Barış Şuşut - Namıdiğer BBRR seni unutmayacağız...

OHA YA inanamadım bende .yani şahsen tanımasamda marmariste görmüşlüğüm olduğu bir kişiydi ve bu sitedede çok meşhur iyi bir şahsiyetti .mekanı cennet olsun ..

olay buymuş

MARMARİS'İN TANINMIŞ DÖVMECİSİ BARIŞ ŞUŞUT HAYATINI KAYBETTİ
Marmaris İlçesi’nde tanınmış dövme ustası Barış Şuşut, Kahramanmaraş’ta zayıflamak için gittiği hastanede ameliyat masasında hayatını kaybetti. Marmarislilerin yakından tanıdığı ve sevdiği ağabeyinin ölüm haberini alanlar büyük üzüntü yaşadı
İddialara göre, Marmaris’in tanınmış dövme ustası Barış Şuşut, 45 gün önce Kahramanmaraş’a gitti. Burada zayıflamak için bir hastanede kontrolden geçen Şuşut, midesinin yarısını aldırdı. Yapılan ameliyat sonrası tedavisi tamamlanan usta dövmeci memleketi Marmaris’e geri döndü. Önceki gün midesinden rahatsızlanan Barış Şuşut, Kahramanmaraş İli’nde ameliyat olduğu hastaneye gitti. Burada doktor tarafından ameliyata alınan Şuşut’un kalbi durdu. Yapılan müdahalelere rağmen Barış Şuşut geri getirilemedi. Yaşanan ölüm ile ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Şuşut’un cenazesi incelenmek üzere adli tıp kurumuna sevk edildi.Şuşut’un evli ve iki çocuğu olduğu öğrenildi

Barış Şuşut’un vefat ettiğini öğrenen eşi ve akrabaları Kahramanmaraş İli’ne gitti.

www.marmarishaber.net

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun inşAllah

Motosikleti
bmw f650 cs
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin

Allah taksıratını affetsin. Mekanı cennet olsun.
Özellikle çocukları için çok zor. :(

Mide kelepçesi ameliyatı ile ilgili, sık olumsuz haberler duyuyor/okuyoruz , denetim/mercek altına alınmalı, ne desek boş artık.

Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim.

midenin yarısını aldırmak nedir abi ben anlamıyorum bu doktorları,adamın öyle korkunç görünen bir kilosu yokmuş ne alaka hemen ameliyat?amerikada bu abinin iki üç misli adamlar hayatlarına devam ediyor,yavaş yavaş diyetle kilo vermeye çalışmak sabretmek dururken,tanımıyorum ama çok üzüldüm gerçekten,Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
Cbf 150
Abimin mesajlarını eskiden beri görürdüm şok oldum yaaa yalan dünya arkadaş vallahi üzüldüm. Ne diyim başımız sağolsun rabbim ailesine sevenlerine sabır versin. kilosunda o kadar da bişey yokmuş nasıl oldu böyle bişey? bünye kaldırmıyorsa neden böyle bi ameliyatı olmuş? yazılcak bi çok şey var ama giden geri gelmiyor. Allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. taksiratını affetsin.

sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Adana İl Temsilcisi
vay vay barış kardeşim,omuzumda yaptığın dövmeyle,o şahane sohbetinle daima seni anacağım.can dost,kardeş,yardımsever,misafirperverdin.toprağın bol,mekanın cennet olsun kardeşim.Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin.SENİ UNUTMAYACAĞIM.

Aylardır girmediğim bu sayfayı ilk açışımda gördüğüm şu korkunç habere bak...
Gerçekten çok üzüldüm,
Allah Rahmet Eylesin.
Eşine ve çocuklarına sabır dilerim.

İnanmak çok zor.. O kadar güler yüzlü, hoşsohbet ve hayat doluydu ki Barış abim, çok özleyeceğim, başımız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet ruhu şad olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar