilk karılaştığımda onun CBF 250 ile ilgili topiğini ilgiyle okumuştum nitekim daha sonra da bir tane almıştım...Onun tecrübelerinden epey faydalanmıştım...
Mekanın cennet olsun,Ailene Allah sabırlar versin.

uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli yaptıgı tüm yorumları okuyordum çok üzüldüm inanamıyorum bu duruma.

mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin.
Ailesine ve yakınlarına sabır dilerim.
Nur içinde yat.

MT'ye girdiğim ilk zamanlar motosiklet modellerini pek bilmezdim. BBRR nickini gördükçe bi motosiklet modeli falan sanırdım. Mekanı cennet olsun..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MT İl Grupları forumunun fikir babası Barış abiydi, onun adını yaşatmak için MT İl Grupları forumunun adı bugünden itibaren Barış Şuşut MT İl Grupları olarak değiştirildi.

Nur içinde yat Barış abi.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
vay be abim, nur içinde yat.

IMG-20150131-WA0000.jpg

MT camiasının başı sağolsun... Allahtan Barış'a rahmet, sevenlerine sabır dilerim...
Nadir bulunan iyi bir adamdı...

Zamanın birinde benim hatalı tabirimde şikayet üzerine (Beni fırçalamak için :) )İrtibata geçmiş sonra o dönemlerde popüler MSN üzerinden konuştukça birbirimizi anlayıp değerlendirmiş hatta marmarise davet bile edilmiştim. Sözüm vardı 6 yıldır gidemedim. Keşke gidip seni daha yakından tanısaydım. Emeği üzerimde çoktur. Allah rahmet eylesin. :(

Yeni duydum ve hala şokdayım. çok eskiden il grupları yeni kurulduğunda onlar için epey meai harcayan, özellikle izmir grubunu severek takip eden, gerektiğinde akış fikir bile veren güzel bir insandı. özelden site üzerinden her türlü yazışmayı çekinmeden yapabileceğimiz, gerektiğinde fikir alabileceğimiz ve hiç üşenmeden herkese cevap yazan modumuzdu. marmaris tostunu ve tostçusunu bizlere tanıtan ve öğreten koca adam seni unutmayacağız. nurlar içinde yat.

Başımız sağolsun yine durdum çok üzüldüm anılarımda kalacaktır

Çok üzüldüm şimdi gördüm Mekanı cennet olsun Barışımın sevdiğim kıymetli bir insandı şok oldum diyebilirim Ailesine sabır diliyorum ne yazacağımı şaşırdım sanki şu an şaka gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar