Barış Şuşut - Namıdiğer BBRR seni unutmayacağız...

Allahtan rahmet,ailesine baş sağlığı diliyorum.Yüz yüze tanışmamış olsamda uzak hissetmediğim arkadaşlardandı.Hepimiz geldiğimiz yere döneceğiz ama erken gidenler üzüyor.

Abiyle tanışmıyorduk, ama foruma ilk geldiğimde adı garip gelmişti profilini incelemiştim, kemik tayfadan olduğunu öğrenmiştim.Forumu açtığım gibi pat diye görünce şok oldum.Gerçekten çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin...

2008'de festival için oradayken Adana mt'yle beraber ziyaretine gitmiştik dükkanına. Babacan adamdı. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Onlar için çok daha zor...

Adana İl Temsilcisi
2008'de festival için oradayken Adana mt'yle beraber ziyaretine gitmiştik dükkanına. Babacan adamdı. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Onlar için çok daha zor...
evet beraber gitmiştik.bende o zaman tanışmıştım.sonraki ay ailemle aracımla gittiğimde,babası sağ olsun otel bulmamız konusunda çok yardımı dokundu.geçen yıl marmaristen araba almaya niyetlendiğimde anlatamayacağım şekilde yardımı dokundu,bizi karşıladı,ağırladı,eşlik etti,yolcu etti.AMA NE YAZIKKİ ŞİMDİ BEN ONU YOLCU EDİYORUM,SABAHTAN BERİ ŞOKTAYIM,SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM SEVGİLİ ARKADAŞIM,DOSTUM,GÜZEL İNSAN,NUR İÇİNDE YAT.

Sıcak kanlı,yardım sever bir insandı, yüzyüze tanışmasak da,çok sorumu cevaplamıştı,babacan adamdı...

Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun.

Bu zamansız ölümler kahrediyor bizi...
Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, çok üzüldüm ben de, önceden mesajlarını görürdüm forumda, Allah yakınlarına ve MT ailesine sabır versin

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

2-3 senedir motorla ilgilenemedigimden ötürü foruma hiç gelmiyordum. Ama facebook ta görünce gözlerime inanamadım. Kaza sandım. Kaza olmadığını öğrenince bir kere daha şok oldum. Kıymetli bir arkadaşımızdı mekanı cennet olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..

güler yüzlü abim seni hiç unutmayacağız mekanın cennet olsun Allah ailene sabırlar versin

arkadaşlar şu an tek bildiğimiz yaklaşık 1 ay kadar önce midesine kelepçe taktırmıştı ve ilk ay -18 kilo vermişti
3 gün önceki konuşmamızda herhangibir sorunu olmadığını söylemişti ve doktor kontrolündeydi ne oldu nasıl oldu şu an için bilmiyoruz :pale:

YAHU HERŞEYE BAŞLIK AÇILIYOR BUNA AÇ BİR BAŞLIK BBRR BENDE SANA YAZAYIM ARKADAŞIM TAKTIRDI 1 AY SONRA KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ DİYE . YAHU DAHA YENİ HALAMI GÖMDÜM OLMADI BU

Tanımıyordum kendisini ama yazılanlara bakılırsa çok değerli hayat dolu bir motorcu arkadaşımızı kaybetmişiz.Mekanı cennet olur inşallah....

15 gün önce de bir memurumu kaybettim bu mide küçültme ameliyatı yüzünden :( Bunda tüm suç bu tehlikeli işi başarı gibi gösteren, bakın şimdi ne halde diye gözümüze gözümüze sokan medya ve tv lerde, risklerinden hiç bahsetmezler!!!

Allah rahmet eylesin arkadaşımıza..

Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin, geride kalanlarada Rabbim sabır versin... Gerçekten çok üzüldüm şahsen tanışmadım barış abi ile ama çok büyük bir değerini yitirmiştir MT ailesi Başımız saolsun...

merhaba arkadaşlar.. başımız sağolsun .
beni belki tanımazsınız bende sitenin eski modaratorlerindendim..barış kardeşimle bu yaz marmariste 5 gün çalıştığı otelde ailemle sayesinde tatil yaptık hayatımın en güzel tatilini yaşattı bize oğlumun ve eşiminde dövmesini yapmıştı biz abi kardeş gibiydik. barışı telefonla arayıp halini hatırını sorayım derken eşinden vefat haberini aldım. kardeşimin cenazesinde bulunamamak çok üzdü beni şuan bu yazıyı yazarken bile gözlerimden yaşlar geliyor mekanın cennet olsun..yazacak çok şeyler var hakkında kardeşim ama ne fayda artık sen aramızda yoksun..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar