İnanamıyorum hayat ne kadar ilginç. kaç sene sonra belki 10 Kasım için memlekette bir etkinlik bir kortej vardır diye girmiştim bir de ne göreyim. Moderasyonda en sevdiğim abimdi. Bir kaç kez telefonla konuşmuştuk. Bu kadar candan, bu kadar içi dışı bir insan çok az gelir. Abi dövme yaptırmaya geleceğim sana demiştim, gel istediğin zaman çık gel demişti. İnanamıyorum. Gide gide Barış abi gitti yani. Eskiden forumda aktifken en nokta atışı en ince en çoksesli yorumları hep o yapardı, zaten öyle öyle farketmiştim abimin içindeki iyiliği ve içtenliği. Erhan Erdil'in mesajına göre il grubu fikri de kendisine aitmiş. Ve ben yıllar sonra tekrardan bu fikirden yola çıkarak foruma bakmaya gelmiştim. Demek ki böyle öğrenecekmişiz. Bunca yıldır gidip bir tanışamadığım için öyle buruldum ki şu an. Geç de olsa ailesine baş sağlığı diliyorum. Barış abi, denizli'de motosiklete heves etmiş bir yeni yetmeydim seni tanıdığımda. Şİmdi 10 seneyi geçti motosiklet üstündeyim. Benim gibi kaç tane eski MTlinin gönlünde taht kurduğunu tahmin edemiyorum. Çoğu buralara gelmiyor olabilir forumda aktif olmayabilir. Ama emin ol senin o sempatikliğin o güzel yorumların her birine birer ders heves veren birer detay olarak anılarında yaşayacak.