Barış Akarsu'yu Kaybettik

Müziksever olduğum için kendisini akademi yarışmasında takip etmiştim, rockçı olduğu için desteklemiştim, yarışma bitti, unuttum gitti. Şahsen tanımam, dizisini de izlediğimi hatırlamıyorum...fakat bu arkadaşın başına böyle bir olay gelmesi, kaç gündür ölüme direnmesi beni çok üzdü...trafik kazasında ölüm ne kadar saçma, ne kadar zamansız ve çok anlamsız...insanın dirayeti kalmaz, isyan edesi gelir... umarım kendisi için en iyisi budur!

Çok yazık gerçektende! genç yaşında en verimli döneminde kaybettiğimiz Barış kardeşimiz için Allah'tan rahmet ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum...

Allah'ın takdiri belki ama bizlerde de suç var.Hangimiz araçlara binerken,motor olsun araba olsun yeteri kadar önlem alıyoruz? Kimimiz ya emniyet kemeri takmıyor ya da kask! isterse 500 mt lik mesafeye gidiyor olalım, mutlaka bu önlemleri almalıyız.Kısa mesafe de kaza olmaz diye bir şart yok! diğer bir konu da,canımızı emanet ettiğimiz sürücünün ne kadar aracına hakim olduğu! Hepimizin bu ayrıntıları, tekrardan gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum...Kaderi,alınyazısını değiştirmek belki tam olarak elimizde değil ama önlem almak kesinlikle bizim elimizde! Bunu unutmayalım arkadaşlar...Herkesin başı sağolsun...

allahın rahmetine hemen kavuşsaydı belki ailesini bizi bu kadar üzmezdi...Allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Shot at 2007-07-05
Shot at 2007-07-05

Shot at 2007-07-05

BARIŞ AKARSU

Kalbinin Gönlünün Yüzüne Yansıyan Güzelliğini ÖLÜM Bile Bozmadı...!!!

Herşeyi Fevkalade Yaptın Yakıştırdın da Kendine ÖLÜM SANA YAKIŞMADI...!!!

MEVLA Rahmet Taksiratını AF Mekanını CENNET Eylesin Ailesine Sabırlar Versin

Kimselere Böylesi Acı Tattırıp YANGIN Yedirmesin AMİN...!!! ::saad:: :salut:

ÖLÜM ALLAH IN Emride Ayrılık Olmasaydııı...!!! ::saad:: ::saad:: :salut: :salut:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.. Mekanı cennet olsun.. :pale:

Biz onu hep gülerken hatırlayacağız.... Ölüm ona hiç mi hiç yakışmadı...
[MEDIA]http://www.trkbrd.com/ekstra/BarisTheTb.swf[/MEDIA]

Son düzenleme:
Bana zor geliyo artık.Çok üzülüyorum.Kalbimin nasırlaşmasından korkuyorum.Bu felaketlere alışıp üzülememekten insanlığımı kaybetmekten korkuyorum.Ne olur insanlığımızı kaybedip üzüntülerebizleri alıştırmamak için dikkatli olun.Mutlaka korumayla dikkatli motor kullanın.
Her ne kadar arabayla kaza geçirmiş olsada,BARIŞ sevdiğim nadir yeni dönem sanatçılarındandı.Memeleketlim olması nedeniyle ayrıca çok üzüntülüyüm.Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin... geleceği çok parlak bir genci kaybettik

Dayanmalısın Barış'ım... YÜKSEL AYTUĞ
Sabah gazetesinden alıntı:

Onu her gördüğümde konu motosiklet tutkusundan açılırdı. Derdim ki; "Yahu bu ülkede yol mu var ki, iki tekerleğin üzerinde akrobatlık yapıyorsun. Al bir tane otomobil, dört teker de yola bassın, bizi merakta bırakma..." Ne var ki unutmuşum, kadere tekerlek takılmayacağını... Haber bültenlerinde hurdaya dönmüş otomobilin dört tekerleğini havada görünce gözümden yaş boşalması işte bundandı...

Motorcu bir arkadaşımız daha aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin...

-Barış Hayatta değer verdiğin 3 şeyi söylermisin

-Müzik, motorum ve ailem.

Allah rahmet eylesin..Her ölüm erken ölümdür. Ama buda çok erken oldu br hocam. Ruhun şad olsun..

Allah rahmet eylesi,mekanın cennet olsun BARIŞ abi sen hep kalbimizdesin abi:salut::salut::salut:

Allah rahmet eylesi,mekanın cennet olsun BARIŞ abi sen hep kalbimizdesin abi:salut::salut::salut:

Son düzenleme:
bundan birkaç sene evvel kendisi ile Beşiktaş'daki kazan birahanesinde tanışma fırsatı bulmuş,sohbet etmiştim.Çok sıkı bir Beşiktaş'lıydı rahmetli.
Mekanı cennet olsun ve allah sevenlerine sabır versin:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin,,,,, gerçekten insanı isyan ettiren bir ölüm...o kavşak nasıl ışıklandırılmaz..insan hayatı bu kadar ucuz görülür..Altın gibi bir insan kaydı gitti.mekanı cennet olsun

inanması zor bir durum ...allah rahmet eylesin demekten başka bi çaremiz yok...yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar