Barış Akarsu'yu Kaybettik

allah mekanını cennet etsin,anne ve babasına başınız sağolsun diyorum,allah sabr versin

Allah rahmet eylesin bir genç arkadaşımızı daha kaybettik; ölüm allahın emri derler ama; bu kadar erken olması koyuyor insana...

neyse ne işte amaaaan burada biz bir motorcunun hayatını kaybetmesinden bahsediyoruz lütfen polemik yaratmayın.Allahdan rahmet diliyoruz.Arabada yanına oturduğunuz kişinin tecrübesine güvenip oturun eğer arabaya binerseniz.Hayatınızı tehlikeye atmayın arkada kalanları ağlatmayın.
Siyaseti de burada yapmayalım lütfen

Toprağın bol olsun Barış.

ilk defa bir dizide keaway süperlight kullanırken görmüştüm rahmetli olan kardeşimizi kendisinin kullanmadığı bir otomobilde kaza yapması ve hayatını kaybetmesi acı verici bir durum

antipas emin olki yazdığın yazıda haklı olduğun noktalar bir gerçek ama bazı arkadaşlarında yazdığı gibi burası bir motosiklet bilgi paylaşım sitesi ve kuralları açık o yüzden bazı konulara değinemiyoruz eminimki şehit olan kardeşlerimiz hakkaında söyleyecek çok sözü olan arkadaşlarımız vardır ama yeri burası değil

allah mekanını cennet eylesin;

yapdığı bi röpörtaj da muhabir vazgeçemeyeceğiniz 3 şey nedir sorusuna;
1-Müzik
2-Motosikletim
3-Ailem
cevabını vermişdi oda bizim gibi moor sevdalısı bi kardeşimizde allah rahmet eylesin

Benim moralim çok bozuk :salut:
kız arkadaşlarının yanına gitti o da...azraili kandıramadı.
siyah kurdele fikrine ben de katılıyorum.aynamıza bağlayabiliriz mesela.
daha önce hiç yapılmadı sanırım ama giden bir motorcunun ardından motosikletlere siyah kurdele çok anlamlı olur bence.
offfffff offffffffffffff:pr:

ALLAh rahmet eylesin arkadaşlar hepinizden barış akarsu için 3İHLAS 1FATİHA
okumanızı rica ediyorum hepimizin başı saolsun
NOT: ÖLÜM HER AN KAPIMIZI ÇALABİLİR unutmayalım......

Allah mekanını cennet etsin, nur içinde yatsın.. Ailesine ve yakınlarına sabır versin.

ALLAH RAHMET EYLESİN... kalanlara sabır versin.. yazık ya.. dizilerde hemen hergün gördüğümüz abimizi bi kaza da..... Mekanı cennet olsun..

çok beğendiğim severek dinlediğim ve izlediğim birisiydi ilk önce allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum :salut:
ölüm haberini duyduktan sonra ilk yazılan şeyler rahmet ve başsağlığı dilekleri oldu herkes üzüldü daha öncede birçok motorsikletçi arkadaşlarımızın ölüm haberleri yazılmıştı ne dendi "lütfen kaskınızı takın trafik kurallarına uyun" ama sadece sözde kalıyor uyanlar 10 kişiden 1 veya 2 si bu acıları üzüntüleri yaşamamamız için herkesin kurallara uyması lazım trafik canavarı terörün bile önüne geçmiş durumda ve biz o canavarla savaşmak yerine teslim oluyoruz ::evil::
"gideceğin yere hiç varamamaktansa geç varmak en iyisi"

Super Moderator
başımız sağolsun arkadaşlar
bir motor sevdalısı daha aramızdan ayrıldı
gencecik pırıl pırıl geleceği olan bi arkadaştı çok üzgünüm
ilk dinlediğimde barış manço abimizin yeni versiyonu gibi görmüştüm
yazık çok yazık allah mekanını cennet eylesin ailesine ve tüm sevenlerine allah abır versin

Allah rahmet eylesin allah yakınlarına ve hayranlarına sabır versin gördünüz gibi arkadaşlar sırf motor kazalarında ölünmüyor

Allah rağmet eylesin. Sevdiğim ender sanatçılardan biriydi. Sesi güzeldi. Yalancı yarim dizisinde SL kullanmış olmasıyla kendinisini tanımıştım. Yeni öğrendim. Yakınlarının ve tüm dostlarının başı sağolsun.

allah rahmet eylesin.. teker teker gidiyoruz bu dünyadan ama biz bir ölür bin doğarız...mekanı cennet olsun:pale::salut:

......ve dinlemedin bizi dediğin gibi seçmedin yeniden doğmayı gittin geride hoş bir seda bıraktın sevgili Barış.İnşallah mekanın cennet olur. Çok üzgünüm daha ne kadar can vereceğiz bu trafik belasına anlamıyorumki daha ne kadar ???

ne mutlu Barış AKARSU'ya,
geride tatlı gülüşü, kibarlığı, beyefendiliği ve samimiyeti kaldı akıllarda, kendisini takip eden ve etmeyen herkez ona bir hayır duası okudu.
mekanı cennet olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar