Barış Şuşut - Namıdiğer BBRR seni unutmayacağız...

Super Moderator
ne iyi adamdın sen be abi sesin hala kulaklarımda mekanın cennet olsun

İnanamıyorum hayat ne kadar ilginç. kaç sene sonra belki 10 Kasım için memlekette bir etkinlik bir kortej vardır diye girmiştim bir de ne göreyim. Moderasyonda en sevdiğim abimdi. Bir kaç kez telefonla konuşmuştuk. Bu kadar candan, bu kadar içi dışı bir insan çok az gelir. Abi dövme yaptırmaya geleceğim sana demiştim, gel istediğin zaman çık gel demişti. İnanamıyorum. Gide gide Barış abi gitti yani. Eskiden forumda aktifken en nokta atışı en ince en çoksesli yorumları hep o yapardı, zaten öyle öyle farketmiştim abimin içindeki iyiliği ve içtenliği. Erhan Erdil'in mesajına göre il grubu fikri de kendisine aitmiş. Ve ben yıllar sonra tekrardan bu fikirden yola çıkarak foruma bakmaya gelmiştim. Demek ki böyle öğrenecekmişiz. Bunca yıldır gidip bir tanışamadığım için öyle buruldum ki şu an. Geç de olsa ailesine baş sağlığı diliyorum. Barış abi, denizli'de motosiklete heves etmiş bir yeni yetmeydim seni tanıdığımda. Şİmdi 10 seneyi geçti motosiklet üstündeyim. Benim gibi kaç tane eski MTlinin gönlünde taht kurduğunu tahmin edemiyorum. Çoğu buralara gelmiyor olabilir forumda aktif olmayabilir. Ama emin ol senin o sempatikliğin o güzel yorumların her birine birer ders heves veren birer detay olarak anılarında yaşayacak.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah gani gani rahmet eylesin abim, özlüyoruz be...

Super Moderator
2 hafta önce Murat'ın doğum günüydü, onu hatırlayıp allak bullak olmuşken tekrar, üstüne bir de Barış abiyi tekrar yad etmek hem bir huzur hem bir burukluk veriyor içime...
Her sene yılbaşları bir yumru bırakıyor artık göğsümde.

Hep mutlu, hep huzurlu ol Barış abi...

Adana İl Temsilcisi
sevgili arkadaşımı bende özlüyorum,omuzuma yaptığı dövmeyi her gördüğümde yad ediyorum ve duamı eksik etmiyorum.nur içinde yatsın.

Motosikleti
Su Motoru
2005' den bazı kareler buldum.

yq86zn.jpg

6N7ayl.jpg

Barış abim mekanın cennetin olsun. İlk başlarda yaz sıcağından mütevellit yıkanmamak beni ve çevremi zorlamış olsa da başardım, dağıtmadım. Eserine de iyi baktım.

Yazmak istemedim ilk günden beridir bu başlık altına ama yersiz bir ruh halinde eskileri yad ederken "yeri gelmiştir herhalde" dedim.

Affet ...

Super Moderator
Doğum günün kutlu olsun Barış abi... Umarım hep mutlu, hep huzurlusundur. Böyle günlerde daha da özleniyorsun, daha da oturuyor insanın içine arayıp sesini, sohbetini duyamayacak olmak.

Yine bir Bayram vakti...
O beni hiç bir Bayramda unutmazdı.
Ben de onu unutmuyorum. Huzur içinde uyusun, mekanı cennet olsun.

Uzun süredir yazmadım diye unuttum sanılmasın. Barış unutulacak bir adam değildi. Ruhu şad olsun.

Super Moderator
Barış abiyi tanımış olan kim unutabilir her yılbaşı gecesi anarım kendisini bir yılbaşı gecesi almıştım kötü haberi Erhan dan :pale:

Kara haberi aldığım günün bir yıl dönümü daha geldi, çattı…
Unutmadım, sadece çok özledim.

Mersin İl Temsilcisi
Rahmet ve sevgiyle anıyorum..
Allah, sevenlerine sabır versin..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

Ne güzel yıllar sonra bile sevgiyle anılmak. Rahmetli, çok kişinin gönlüne, kalbine dokunmuş demek ki..

Super Moderator
Mekanın cennet olsun abim iyiki tanımışım seni huzur bulmuşsundur umarım

vay be zamanında neler yaşanmış forumda 2005 ten karelere falan baktım da hakikaten o zamanlar süperdi o seneler genç olsaymışım çocuktum tabi haliyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar